icon

Ktoré voľne predajné antidepresíva vám zabrali?

kikina84
10. aug 2013

Pre lajkov, voľno predajné už sú, je ich niekoľko druhov,prosím uviesť len názov VOLNOPREDAJNYCH (NIE NA PREDPIS),ktoré ste vyskúšali A zabrali..dik

Strana
z2
milamil
16. apr 2016
Používateľ milamil je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milamil.

dobre by bolo vysadit maso a mliecne vyrobky, to by som urobila ako prve. Potom by som poradila bylinnu tinkturu Leuzea + Lubovnik- velmi dobra kombinacia pri depresiach a psychickych problemoch.

samanta007
8. júl 2016

mne veľmi pomohlo užívanie magnézia vo vysokých dávkach (magneB6 je slabé) a zaberá mi aj valeriána. horčík je veľmi potrebný pri vyrovnaní psychiky a väčšina ľudí ho má nedostatok. pri nezávažných depresiách môže vyriešiť problém.
ale pri hlbokej depresii sa netreba vyhýbať ani psychiatrovi a liekom,nie je to žiadna hanba.

felicita2
3. sep 2016

@samanta007 to magnézium v akych vysokych dávkach? A neznižuje ti potom veľmi tlak?

zeppelinde
11. jan 2017

Ja som si objednal Muiru Puamu na úplne iné účely, no nezabralo to,ale keď som to bral,tak mi úplne zmizla depresia a dostal som fakt skvelú náladu🙂

drago12587
27. nov 2017

@stanislavao
Tak ty nemas sajn ako vyzera stres.. ja to pisem o 2 hej rano cely spoteny.. a to nesom v ziadnej specialnej situacii.. normalny bezny vecer. Len pre nna je to take stresove, ako pre niekoho hovorit prezidentsku rec pred celym svetom.. nevem spat. Nevem sa sustredit. Som nevyspaty a v 20 rokoch mam vrasky ako 30 rocny... Potim sa ,koktam, busi mi srdce a ked nieco citam, musim to precitat 3x aby som to pochopil.. nevem sa sustredit vobec.. a to sa nepovazujem za menej inteligentneho..prave naopak... Studujem pravo a mam sa naucit miliardu veci... Samozrejme ich hned zabudnem kedze som tak mega vystresovany... Som expert do smartfonov.. venujem sa tomu 5 rokov. Ale kôli stresu ma nezobrali do ziadnej roboty v tejto oblasti... Nedokazal som im povedat ani co mam sam za smartfon :D pritom doma viem odrecitovat absolutne vsetko o vsetkych smartdonoch o ktorych ani nevedeli ze existuju. Proste ked som ich tam videl sediet v obleku, zasekol som sa a mozog sa mi vypol.. keby za ma niekto spytal ako sa volam, rozmyslal by som aj minutu... Aj to by som si nebol isty... Verte mi priatelia.. nemate ani šajn čo je to stres.. ani z dialky ste ho nevideli..neviete si to predstavit.. najhoršie je , ze su chvyle ( raz za mesiac asi 2 hod) kedy nemam stres.... Je to nieco neuveritelne co vtedy dokazem. Pripadam si ako superman. Na Prave vsetko chapem , vsetko co pocuvam mi dava zmysel, komunikujem s ludmi ako nic..bavim sa na urovni a otvorene.. nekoktam ale rozpravam suvysle .. nepotim sa, niesom zniceny a hlavu mam uplne cistu.... Ale vzdy to prejde.. je to ako by som si dal mega silnu drogu ( kto videl film limitless tak ma chape)...

drago12587
27. nov 2017

Ahhaha vy neviete ako vyzera stres... Tento prispevok pisem rano o 2:04... cely spoteny..

migvapor
Odpoveď bola odstránená
5179
Autor odpoveď zmazal
5179
19. feb 2021

Produkt Ashwagandha 300 mg užívam dodnes. Ak Vás trápi stres, nervozita Ašvaganda – indický ženšen je ideálny – prírodné antidepresívum. Taktiež vám zlepší kvalitu spánku. Pôsobí blahodarne na dobrý spánok. Produkt Ashwagandha 300 mg si pravidelne objednávam zo stránky https://www.stimulant.sk/kategoria/serotonin-do... Stres na pracovisku je už minulosťou. Odporúčam všetkým, kto si chce navodiť pocit kľudu a dobrej nálady.

tobinka2
15. mar 2021

@5179 za aký čas si pocítila účinok?

cernica75
27. jún 2022

@5179 ahojky, koľkokrát denne si dávaš aschvagandu

maria4895
7. júl 2022

Antidepresíva bez predpisu - https://iherb.co/rWvNc2fJ Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese.

cernica75
8. júl 2022

@5179 môžem sa spýtať kedy si ho dávaš? či ráno alebo pred spaním.dakujem pekne

Strana
z2