icon

Ktorý teplomer je najpresnejší?

13. mar 2025

Ktorý teplomer je podľa vás najpresnejší? Infračervený teplomer,bezkontaktný alebo klasika sklenený teplomer?Infračervený a bezkontaktný neukážu skoro nikdy rovnakú nameranú teplotu,ktorému veríte najviac?Nemyslím značky teplomerov nič také len proste s ktorým ste najspokojnejší a ktorý sa vám zdá fakt najpresnejší?Ďakujem

kvietok1233
13. mar 2025

Digitálny pod pazuchu. Bezkontaktný nameral aj o pol stupňa viac keď som si to chcela porovnať.

autor
Autor odpoveď zmazal
patka06
13. mar 2025

Klasický sklenený je najpresnejší
Digitálny a bezkontaktný by som použila len na orientačné meranie.

autor
13. mar 2025

@patka06 presne takto si to aj ja myslím ze ta klasika je najlepšia lebo naozaj tieto dva co mam tiež bezkontaktný a aj infračervený mi vôbec neprídu presné neviem ale väčšinou mi naozaj ukazujú fakt bud 37 alebo nad 37 a tak som kúpila starú klasiku a tam pod 37

autor
13. mar 2025

@kvietok1233 myslíš ze klasika sklenený je presnejší ako tieto super novinky ?

kiki68
14. mar 2025

Ja mam digitalny wellion a velmi presny je

domkakvet
14. mar 2025

Klasicky skleneny.

autor
14. mar 2025

@domkakvet ďakujem

beata_k
14. mar 2025

Digitalny, klasicky je fajn, ale trva to s nim dlho. Bezkontaktny su za mna vyhodene peniaze.

stanulienkat
14. mar 2025

Je tu asi trilion tem o teplomeroch.

autor
14. mar 2025

@beata_k áno trva dlhšie ale tak u dospeleho nie je problém vydržať,no bezkontaktny ani ja nie som spokojná,infračervený no neviem stane sa ze ukaze rovnako po sebe ale koľkokrát raz tak raz tak........klasika sklenený mi príde asi najlepši len ma zaujímal názor ktorý je z týchto najpresnejší

maris5
14. mar 2025

Stale pouzivame sklenene ortutove teplomery. Tym zmeram a podla hodnoty podam lieky. Zmeriam aj bezkontaktnym nech viem aka je hodnota s nim a potom priebezne kontrolujem s bezkontaktnym nech viem ci ide teplota hore alebo dole. Nech nemusim stale davat teplomer pod pazuchu, hlavne ked dieta zaspi.

beata_k
14. mar 2025

Myslim, ze najpresnejsi je skleneny. Ziadne baterky, tam sa nema co pokazit.

autor
14. mar 2025

@beata_k máš pravdu aj ja si myslím ze je najpresnejší ďakujem za odpoveď

lulu2014
15. mar 2025

Klasika ortutovy. 🙂

mantilka
Autor odpoveď zmazal
mantilka
15. mar 2025

Ortutovy skleneny...kúpili sme v Grécku.
Inak nauč sa aj rukou merať. Zmeraj ortutovym a chyť čelo. Keď to budeš opakovať pri rôznych teplotách, budeš vedieť odhadnúť.
Ja tak robím dcére v noci, chytim iba čelo,. Ak cítim zvýšenie dávam teplomer.