Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
Ahojte. Nemate skusenost ci sa da odhlasit zo stravy doprovod? Mne to pride vela platit 36 eur na den pre mna. Teda tak vidim na strane, ze je cena pre doprovod. Dakujem.
@vivuska666 ale to nie je len strava , ale aj ubytovanie samozrejme .
@vivuska666 to je jedna cena strava+ubytko neda sa odhlasit.
@beata110 ahoj prosim ta ako to je ked idem ako platiaci doprovod, dieta je cely den so mnou alebo moze chodit s ostatnymi detmi na vylety? Dakujem
@alenka1986 ked si s dietatom ako doprovod, robis mu program ty. Maximalne moze vyuzit skolku/skolu.. nam taku moznost neponukli, sestricky chodili na vylety s detmi bez doprovodu.
@alenka1986 ahoj zalezi od toho kolko rokov ma dieta. Ak chodi do skolky tak ho mozes davat do skolky aj nemusis. Ak uz chodi do skoly tak chodi normalne do skoly a z vyucovania chodia na procedury. Ale ak by si snim chcela ist na vylet povies den pred tym ucitelke tak v pohode uvolnia ho bez problemov. A na vylety co organizuju sestricky sa moze prihlasit kto chce a ist snimi.
@beata110 dcerka ktora sa ide liecit ma 9 r. Ja idem aj s mladsou dcerou ktora ma 2 roky. Ideme v juli. Myslela som ze starsia bude cez den s detmi a ja sa budem venovat mladsej 😭🙈
Kolko pred nastupom vam prisiel meil s instrukciami a podrobnostami o ubytovani?
@vivuska666 asi 4-5 tyzdnov vopred. Najprv zavolali a vzapati prisiel mail.
@vivuska666 my nastuoujeme 11.4 a prisuel mi email vcera
@alenka1986 tak ona bude v skole do 12tej potom idete spolu na obed a uz bude aj ona stebou
@beata110 aj cez prazdniny? V juli?
@alenka1986 jezis to som prehliadla prepac. 🤦♀️ to budu vkuse stebou a ked budu nejake výlety mozete sa prihlasit a ist snimi ale aj ty ako doprovod svojmu dietatu🤷♀️
@duficka dakujem…my by sme mali 15.4 tak snad uz coskoro
@beata110 ach no smola teda, s 2r to bude sranda 🙈🙈🤣
@alenka1986 Ahoj, prosim ta, kedy si si vybavovala kupele v HS, ked ti dali termin na jul? Nam dnes prislo schvalenie z poistovne a najviac by nam to vyhovovalo cez prazdniny. Minuly rok som volala vo februari a mali terminy az na oktober.
@stanus81 ahoj navrh som posielala niekedy v okt, cize termin som riesila mozno v novembri. Nutili ma maj, jun ale nedala som sa 😅😅🙈
@alenka1986 dakujem za odpoved. Tak to uz asi nebudu mat volne na leto. Skusim zavolat hned zajtra, ale velku sancu tomu nedavam.
@stanus81 no treba skusit, drzim palce
@stanus81 coby nie, treba povedat pani v prijimacej kancelarii, ze ak sa nieco uvolni a bola by moznost posunut termin, aby vam volala. My sme sa z konca septembra po dvoch telefonatoch posunuli na 24.8. (to som si povedala, ok staci) a nakoniec sme isli 17.8., ked volala, ze posiela papiere. Takze drzim palce.
Ahojte,
ideme s malým na liečenie 26.03. do liečebne smrek. prosím viete mi povedať, či je tam nejaká kuchynka?
Ja by som mala zas otazku,v krorej budove sa nachadza izba C3. Dakujem 🙃

@jaerikaa na ich stranke je cennik doplaca sa podla neho cistota je v pohode personal ako ktory. Najdu sa 2-3 osoby co niesu vzdy v pohode. Ale da sa... strava fajn aj ked po korone mensie porcie.