Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@gabuchah ale aká fešanda 🙂 🙂 🙂 🙂 konečne foto wau 🙂
Tie mini filtre kúpiš v PNS a sú aj na klasické cigy a by si sa čudovala,koľko dechtu to ešte zachytí-je to priesvitné,tak to vidíš..brrrrr 😠 ..a čo sa týka MMS,si sa aj kúpala v tom,ked si sa z kože vyzliekla????ja to zatiaľ len kvapkám..ten vek platí žiaľ-mala som vo februári...no pohodou to asi nebude..mám pol života stres a nervy..ja si skôr myslím,že u mňa funguje ten stres a adrenalín 😝 😝 😝 ved každému môže niečo iné zaberať..alebo je ešte možné,že keby som žila v harmónii a šťastí,už by to so mnou nebolo na vydržanie..hahaha ešte že ma humor neopúšťa 😝 😝 😝
No a samozrejme už cca rok a pol frčím na Stévii a nejem cukor..sa tiež tvárim,že zdravo žijem..ale tak čo si budeme navrávať-CUKOR je Zabijak..treba ho vyhodiť zo stravy..radšej dobrý tuk a kus masiska 😝 ale ako čítam,Ty asi mäsko eeeee??
@janka2273
Nové MMS sme hneď aj vyskúšali..včera sa syn sťažoval na bolesť uška, v noci teplota 39, zapálené obidve očká. Dávali sme mu v priebehu včerajšieho dňa MMS. Dnes sme išli s ním pre istotu k Dr. Tá nás poslala na ušné ...po zápale ani stopy, vraj všetko čisté. 🙂 Ešte trošku očká doliečiť, ale s porovnaním so včerajškom je to nič. Zápal ústúpil. Teším sa 😉
Jani...nekúpala som sa..iba som kvapkala..🙂 skúsim veru tiež tak 3x do dna...uvidím..🙂
no asi veru tn stres na teba funguje...🙂 lebo vyzeráš tak ..pekne...práveže udržiavano a nestresovo..🙂 🙂
a humor je základ.. 🙂 😉 takže toto je tvoje tajomstvo..🙂
noa cukor..to máš rpavdu..ja sa tiež snažím...ale nejako nechudnem...ani nč..som akási zablokovaná..🙂
a masko veru nepapám..je to stresový hormon..z toho vzniká najviac chorob..pokial to nemáš samozrejme z domácej záhrady vychované.🙂 no o tom by sa dalo rozpisovať..🙂
@nextik teda vy máte nadelené....to je zvláštne...a imunitu má tiež oslabenú? skús jej zháňať ak sa ti dá čo najviac vecí domácich...také čo vieš ako al kde to bolo pestované..to samé aj masko...ak papá...lebo tie velkochovné sú krmné iba hormonálne, dstáva sa to do masa a to by sa jej tiež mohlo usádzať a Ťažko spracúvať...
ja som práve pochopila že mms ste skúšali...🙂 to sa ospravedlňujem...
@gabuchah prave ze nie mms ale cds - dostavala ho pri soplikoch uz aj pred touto kurou ktoru sme teraz skoncili - domace zhaname vsetko co sa da a celkom uspesne - davame si velky pozor na ecka a ine konzervanty a hormony - . imunitu ma celkom dobru. soplikov bolo sice vela - lebo bola prvy rok v skolke.
@gabuchah tak mne je jasné,že mäsko od babky a zeleninka od dalšej babky by bola najlepšia,no žiaľ nehrozí..jedine,že by som si kuriatko na balkone vychovala,,možno aj býčka 😝 😝 😝 😝 😝
No a ten cukor som nemyslela len kvôli chudnutiu,ale celkovo..môže za mnoho chorôb! ale je tak sladkýýýýý ☹ Takže ja Stéviu,alebo med od včelára 🙂 🙂 🙂
@janka2273 Jani...nekúpala som sa..iba som kvapkala..emoticon skúsim veru tiež tak 3x do dna...uvidím..emoticon
no asi veru tn stres na teba funguje...emoticon lebo vyzeráš tak ..pekne...práveže udržiavano a nestresovo..emoticon emoticon
a humor je základ.. emoticon emoticon takže toto je tvoje tajomstvo..emoticon
noa cukor..to máš rpavdu..ja sa tiež snažím...ale nejako nechudnem...ani nč..som akási zablokovaná..emoticon
a masko veru nepapám..je to stresový hormon..z toho vzniká najviac chorob..pokial to nemáš samozrejme z domácej záhrady vychované.emoticon no o tom by sa dalo rozpisovať..emoticon
@gabuchah CDS=CHLORINE DIOXIDE SOLUTION--vzniká tak ,že si naleješ rovnaké množstvo chloritanu a rovnaké množstvo aktivátora,naleješ to do flaštičky,ktorá má v uzávere dobre utesnenú hadičku a tá hadička končí v pohári s vodou...chloritan s aktivátorom Ti vyrábajú oxid chloričitý a ten tou hadičkou vlastne dostávaš do vody v pohári a tak Ti vzniká koncentrát CDS..ten si potom riediš s vodou na určitú hodnotu a piješ...mi pijeme oxid chloričitý rovno v MMS,oni to užívajú troška inak..CDS užívali hlavne tí,ktorým pitie MMS aktivované s kys. citr. robilo problémy..
hodnota nápoja zriedeného s vodou má mať cca 50 -100 ppm(part per milion) a jedna dávka CDS by mala byť ako 8 aktivovaných kvapiek MMS
Jani skúšali sme mu to, ale on si kvapnúť nedá, takže len som si to dala na tampónik a tak trošku vytrela očko. Lepšie ako nič 😝
inak sa predáva aj už aj hotové CDS,ktoré si doma už len riediš a dávkuješ..ale mala by si mať testovacie prúžky na to doma,aby si si vedela zmerať dávku
dobre robíš...🙂 to by mal asi každý.. 🙂 🙂 🙂
ono..jedna vec je mť odpozerané...a druhá vec je si to aj pamatať..🙂 😉
To je len dôkaz,že nemám Alzheimera 😝 😝 😝 čítala si na FB,že slovenka predpovedala s týždňovým predstihom deň narodenia a meno malého princa??? 🙂 🙂 🙂 a to "sekanka " tu s MK--Markíza to asi večer bude dávať 😝 no sranda
@gabuchah Tak sa mrkni.-)
@gabuchah zvyčajne sa robí spray z 20 kv na 60ml vody..teda 10kvapiek na 30ml vody..tých 5 kvapiek na 100ml sa mi už zdá "riedke"..ale ak chceš,začni s takým slabým a postupne jej to po 1-2 dňoch navyšuj-určite jej to neublíži,ale možno ani nepomôže takto zriedené 😝 ale nič tým nepokazíš 🙂 🙂 🙂

@gabuchah inak zle jej nebyvalo, nikdy sa nestazovala - mms sme nebrali nikdy - preto sme nemali tie neziaduce vedlajsie ucinky