Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
Prosím pomóóóc 😀 Prišiel mi chloritan v jednej flaške, prášok kyseliny citrónovej v sáčiku a prázdna flaška. To do tej prázdnej flaše mám namiešať kyselinu citrónovú s čistou vodou? a ako? koľko čoho? Som akási zmätená z toho 😀
@zuzka9983 jééj zuzka 😝 dúfam,že si tú kyselinu nepreplatila,lebo to si si ju aj sama v obchode mohla kúpiť 😝 čo si si neobjednala už s HCL??chutilo by Ti to lepšie..s kys.citronovpou a dnes už skôr len kúpeľ robí,či spray na vonkajšie použitie 🙂
Ale tu máš teda návod::: "50% roztok kyseliny citronovej "
Pomer prášku a vody je na objem 1:1...teda napr 1 polievková lyžica práškovej kys.citronovej a 1 polievková lyžica vody==zamiešať a máme 50% roztok 🙂 🙂 🙂
Alebo odmerať rovnaké množstvo v nejakej malej nádobke..pohárik,kelímok miska malinká atd..a zase--rovnaké množstvo prášku a rovnaké množstvo vody zmiešame a roztok si potom vlejeme do tej flaštičky...
Aktivácia: 1:1-- teda kvapka chloritanu a kvapka kyseliny citr.--aktivovať 20 sekúnd a zriediť vodou cca 1,5 dcl a vypiť 🙂 🙂 🙂
Inak som prekvapená,že sa neunúvali ani návod dodať!!! každý len rýchle zarobiť a hotovo ☹
@janka2273 super, dakujem. Jani, návod tam bol, len sa mi akosi nezdal.... Podľa návodu mám urobiť 10 % kyselinu, v pomere 1:9. Ale to je všetko, vôbec nebolo písané koľkým kvapkami to mám aktivovať ani nič podobné. Tak neviem čo mám urobiť, asi vysypem do koša a počkám na HCL 🙂
@zuzka9983 Hehe..načo by si to sypala do koša,okyseľ si čaj 😝
A hej,robí sa aj 10% roztok kys.citronovej--napr 1 zarovnaná lyžica prášku a 9lyžíc vody==10% roztok 🙂 Ale ten sa dáva fakt v inom pomere(musela by som na to mrknúť) a hlavne sa aktivuje cca 3minúty tuším..no takto sa to už nerobí..celkovo sa s kys.citronovou zarábajú kvapky len ako prídavok do kúpeľa,či ked si robíš spray na kožu,či očné kvapky,prípadné nosné..Už sa neaktivuje s kys. citr.,lebo takto aktivované kvapky nechutili dobre a bývalo od nich ľuďom zle od žalúdka,či mali hnačky atd. Aktivované s HCL 4%--čiže s kyselinou chlorovodíkovou 4%,to omnoho lepšie chutí a je podstatne menej nevoľností--teda ja nemám žiadne 🙂
Jani, vybavené, objednané, ďakujem 🙂 A ďakujem aj za radu, doma mám 100 ml chloritanu, tak som si zatiaľ objednala 2 x po 50 ml HCL a uvidím či ma z toho nevykotí 😀 potom objednám znovu. Tá kyselina HCL čo mi pošle sa už nieriedi, však? A aktivuje v akom pomere s chloritanom?
@zuzka9983 Neboj nič,to Ti vydrží hoodne dlho 🙂
Aktivuje sa to rovnako ako s 50% kys.citronovou---teda 1:1--napr 3 kvapky chloritanu a 3 kvapky HCL-20 sekúnd aktivovať,zriediť a vypiť 🙂
HCL už máš 4%=pripravenú k aktivácii chloritanu 🙂 🙂 🙂
A tú práškovú kys. citronovú samozrejme nevyhadzuj--je to klasická kys. ako z potravín--kľudne použi do čaju,ked nebude citron po ruke 😝 🙂
@zuzka9983 Zuzanka 🙂 Daj si dnes Klárin protokol" teda aktivuj si 6 kvapiek a po hodine znova 6...môžeš si pripraviť roztok z 10 aktivovaných kvapiek a 1 dcl vody...môžeš si s tým večer umyť zuby..MMS Ti vydezinfikuje celú ústnu dutinu,zahubí veškeré baktérie a vírusy okolo zúbkov i ďasien a rovnako vydezinfikuje kvalitne kefku 🙂 nakoniec si so zbytkom vykloktaj..ráno môžeš to isté a ak by sa Ti zdalo,že je toho veľa,rozdeľ si to na polovicu a použi kľudne večer 🙂 🙂
Mnoho ľudí,ktorí sa liečili s MMS a svoju liečbu začali práve liečením ústnej dutiny,sa vyliečili omnoho rýchlejšie,ako Tí,ktorí to nerobili..to platí aj pre závažné ochorenia 🙂
A pokiaľ v tomto jesennom období choroba ešte neprepukla,odporúčam toto::
Každé ráno a večer si namiešať max 2!! kvapky MMS a opatrne 1x vdýchnuť nosom a 1x ústami....následne zriediť s vodou a vyčistiť si zúbky,so zbytkom vykloktať..
MMS v pľúcach zničí všetky vírusy a baktérie ešte skôr,ako sa dostanú do krvného obehu a spôsobia ochorenie!
Čo sa týka ešte Teba Zuzka:: ak Ti to hrdlo do rána nezaberie,tak si nasaď protokol 1000" =teda 3 kvapky aktivovať každú hodinu/8 hodín denne..piť dovtedy,kým zápal nezmizne 🙂
Daj mi potom vedieť 🙂 🙂 🙂
@janka2273 Ahoj Janka, vidim, ze si tu taky radca na MMS 😀
Zijem v Mexiku a jedine som zohnala MMS a kyselinu citronovu, akurat som vypila jednu aktivovanu kvapku (no hnus), ale tak si hovorim, ze ak to bude fungovat, nech sa paci.. Mavam casto cervene hrdlo a chcela by som sa toho zbavit.. Ake davkovanie by si mi ty odporucila?
@mdh No priznám sa,že s kys. citronovou som to ani neskúšala,ale počula som všeličo 😝 😖 Tak škoda,že nemáš kde kúpiť HCL..čo už..
Ako som radila aj Zuzke vyššie,môžeš si ráno i večer vykloktať hrdlo..ona mi teraz písala,že jej bolesť hrdla prešla za 2 dni,že inokedy musí všetko riešiť antibiotikami a býva často chorá..takže jej to zabralo...Pokiaľ nie si nejak chorá,tak by Ti mohlo pomôcť si aspon večer dať pár kvapiek-teda vypiť..ja si dávam preventívne 6 kvapiek ako jednu dávku denne,lenže ked sú aktivované s HCL,tak to chutí skoro super-teda ako o málinko viac chlorovaná voda,takže nie je problém užiť aj viac kvapiek..No pri tej kyseline citronovej by som asi ako aj Ty začala od jednej kvapky,nech si telo na to zvykne,aby Ti nebolo zle a nepreháňalo Ta..Pri aktiváci s HCL tieto neduhy nie sú..
Ak máš to hrdlo skoro stále zapálené,tak by sa Ti hodil už skôr Protokol 1000"--čo je 3 kvapky v jednej dávke /každú hodinu/8 hodín denne..ak nestíhaš aktivovať si to každú hodinu tých 8 hodín denne,tak aspon toľko,koľko sa Ti dá...nie je dôležitý ani tak počet kvapiek,ako koľko hodín Ti MMS v tele "úraduje"..teda čím viac,tým lepšie 🙂
Takže s tou kys. citr. začni s tou 1 kvapkou čo najviac hodín počas dňa(pokiaľ môžeš aspoň tých 8 ,bude to fajn) a po 2-3 dňoch si dávku zvýš na 2 kvapky a znova po pár dňoch na tie 3..ak by Ti to robilo problémy,radšej sa vráť znova na menší počet..kľudne ostaň aj na tej 1,ale aspon niekoľko hodín počas dňa..A takto funguj aspoň 3 týždne až mesiac a potom si dávaj len raz za deň 3-6 kvapiek ako prevenciu 🙂 🙂 🙂
Inak,ked sa jedná o to hrdielko..ako som písala,kloktaj si to,ale môžeš aj vdychovať...Takže pokiaľ máš zápal--najlepšie aj ráno aj večer..ak nestíhaš,taj aspoň večer==aktivuj si MAXIMÁLNE 2 kvapky a jemne a pomaly vdýchni nosom-zadrž dych,vydýchni..to isté jemný nádych ústami..podržať a vydýchnuť..Môžeš si to samozrejme potom zriadiť s vodou a užiť to,alebo vykloktať s tým...prajem úspešné liečenie 🙂 🙂 🙂
Je to kyselina chlorovodíková soľná 4%....Jim Humble píše vo svojej knihe,že to môžeš potom pre zmenu chute zapiť malým dúškom coly..dokonca je vraj možné to riediť so Sprite,ak z neho vytrepeš bublinky..prípadne s domácim džúsom bez prídavku umelého C vitamínu..deťom sa robí aj sirup z trstinového cukru,ktorý sa rozpustí v teplej vode..tak skús niečo,kým nebudeš mať HCL 🙂
Mrkni si aj nejaké videjká na You tube..sú aj s titulkami..pár stránok dozadu sú aj nejaké linky na hodené 🙂 Ja som pozrela aj dve cca 2 hodinové DVD...a samozrejme mám aj knihu z roku 2013,oplatí sa ju komplet prečítať 😉
@mdh Doma si odšťav jablká a s tým to môžeš piť,alebo ten trstinový cukor rozpusti--vlastne si z neho tým,že ho rozpustíš v horúcej vode spravíš sirup 🙂 3PL trstinového cukru + 3PL vody,zahriať na sporáku,aby sa cukor dobre rozpustil...potom do aktivovaných kvapiek pridáš cca 1,5 lyžice tohto sirupu a doleješ vodou,,ja by som to asi skôr s tým sirupom pila 🙂 🙂 🙂
@mdh Tak u malých detí je odporúčané polovičné dávkovanie,alebo ešte nižšie...A kedže 1/2 1 kvapky asi ťažko nadávkujeme 😝 ,robí sa to tak,že aktivuješ 1 kvapku,zriediš si v poháriku bud s vodou,alebo s tou vodou so sirupom,dobre zamiešaš a polovicu odleješ do druhého rovnakého pohárika....Tú 1.polovičku si doleješ znova vodou,či tým sirupom vo vode a máš vlastne 1/2 kvapky 🙂 🙂 🙂 MMs v tom druhom poháriku si odlož pre malú na ďalšiu dávku,ak budeš podávať ešte v ten istý deň a dolej potom znova ako si dolievala do prvého pohárika..Ak nebudeš malej dávať za deň viac ako 1 dávku,tak to kľudne vypi sama,nech sa to nevyhodí zbytočne 🙂 🙂 🙂
@mdh Pokiaľ nie je chorá a chceš len ako prevenciu,tak aj hej .-) skús jej dať teda podvečer 1 kvapku a uvidíš,ako bude telo reagovať...ak by si jej chcela dávať po viac dávok denne,začni radšej na pol kvapke,ako som Ti to napísala--to len preto,že aktivuješ s kys. citronovou 🙂
Opakujem podstatu účinkovania MMS:::::nejde o čo najväčší počet kvapiek v jednej dávke,ale o čo najdlhšie pôsobenie v tele 🙂 🙂 🙂
Ľudia prosím vás nekupujte taku somarinu, ved to je obyčajné savo a kyselina citronová.Ja som to objednala pre nevestu mala rakovinu.Ked som sa opýtala toho pána ako to má užívať tak povedal ,že jeho psa to vyliečilo ,že mal ranu ,ale žiadnu návod na užívanie nedal.Povedal že to je na nás .Ked som to objednávala tak nepovedal nič až ked som zaplatila.Bola som naivná naletela som na somarinu a zaplatila za pol deci sava a 5 dkg kyseliny citronovej pekné peniaze mohla som ich využiť na užitočne vitamíny .Prosím vás nedajte sa oklamať takým šarlatánom ,ved im ide o zisky a nie vyliečiť ludi.Keby to bolo také užitočné tak už by ani rakoviny ani inej ťažkej choroby nebolo boli by sme všetci zdraví.

@scandya Ostaň pri mame na 1 kvapke aspoň tie 2-3 dni a potom skús ísť na 2 kvapky..a Ty píšeš,že užívaš 3 kvapky každú hodinu a že ostaneš na nich--ved pri protokole 1000 ani na viac kvapiek za hodinu v jednej dávke nejde 🙂 =3 kvapky každú hodinu po 8 hodín denne...držte sa.-)
Dávka 3 a viac kvapiek v jednej dávke je už iný protokol,ale to je na vážnejšie ochorenia a ked protokol 1000 už nezaberá..