icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

ketrinjoes9
23. feb 2014

@janka2273 Dakujeeeeem,objednam ju 😉

janka2273
23. feb 2014

@ketrinjoes9 Najlepšie by bolo nájsť niekde tú knihu od Kerri Rivera..predsa len je to lekárka,čo si sama svoje dieťa liečila z autizmu pomocou MMS 🙂 😉

janka2273
23. feb 2014

@ketrinjoes9 mrknite aj na toto,ak ste ešte nevideli,možno pomôže..je to s prekladom 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=XhHjVl2bE_k

To je video s Kerri..je tam jej syn--autista a rozhovor s ňou..

jano003
3. mar 2014

boreliozu som si vilicil koloidnym striebrom. mms kvapky som este nepoznal kupil som si nie kvapky ale chloritan sodny. cize NaClO2 asi 250g. a stoho si prichistate desiatky litrov mms kvapiek. to je pre tych co sa chcu aj kupat.skusil som MMS na oblicky. i ked to neotporucuju. mal som neustale bolesti. po pouzitii asi dva dni mam zatial pol roka pokoj.teras idem MMS kvapky vyskusat na kozny zapal na hlave. psorazia alebo lupienka, neviem nebol som u lekara. Dam vediet ci pomohlo. Celkovy dojem z MMS? Verym im mne pomohli.Ale samozrejme niekomu nemusia. Treba to viskusat a hlavne si precitat pozorne aj tri krat navod. Cauko. Jano

peter565656
4. mar 2014

@janka2273 napises mi prosim v skratke ake davkovanie je na prevenciu? uz to nepotrebujem brat 8 hodin za sebou ... staci mi len rano a vecer popripade...preventivne, dakujem 🙂 😉 🙂

janka2273
4. mar 2014

@peter565656 Ahoj 🙂 🙂 🙂 Tak ako zabralo,ked už nepotrebuješ akútnu liečbu??
Ja som si dávala preventívne raz denne podvečer 6 kvapiek 😉 Ale odporúča sa len 2-3x do týždňa--vraj je to postačujúce 🙂 😉

peter565656
5. mar 2014

@janka2273 vies co neviem to jednoznacne posudit ci zabralo mms, lebo som popri tom uzival aj antiviralne lieky a je to lepsie, no nie uplne ok, nemozem povedat ze som fit, ale ide to dobrym smerom a tak som sa rozhodol ze vysadim 8hod. uzivanie mms- mal som velke hnacky a obmedzovalo ma to v mojich prac.cinnostiach tak som sa rozhodol ze uz budem uzivat len preventivne davkovanie mms (+ vyzivove doplnky a zdravu zivotospravu a sport k tomu )... vdaka za info 😉 🙂

janka2273
5. mar 2014

@peter565656 Tak bud si dávaj raz za deň večer tých 6,alebo len každý druhý deň--ako uznáš za vhodné..určite Ti to bude pomáhať aj naďalej a nebude Ta to obmedzovať 🙂 😉 držím palce..úspešne sa dolieč.. 😉 papa

peter565656
5. mar 2014

@janka2273 jj, dakujem za podporu 🙂 😅 🙂

adnil1927
9. mar 2014

@janka2273 Ahoj , nevieš mi prosím ťa poradiť, dcérke som dala CDS s jahodovým džúsom, avšak potom som si všimla, že džús obsahuje kyselinu citrónovú, nevadí to, že?Vadilo by, keby to bola kyselina askorbová, teda vitamín C.

janka2273
9. mar 2014

@adnil1927 Ja by som jej to nedávala s džúsmi..neriskovala by som to,že MMS nebude fungovať..oni popíšu hocičo na obal,ale boh vie,aká je pravda 😝 môže to byť samý antioxidant a tým pádom sa nám to poničí...Zarob malej ten sirup z trstinového cukru,to jej bude určite taká sladká voda chutiť 😉 Sprav si hustý sirup tak,že rozpustíš trstinový cukor v horúcej vode-tuším 1:1 a potom už len zried s vodou a dolej do kvapiek..tam máš istotu,že sa Ti MMS nedeaktivuje 🙂 🙂 🙂

kachorratt
10. mar 2014

@janka2273 Dobrý večer, chcem vás poprosiť o radu. Zajtra mi pridu mss kvapky, chcem si z nich len kúpele robiť, našla som odporúčanu dávku 30 kvapiek, je také veľké množstvo vhodné pre mňa začiatočníka? Ďakujem

janka2273
Autor odpoveď zmazal
kachorratt
10. mar 2014

@janka2273 Ďakujem za vašu radu, máte teda riadny prehľad o mms-ku 🙂 Ja chcem začať kupelmi kvôli tomu že mám streptokoka v moč.mechúri, a 8 mesačná liečba atb mi nezaberá. A keď mám pravdu povedať, trochu sa bojím oralne to užívať, brat to dávnejšie užíval, bývalo mu zle, ale asi mal vysoké dávky, málo informácii, nakoniec s tým prestal....

kachorratt
10. mar 2014

@janka2273 a o vetrani kúpeľne som čítala, vraj hlava môže rozboliet z výparov. Ďakujem za všetky vaše rady, ste zlatá!

sunshineka
10. mar 2014

Citala som clanky pisane priamo vynalezcom,no nebojite sa,ze vam to vyzerie aj vsetky dobre bakterie?mam obavy aj koli spravnej funkcii organov,ci sa nenicia a podobne.skor by ma zaujimali informacie a vyskumy z tejto strany.to,ze lieci tomu verim,lebo mnohym ludom v okoli pomohli na rozne problemy

sunshineka
10. mar 2014

@sisaha jasne,ze farmaceuticky priemysel a aj lekari su proti,lebo by prisli o kseft

zita19
10. mar 2014

http://cs.wikipedia.org/wiki/Chloritan_sodný
Chloritan sodný je v nízkých koncentracích dále znám jako MMS-1 (MMS je zkratka pro "Miracle Mineral Solution") – substance, o které bývá prohlašováno, že má (po aktivaci roztokem např. kyseliny citronové) léčivé účinky u celé řady nemocí (chřipka, AIDS, rakovina, ...), tyto účinky však doposud nejsou podloženy vědeckými studiemi. To však nebrání řadě lidí tento prostředek zkoušet – a to i v případech, kdy si s onemocněním prostředky medicíny jsou schopny poradit.

janka2273
10. mar 2014

@kachorratt V minulosti sa to aktivovalo s kyselinou citronovou a robilo to "ťažobu" na žalúdku atd..dnes sa aktivuje s kyselinou chlorovodíkovou 4% (HCL 4%)roztokom a pokiaľ človek nemá vážnu život ohrozujúcu chorobu,tak zle nie je prakticky vôbec 😉 nemáte dôvod sa báť to užívať..nekonzumujete tým žiadny chlor,ani savo,ani iné škodlivé veci 🙂

janka2273
10. mar 2014

@zita19
Najlepšie je si niekde okopírovať jednu vetu a riadiť sa ňou doživotne 😉 😉
Naopak,sú mnohé štúdie,ktoré poukazujú na účinok-samozrejme kladný 🙂

janka2273
10. mar 2014

@sunshineka A na to ste kde prišla,žeby to malo niečo ničiť-orgány a dobré bunky???Možno v nejakom fóre to napísala nejaká paniXY,ale nie je jediná štúdia,ktorá by to popisovala...Treba si podrobne naštudovať na akom princípe to funguje..nič v zlom 😉 🙂
Ja osobne som to užívala 3 mesiace vkuse a nič mi to nepožralo 😝 😝 😝 Akurát som túto jeseň+ zimu nemala 3x po sebe chrípku s vysokými horúčkami ako minulú sezónu 🙂 😉 Takže jedine výborne naštartovalo imunitu,pretože MMS je supernabíjač imunitného systému..overené,potvrdené,odskúšané 🙂 🙂 🙂

zita19
10. mar 2014

@janka2273 no vsak sa krmte, kupte v bielidle. Mozno staci spravne nariedit Domestos.

kachorratt
11. mar 2014

@janka2273 mne by to praveže malo dnes prísť s tou kys.citrónovou, ale ja mám silný žalúdok a ak sa rozhodnem to konzumovať, tak max 2 kvapky, chcem sa ešte opýtať, môžu kvapky pomôcť i otehotneniu, bo nám sa už dlhšiu dobu nedarí, nepočuli ste o takom prípade? 🙂

kachorratt
11. mar 2014

@zita19 to je tvoj názor...nikto ti ho neberie... Vysvetli mi ale prečo tých 5 miliónov ľudí ktorí mms vyskúšali žijú a polepšilo sa im, keby pili savo/ domestos tak tu už nie su. Prečo teda pána humbla, vynálezcu mms ešte nazatvorili do basy? Keby radil ľuďom piť savo domestos je to masový vrah! Skús si prečítat jeho knihu..

kachorratt
11. mar 2014

@zita19 a keď si prečítaš túto diskusiu je tu omnoho viac pozitívych príspevkov ako negatívnych a ešte jedna vec- pozri si zloženie domestosu chlorid sodny tam nenájdeš.

janka2273
11. mar 2014

@zita19 Nooo..porozmýšlam a dám info,ako to dopadlo 😝 Ďakujem za aroganciu 😉 😉 pekný deň a skúste inú diskusiu 🙂 😉

janka2273
11. mar 2014

@kachorratt Oprava::chloritan sodný-MMS 1 a chlornan vápenatý-MMS 2 🙂 😉--písala ste chlorid:D
Je zbytočné niekomu,kto má negatívny názor niečo vysvetľovať..a zvlášť,ked ten človek sa ani neunúva zistiť,na akom princípe MMS funguje a čo to vlastne je..prečítať si bláboly z netu od ľudí,čo ani netušia,o čom píšu je to najjednoduchšie..nechajte ju tak..nech sa lieči super liekmi a odporúčam určite aj Ibalgin:DDDD a iné gebuziny,ktoré odstránia bolesť atd,ale nie príčinu vzniku ochorenia...☹
Ked budeme "frčať" na doterajších liekoch a farmapriemysle,určite "pokapeme" ako muchy..alternatívna medicína je niečo viac a človek na to prišiel už pred stovkami,či tisíckami rokov 🙂 Čo tak dať si kvetový peľ namiesto krabičky umelých multivitamínov?? Každé ráno citrónovú vodu,,kĺby preliečiť bobkovým listom a rakovinu skúsiť s kukrumou,pretože je to obrovsky silný antioxidant??? A samozrejme mnoho iného,čo ponúka príroda.-) Ale to už záleží na každom z nás---

kachorratt
11. mar 2014

@janka2273 pardon chloritan, ešte nemám tie názvy v hlave 🙂 čítam momentálne kopec článkov o tom mms-ku, rozhodla sa som sa teda pre orálne použitie..... prišlo mi to s tou kryštalickou kys.citrónovou, mám otázku, ono sa to musí riedit s destilkou? a ešte mám otázku počas užívania mms sa odporúča aj výživové doplnky jest?? dakujem

janka2273
11. mar 2014

@kachorratt Normálne si to zriedite s vodou z vodovodu-spravte si 50% roztok..škoda,že nemáte HCL,aj by Vám to lepšie chutilo-vtedy to prakticky nemá žiadnu chuť 🙂 Máte návod pri tej kyseline citronovej??
toho streptokoka Vám to určite vyhubí 😉 a samozrejme aj tie kúpele môžete..
Nie je dôvod odporúčať nejaké výživové doplnky pri MMS--o žiadne živiny Vás to neoberá 🙂 ,ale samozrejme nie sú zakázané 🙂 LEN nie antioxidanty samozrejme,inak by MMS neúčinkovalo,kedže aktiváciou vniká oxid! 😉
P.S. pýtali ste sa na riedenie tej kyseliny citrónovej,či už samotných kvapiek?? obe dve s vodou z vodovodu 🙂

kachorratt
11. mar 2014

Na balení tej kys.citrónovej čo mi prišla je písané 1 diel kys.cit + 9 dielov vody a na nete som našla 1 zarovnana polievk. lyzica kys.citr. a 9 lyžíc vody. Vy ste to ako riedili? Ďakujem