icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

zita19
11. mar 2014

@kachorratt Chlorid sodny je kuchynska sol. Chloritan sodny sa pouziva ako bielidko. Takze si napred tosicku tu wikipediu precitaj. Ale inac mozes sa kludne kupat aj krmit bielidkom, ktorry pri svojom rozklade uvolnuje chlor. Ten chlor, ktory je velmi ucinnym jedom, zakazanou bojovou chemickou latoku (prvy krat sa pouzil v 1. svetovej vojne ako zbran hromadneho nicenia) a kvoli ktoremu sa alibisticky vydava upozornenie o vetrani kupelne pri jeho pouzivani na kupele, lebo hrozi rozleptanie sliznic dychacieho ustrojenstva. Presne ten chlor, ktory nechuti v pitnej vode z vodovodu a proti ktoremu sa tolko broji a kupujete balenu vodu alebo filtracne kanvice.

sona57
12. mar 2014

@adnil1927 prosim, vies mi poradit, kde sa da kupit CDS ??
nejaky overeny zdroj

janka2273
12. mar 2014

@kachorratt Musíte správu adresovať priamo mne,inak neviem,že ste sa niečo pýtala,pokiaľ tu nenakuknem 😉 🙂

50%-ná kyselina citronová sa riedi v pomere 1:1 =teda napr. polievková zarovnaná lyžica prášku a polievková lyžica vody..Vy máte postup na 10%..tá sa aj inak aktivuje a dávkuje,,spravte si 50% roztok a aktivujete len 20 sekúnd a dávkujete kvapky 1:1 🙂 🙂 🙂

janka2273
12. mar 2014

@zita19 troška si to ale aj vy preboha naštudujte..pretože po rozpade MMS v tele ostávajú len stopy chloridu sodného=kuchynskej soli a to omnoho menšie množstvo,ako pri hocijakej neslanej" diéte..+ nejaké atómy neaktívneho kyslíka,ktoré sa vstrebú ..ŽIADNY chlór! 😉

chloritan sodný-MMS 1 =prírodná zlúčenina--aj ked sa vyrobí "umelo"nie je to nejaká vymyslená chemikália
chlorid sodný= kuchynská soľ
chlornan vápenatý-MMS 2 =po zapití vodou vniká kyselina chlórna=ničí patogény a máme ju odjakživa v tele!
chlornan sodný= savo!!

Treba si uvedomiť,že je veľký rozdiel medzi týmito látkami a aj tým,čo v tele robia,ako fungujú a či sú telu prirodzené,alebo nie 🙂

kachorratt
12. mar 2014

@janka2273 dobrý večer pani Janka, takže to riedenie krystalickej kys.citrónovej sa riedi 1:1? Ja som našla 1:9 🙂 ono sa to môže aj s citrónovou šťavou?? To bude asi jednoduchšie.... Tej pani zite by som len jednu vec dokázala- ak sa potrebuje povysovat nech prejde do inej diskusie, tu si vymieňame skúsenosti a rady s mms... Jej názor nikoho nezaujma, ale pekne ste to vysvetlili 🙂

janka2273
12. mar 2014

@kachorratt Tá prášková kyselina citronová sa dá nariediť ako 10% a 50% roztok..ja odporúčam 50% roztok ,pretože je s ním rýchlejšie dávkovanie,,dali Vám k tomu aj rovnakú flaštičku s kvapátkom,ako má chloritan ?S citronovou šťavou mi to zrovna nepripadá ako jednoduchšie 😝 ked si rozpustíte kyselinu v prášku a dáte ju do tej flaľtičky,vydrží Vám dlho,ale citronová šťava nie 😝 A opäť je tam pri štave iná doba aktivácie aj pomer kvapiek iný ako pri aktivácii s kyselinou citr. 50%,alebo s HCL 4%--pro týchto dvoch je aktivivácia rovnaká=20 sekúnd a pomer 1:1 🙂 🙂 🙂
A pomer kyseliny a vody 1:9 ako spomínate=10% roztok kyseliny citronovej 😉

ibaclovek
13. mar 2014

je to humus stačilo mi asi 2x to zazit a skoro som sa z toho vyvratila na ruby, to mozem kludne pit aj savo - lenze ked niekto chce, nech si to dava - mne to nereze.

keby som toto ponuikla muzovi alebo malej tak by mi hned ukazali kde su doma dvere..🙂

kachorratt
13. mar 2014

@janka2273 aha, takže aj 50% roztok sa dá spraviť, potom ale stačí 1 kvapka kys.citr. na 1 kv. chloritanu? Chcem sa ešte opýtať, kúpele sa môžu ako často robiť? Nikde som totu informaciu nenašla..

janka2273
14. mar 2014

@ibaclovek Jojha,,ale aj antibiotiká sú pekný humus a často chutia ako 2x humus a jedia ich celé generácie 😉 🙂 Samozrejme,že zachránili za svoj "život" už mnoho životov,aj ked ničia i prospešné baktérie..tie však MMS neničí 🙂 😉

janka2273
14. mar 2014

@kachorratt presne ako píšete--jedna kvapka z každého 🙂 kľudne sa kúpte aj každý deň,alebo obdeň,či raz týždenne..ako uznáte za vhodné 🙂 Môžete si robiť iba kúpele nôh-tiež sa Vám to dostane týmto spôsobom do tela 😉

kachorratt
14. mar 2014

@janka2273 no to je ešte lepší spôsob ako ich dostať do seba 🙂 neminiem toľko vody 🙂 a do toho kúpeľa nôh odporúčate 30 kv.? Ďakujem

janka2273
15. mar 2014

@kachorratt Môžete si aktivovať 30-40 kvapiek,zriediť v poháriku s vodou a vyliať do lavóra s horúcou vodou..nohy máčať cca 20 min(aby moc nevychladla a malo to účinok a nebolo to studené,môžete si dolievať napr. horúcu vodu z kanvice-teda ak Vám ju má k to podať:DD)
🙂 🙂 🙂 🙂

sunshineka
15. mar 2014

@janka2273 ako viete,ze vam to nic nevyzralo?pre mna toto nie je relevantna odpoved.mna by zaujimal nezavisly vyskum.

janka2273
15. mar 2014

@sunshineka Tak u mňa boli krátko po tej 3-mesačnej "liečbe" robené kompletné krvné testy a nič nenaznačovalo,že by som o niečo prišla 😉 🙂
Mne je jasné,že je to pre Vás irelevantné,ale ja tu ani nie som od toho,aby som niečo dokazovala-som len konzument 😉 Tiež by som bola rada,keby sa tým farmapriemysel zaoberal a spravili sa plnohodnotné štúdie,ale ako vieme,nik sa tým zaoberať nebude žiaľ 😒 Takže mne osobne stačí môj rozbor krvi 🙂 a osobný dobrý pocit samozrejme 😉

kachorratt
16. mar 2014

Chloritan sodný bol minulý rok zaradený medzi lieky na ojedinelé ochorenia 🙂 : http://ec.europa.eu/health/documents/community-...

jenny2009
18. mar 2014

ahojte, uziva niekto citricidal ?

7katka
18. mar 2014

@jenny2009 a mas ten ucinny?

janka2273
19. mar 2014

@kachorratt Dobrá práca!! 🙂 🙂 🙂 kde ste to našli?? Je super vidieť,že farmapriemysel označil chloritan sodný ako "liek" 🙂 😉 Ja verím,že je kopec výskumov okolo toho,len nie sú zverejňované 😉

lenadka
19. mar 2014

@janka2273 pred 3 týždňami som prekonala vírusový zápal mozgových blán a krvné testy som mala v poriadku! 😉 Preto nevedeli prísť na to čo mi je a mohla som umrieť, že nie čo nie je v poriadku krvné testy nemusia ukázať, samozrejme ja som sa cítila hrozne a mala kolapsové stavy. Bola by som opatrná radšej, zdravie máme len jedno.

kachorratt
19. mar 2014

@janka2273 🙂 je to na dobrej ceste 🙂 http://www.mms1.wbl.sk/ ked vám načíta tú stránku myšou chodte pomaly dole, to rozhodnutie je nad obrázkom afrického bábatka ako pije mms.

janka2273
19. mar 2014

@lenadka My sme sa ale bavili o tom,či to "požiera" napr nejaké krvinky,či iné veci v tele napr leukocity a kadečo iné,čo je vidieť potom v bežných testoch napríklad...Vírus v krvi len tak neuvidíte..sú potrebné na to asi iné vyšetrenia 😉 😉
Čiže polemika bola o tom,či to ničí bežne veci" v tele..ja tvrdím ,že nie,pretože moje krvné testy boli v poriadku..Apropo,keby ste mali doma po ruke MMS,ten vírus by zničilo 😉

janka2273
19. mar 2014

@kachorratt Boože,,ved ja som na tej stránke bola už XY krát 😝 len vždy sa ponáhľam a nejak mi to ušlo 🙂 😉 Inak je to tam naozaj pekne všetko rozpísané 🙂 🙂 🙂 🙂

kamakawiwo
19. mar 2014

Má tu prosím niekto skúsenosti s liečbou rakoviny u MUDr. Kelovej ?

jenny2009
19. mar 2014

@7katka od RGN som nasla spustu prispevkov ale najaktualnejsi bol z roku 2011, mam 34 percentny neviem on spominal nejaky z USA, tak dufam ze mam ucinny.

7katka
19. mar 2014
kachorratt
20. mar 2014

@janka2273 tiež sa mi tá stránka veľmi páči, našla som tam to rozhodnutie náhodne... Pekný večer 😉

jenny2009
20. mar 2014

@7katka mysllim ze ma ten ucinny, pozuviam ho ako kvapky do nosa malemu / 5.5 roka/ ale do stamprlika davam 3 -4 kvapky, neviem ci to nie je malo lebo maly vobec neprotestuje 🙂

nikusiak
23. mar 2014

@nextik ahojky,tak ako zabrali tie kvapky?davas to aj malej?ak to ma ozaj taky ucinok,posli v sprave prosim link,kde si objednala.

rodeka
25. mar 2014

@nikusiak ahoj ,poslala som ti kontakt na mms ale posielam este raz ,precitaj si moju spravu napisala som ti
velmi odporucam a s panom sa mozes otvorene o vsetkom radit kedykolvek ti rad poradi na vsetko ti da odpoved a detom taktiez sa odporuca ale to uz zodpovie na otazky on len do toho ,maj sa pekne .karolina
Pavol Iboš
0915 738 062
www.mms1.wbl.sk