icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

rodeka
Odpoveď bola odstránená
rodeka
Odpoveď bola odstránená
janka2273
25. mar 2014

@yollanda Zase jeden článok od odporcov MMS??? 😝 😝 😝 😝
Keby ste radšej nekopírovali takéto somariny ,ale zohnali si dôveryhodné výpovede ľud,ktorým MMS uškodilo!!
Pokiaľ nepomôže určite neuškodí 🙂 Samozrejme,ked vypijete na ex celú flaštičku,tak uškodí..ale to uškodí aj celé balenie Paralenu,či iných voľne predajných liekov,či tých na predpis..Treba uvádzať vlastné skúsenosti 😉

yollanda
25. mar 2014

@janka2273 pozri, ja netusim co je mms, absolutne. len som si daco vsimla na fb, tak som vam to sem dala.

janka2273
25. mar 2014

@yollanda Tak dík za info 🙂 😉 Vždy a všade sa nájdu nejakí odporci,takže ja osobne takéto články nejak neriešim 😉 😉
Aj lekári si budú dookola obhajovať chemoterapie a mamografy a výskumy poukazujú na pravý opak..ťažko je sa v dnešnej dobe podľa niečoho orientovať 😒 Najlepšie je sám podľa seba-teda čo komu vyhovuje 😉 🙂 🙂

nikusiak
25. mar 2014

@rodeka dakujem ti velmi pekne 🙂

rodeka
26. mar 2014

@nikusiak rado sa stalo,len by som ta velmi pekne poprosila ked budes podavat dalej spravu a info ,prosim uved len web stranku www.mms1.wbl.sk. vies najdu sa takí ktorí to zneuziju na posudzovanie a kompromitovanie ,tak ako spomina janka 2273. su ludia co sa tym nezaoberaju a tym padom to len hania a janka 2273 im dobre dáva je skvelá.ked nieco este budes potrebovat pis mi na email sarkozik@zoznam.sk.dakujem ti a budem sa tesit.mas krasne bábo ,drzte sa

mancika8335
26. mar 2014

Na obhajobu: janka2273 trpezlivosti mas teda hodne gratulujem. Moja skusenost hlavne za tvoju ochotu.. Nikdy som na ziadne forum este nepisal a na tomto fore som 1 krat... Dal som 20 poslednych stran a tak som sa rozhodol ze napisem nieco o uzivani. Tak 3 rok neustale uzivanie. Prve 2 mesiace mms musel som prestat hnacka a krce na dennom poriadku. Osobne podla mna to nie je liecebnou silou mms ale citronkou, lebu u CDS tento problem nie je. Po 6 mesiacoch MMS nikdy viac prechod na CDS doma varene v rychlovarke. Na 2 zaciatocnicke nehody pri vyrobe az do teraz v pohode. Davka stabilna v tmavej flasi v chaldnicke na jeden mesiac.Tak vysledok: Posledne 2 roky je kazdy chory *doma*v praci*v skole*deti v skolke atd ja nic uz druhy rok a to som isiel vzdy prvy 12-28 dni kasel,sopel,hrdlo a podobne + dalsie chronicke chorby nejak posli bolesti neurcene, zaludocna hnacka, svrbenia chronicky kasel atd . Zavislosti:nasivin 100% celorocne,orofort,teraflu,coldrex,mukosolvan tukosolvan a ja neviem co este. Dva roky nic len CDS S pozdravom a prajem vela zdravia. Co bude dalej to nik nevie

nikusiak
27. mar 2014

@rodeka dakujem moja velmi pekne za ochotu a radu,papa 🙂

charlottes
27. mar 2014

Ahojte, necitala som to tu cele, ale... Doma vyrabame CDS podla Andreasa Kalckera, najprv sme uzivali mms, no znasaju sa fakt horsie, CDS sa znasaju bezproblemovo.
Nase skusenosti :
Atopicky ekzem - prec za 3 dni - vnutorne uzivanie aj macanie ruk
Chronicky trojrocny kasel - prec za tyzden
Mikozy na nohach - 5 dni mocenie noh kazdy vecer, uzivanie 3 dni kazdu hodinu 8* za den
zenske problemy - vnutorne vyplachy - prec napockanie
Uzivanie pred chemoterapiou - ked uz sa niekto rozhodne pre chemo, aspon pred chemo je dobre uzivat cds mms, cistia telo a robia ho dobre vodivym ( ci je vyraz "dobre vodive" spravny neviem, ale tak to bol pretlmoceny Kalcker z anglictiny ) a fakt je ten, ze mame chemo zabrala po dvoch mesiacoch uzivania este vtedy mms uzasne.
A este aj odskusane na zvieratach - vyborne skusenosti
Ked niekto pise, ze mms su savo, chlor... je to hlupost, je to taky chlor ako aj NACL 🙂

charlottes
27. mar 2014

Este dve vety :
Zial sme tak pokriveny nehodnotami, ze si vobec nevieme predstavit, ze moze existovat nieco uzasne ucinne bez toho, aby sme museli za to platit miliony a vobec si nevieme predstavit, ze by mohli existovat ludia, co naozaj robia nieco z vlastneho presvedcenie bez toho, aby zarabali na tom miliony. Vsade hladame podvod...
Kiez by bolo viac takych ludi ako Jim Humble a Andreas Kalcker a spol.

0908134
29. mar 2014

Ahojte. Potrebujem poradit ci kvapky mms vyliecia alebo iba utlmia neziaduce bolesti ked sa jedna o rakovinu krcka maternice 2.stupna. Za skore odpovede vopred dakujem.

charlottes
29. mar 2014

@0908134 Pekny vecer, mms bolest neutlmuju vobec, ale odstranuju rakovinove bunky, no hlavne pri tak vaznych chorobach si myslim, ze to musi byt sucinnost viacerych faktorov, dolezite je odstranit skodlivy psychicky navyk, co chorobu sposobil, odpustit a ako pri vsetko, najdolezitejsia je viera,ale mms resp lepsieznasajuce cds, cds2 su naozaj zazrakom.

rodeka
29. mar 2014

@nikusiak rado sa stalo. 🙂

rodeka
29. mar 2014

@charlottes CDS je naozaj vyborne, tiez odporucam vrelo

charlottes
29. mar 2014

A este jedna skusenost :

NEPOZNAM NIC LEPSIE NA POPALENINY, moja posledna skusenost... Isli sme piect chlieb, nechala som prazdny plech v rure, kym sa nerozohriala na 250 stupnov a omylom som plech chytila holou rukou, auuuu, ked si na to spomeniem. No silnejsia koncentracia CDS, machanie ruky cca 1/2 hodku, vecer skoro bez bolesti, rano na ruke len asi 2cm stopa, ziadny pluzgier, nic.
Keby takto liecili popaleniny v nemocnici, za 2,50EUR vyliecia cele oddelenie. Ale co by na to povedali majitelia farmaceutickych spolocnosti ☹

rodeka
29. mar 2014

@charlottes bože aku pravdu pises,reagujem okamzite este som nastastie neodisla a uz uz som sa chystala.tak toto sa mi prihodilo nedavno a taktiez som to riesila podobne ako ty . 😉a s farmaceutickymi spolocnostami taktiez pravda,ved prave preto sa najde kde-tu negativna reakcia aj v televizii,aby sa ludia prestali zadarmo a uspesne liecit prave MMS a CDS.

jarka4982
29. mar 2014

Moj otec bojoval s rakovinou.skusali sme vsetko mozne.aj mms.nepomohlo nic.uz dva roky budu ako nie je medzi nami. :(

charlottes
29. mar 2014

Rozmyslam, na co vsetko sme uz cds pouzili, no je toho fakt vela, je to to prve, po com doma siahneme. Teraz pred 10 minutami som si vyplachovala pusu a osetrovala zub.

Chripka - cistenie jazyka, kloktanie
Bolave, unavene nohy - vymocenie noh = znovuzrodenie
Kupel
spalenie od slniecka
hnacka

dalsie vyuzitie v domacnosti - uzasny cistiaci prostriedok na kupelnu, dres, zajdene plastove riady

charlottes
29. mar 2014

@rodeka treba, aby sa o cds dozvedelo co najviac ludi, aby sa to sirilo. Vyrabate si ich doma?

charlottes
29. mar 2014

@jarka4982 Neviem presne ako to je s tou rakovinou, len sa ucim a robim si prehlad. Ziskavam vsak coraz vacsiu istotu, ze rakovina je psychickeho povodu. Mamine ju diagnostikovali v stadiu G3, vies, ze G4 je vlastne konecna, hned ju po transfuzke s ubohym krvnym obrazom chceli supnut na chemo, to odmietla a 2 mesiace pracovala na sebe na duchovnej aj fyzickej urovni. Potom sla na chemo a prednosta nechapal ako jej krasne chemo zabera a co je este lepsie, nema vobec ziadne nasledky po chemo.

rodeka
30. mar 2014

@charlottes nie nevyrabam ,to si netrufnem,ale mne to zabera velmi a nemam problem s nevolnostou a inymi priznakmi ,je to ovela lepsie ako mms .

0908134
30. mar 2014

@charlottes Dakujem za odpoved. Viete mi poradit kde ich mozem objednat a ake by malo byt davkovanie ?

charlottes
30. mar 2014

@0908134 Odkial ste? Pytam sa preto, lebo ak ste niekde medzi Zvolenom a BA, kludne Vam prinesieme CDS2 , co vyrabame podla navodu p.Kalckera.
CDS sa znasaju ovela, ovela lepsie a hlavne, ak je v tele nejaky vacsi pruser, viete dostat toho do tela viac ako mms

charlottes
30. mar 2014

@0908134 a davkovanie... na nete je toho fakt hodne, ale odporucam knihu bud Jima Humbla a lebo Andreasa Kalckera. 100% istota

0908134
31. mar 2014

@charlottes ja som z Dt. 🙂

charlottes
31. mar 2014

Tak to je fajn, to nemate daleko. Ak by ste chceli, nie je problem, len treba dat vediet dopredu.

silvia7788
31. mar 2014

Ahojte,

viete mi poradit ohladom mms chcela by som ist do toho, len neviem kde a co presne kupit, má sa to miesať s tou kyselinou citrónovou ci chloritanom sodnym?

Poprosim vás o radu, kde nakúpiť na akej stránke a čo presne?

Ja by som to prijala na prevenciu a lepšiu imunitu, keďže som alergik, astmatik. Koľko to úživate čítala som niekde š týždne?

Priateľ má polypy na hrubom čreve o pol roka má ist na kolonoskopiu a operáciu, ak je možné že mu to z toho zmizne poraďte mi!!!!

Ďakujem

Sisa

mancika8335
1. apr 2014

@silvia7788 ahoj chloritan si objenaj napr. www.pgchem.sk maju ho aj praskovy aj riedeny na 24,5% tusim
citronku si kup hoc kde v samoske. Jeden z mojich drobcov je silny alergik zatial nemam odvahu nalievat tym deti... Daval som malemu vecer ked isiel spat mysku s MMs k posteli na odparovanie a menil kazdu hodku kym som nezaspal.. tak mozes skusit.