Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
Ahojte. Vyskúšala som mms a zo svojej skúsenosti môžem povedať že to určite funguje. Je to možno chémia ale v porovnaní s tým koľko e ciek do seba hadzete cely život je toto nič... Pomohlo mi to určite s trávením a robila som si aj vyplachy a klistir a určite to pomohlo. Keď na mňa liezla choroba vzala som si klarin postup 6a 6 a na druhy deň síce po hlbokom spánku som bola fit. Každý nech si urobí vlastný názor, ale kto to neskúšal nech tu láskavo nepíše kraviny. Chystám sa ešte na krvné testy a na iné vyšetrenia a potom dám vedieť či výsledky boli lepšie. Vyplachy určite zaberajú na kandidu.
@janka2273 ja o mms viem cez kamosa co si jeho zena vyliecila rakovinu na mieche.uzivala som jeho kvapky 4dni potom som vgnechala a rozrobila svoje.ale tie vyhodim a vcera slm objednala z oxi co si th hodila stranku.aspon nemusim nicrozrabat.kazdu hodinj po 3 kvapkach mozem uzivat?zlepsi sa mi stav? Takze rano o 8 potom o 9 aa10 adalej azdo vcera?
@janka2273 jani teraz pozeram youtube.... riedenie s tym hcl je lepsie nez s kyselinou citronovou? lebo som pozerala video a tam pisu o kyseline.. ci je to jedno? lebo domov mi dojde to z oxi kde je aktivator hcl... dufam ze to bude mat taky isty liecebny ucinok.... jani a napis mi prosim aky druh probiotik resp, ktore su dobre... ja uzivam stale nejake po antuibiotikach ale moja imunita je v troskach... staci ze niekto kychne a chora som ja hned na treti den... spolieham na to mms ale rozmyslam, ako moze mms chemia pomahat telu? ved vsade vravia vsetko prirodne a ja budem chemiu nie? ozaj mi to zabere na imunitu? som rada ze som ta nasla na strankach.. vies dobre radit... vidim ze mas velky prehlad.. ozaj a ty sa liecis na co? prosim zodpovedz mi na vsetky moje otazky.. si zlata dik
@babrakin HCL je tiež druh kyseliny 🙂 je to kyselina chlorovodíková--píšeš,že chémia,ale chémia neznamená len niečo čiste umelé a vymyslené--naše celé telo je chémia 😉 🙂
ja osobne s tým liečim každý neduh--rozbolia ma náhodou ďasná,či hrdlo=kloktám..bolí niekoho zapálený zub=treba kloktať,prieduškové,či plúcne ochorenia,vdychuje sa a užíva orálne atd atd--keby som Ti mala všetko vysvetľovať,zabralo by to celé hodiny a aj som tu veľa vecí už mnohokrát písala 🙂 😉
Čo sa týka tých probiotík,mne poradila jedna dobrá MUDr. od firmy Swiss,ale mrkni na tento test probiotík..
http://www.pluska.sk/izdravie/liecba/velky-test...
ja som naposledy malému dávala Biopron,mrkni::
http://www.valosun.com/sk/produkty.html
Hlavne by si ich mala užívať prakticky stále,nie len pri ATB,pretože imunita začína v črevách 🙂 😉
Čo sa týka tej aktivácie MMS--kyselina chlorovodíková je novší aktivátor ako kyselina citronová a je prijateľnejšia pre žalúdok a črevá 🙂 😉
A v skratke k MMS...to,čo vzniká pri aktivácii MMS1,alebo pri užívaní MMS2,či CDS sú látky,ktoré naše telo samo produkuje a potrebuje k svojej ochrane 🙂 😉 laicky a v skratke vysvetlené 😉 😉 😉
@janka2273 prave som uzila mms este to stare s 5 kvapkami aktivaotra, myslim ze skoda ho vyliat.. dala som si dve kvapky a desat kvapiek kyseliny... podla mojhoriedenia 1.9 ako bolo, uz to nebudem vylievat.. absolutne nemam zoiadne problemy ani necitim nic zle... v pondelok by malo dojst to mz oxi alebo v utorok a zacnem uz tamto. jani a na postrek hrdla ako to robis? jedna k jednej 20 sekund , voda apostriekas? ci bez vody?
aj probiotika pozeram ten test super.. hned to acidophilus bacilus ND ma zaujalo
@janka2273 xixi, pozeram, ze doma asi fungujete podobne ako my. Ak sa nieco objavi, hned sup, sup cds 🙂
@babrakin No aj mňa zaujali tie probiotiká ND 🙂 🙂 🙂
čo sa týka toho postrekovania,tak sa zarába bud 40 aktivovaných kvapiek na 100ml vody,alebo o kúsok slabší 40 na 120ml..čiže aktivuješ si 40 kvapiek(to rob radšej s kyselinou citronovou)--po 20 sekundách ak aktivuješ s 50% kyselinou doleješ vodou a dáš si to do nejakej menšej flaštičky s rozprašovačom--vydrží to uzavreté cca 1-2 týždne--malo by to mať stále takú žltkastú farbu-ked to farbu stratí,tak to značí,že aj účinná látka už vyprchala 😉 Toto je spray na pokožku!!!
Hrdlo nestriekam,ale kloktám 😉 10 aktivovaných kvapiek na 100ml vody=umývajú sa s tým zuby a dasná+ kloktáš hrdlo--výborne Ti to vydezinfikuje celú ústnu dutinu,prelieči zápaly atd 🙂 a troška z toho si dám bokom a potom do toho vložím kefky,aby sa dezinfikovali--napr, po chorobe,ked sú ešte ako nové,ale plné bacilov a je mi to ľúto hned vyhodiť 🙂 😉
@charlottes 🙂 no tak nejak..ale ked nemám chuť na MMS,tak sa liečim vysokými dávkami céčka 🙂 🙂 😉
@babrakin inak dobré je jesť napr. veľa kvalitnej bryndze,nemáš rada??ja si dávam aj 1/2 balíčka len tak pre chuť 😉 skúšala som aj 100% ovčiu,ale nejak ma neohúrila---takže aj takto vieme dostať do tela kvalitné kultúry prospešné telu 🙂 😉 Inak ja s malým celkovo doma frčím na bryndzi 😝 varím polievku,robím halušky,dávam na chleba,či len samotnú,ako som už spomenula 🙂 😉
Inak tú zarobenú kyselinu citronovú nemáš prečo vyhadzovať,aj keby si s nou neaktivovala---je to obyčajná kys. citronová ako v potravinách,stačí s nou okyseliť čaj napr.,ked nie je citron 🙂 Inak ja do čaju dávam práškový vitamín C-tým ho mám aj ochutený+ vitamín 🙂
@janka2273 janka dik za rady... idem si dat opat mmas, mas pravdu zbytocne mi to vyliat.. robim este jedna kvapka toho a 5 kvapiek aktivatora, vypijem a cakam na balik z oxi. bryndzu zboznujem halusky jajajajaa j ani nevravim, hlavne deti miluju... vies ked ja som velmi netrpezliva chcem byt zdrava hned a vsetko by som do seba nahadzala hned, bryndzu si zjem .. terz ma trapia tie troje antibiotika ale museli byt, strasne anginy a priedusky som mala zle.. cecko mam aj ja v praskovej forme zo stranky damianvit.sk tam je vraj super cisty bez prisad tak si ho davam , ale terz vobec, lebo mam mms a to sa vraj nemoze spolu ...jani este otazka... mms mi zaberie aj po antibiotikach? obnovi zaludocnu floru alebo nie?
@babrakin chceš tie ATb dobrať? ked máš už len málinko,tak oki,ale ak to máš ešte na dlho,ja by som to nejedla 😒 a nasadila iba MMS..
prospešné baktérie v tele Ti asi MMS nedodá 😉 preto treba nasadiť tie probiotiká a kefíry,či brindzu atd 🙂
MMS ničí patogény-teda zabíja vírusy,baktérie ,plesne atd..
To céčko samozrejme nebrať počas užívania MMS-MMS by nefungovalo..ja som si dávala až večer okolo 3g,ale až cca 2 hodinky po poslednej dávke..
@janka2273 jani mam uz len na dva dni, beriem uz vkuse 30 dbi, vravim tieto su tretie, ... mms som teraz uzila.. este jedna otazka.. ked mmas zabija len virusy plesne a bakterie... ako si potom mam zvysit imunitu? lebo ja sa bojim uz teraz ze ochoriem zas na jesen...
jani je mozne ze uzivam teraz mms a vobec necitim pach ani nic akokeby som pila len cistu vodu, samozrejme aktivujem 3 minuty vies pri tom mojim riedeni co sme sa bavili minule dni, ale nic necitim ziadne pachy, iba taka slabozlta vodicka sa vytvori aktoivaciou dolejem deci vody a pijem a nikdy mi neni zle ani nic, kedy uz pride ten stav ze citim ze uz vylucujem patogeny, ci to nemusi prist?
@babrakin
@babrakin ved neboj,ono Ti to rýchle napraví imunitu 😉 😉 😉 😉
Berieš to 8 x denne?? lebo mne tiež nebolo zle--netreba zabúdať,že každý organizmus reaguje inak...nemusíš cítiť žiadne nežiadúce účinky 😉
A neboj sa,ked to budeš brať pravidelne,nebudeš chorá--a ak predsa,rýchle sa preliečiš 🙂 počas chrípkových období je fajn si ráno vdýchnuť a večer tiež 🙂
chripky nezvyknem mavat, ja stale silne bolesti hrdla usi a potom zide dole priedusky, a nehovoriac ze som alergik na travy pele a stromy... ach boze moj .. 🙂))
@babrakin ano robis to dobre ,neboj sa len tak dalej,len prepac niesom tu tak casto som v zahranici a internet mam pomenej ale snazim sa prist ako sa da.pipetky a flasticky kupujem v obchodiku kde predavaju prirodne oleje ako su arganove,kokosove atd,neviem ako sa vola taky obchodik ale kupujem tam aj prirodne kamene na ochranu a ocistu tela .tam to kupis.este raz prepac za opozdene odpovede ale janka2273je velmi zbehnuta ta snad odpovie skor ako ja.maj sa vela uspechov.

@janka2273 čitala som knihu a aj v letaciku co mi prisiel s kvapkami sa piše, že pri vážnzxh stavoch - rakovina- je treba žacat použivat mensie mnozstvo, a dlhsí cas, dokonca tam pisu o pol kvapke, práve koli tomu odburavaniu toxinov, aby to pečen stihala, kazdopadne si to treba poriadne nastudovat