icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

zuzka9983
14. máj 2014

@dahlianoir jóoój kvasinky, niekoľkoročný boj..... Prosím Ťa aké dávky a ako často počas tých 3 dní si robila výplachy?

dahlianoir
14. máj 2014

@zuzka9983

takže začala som na jednej kvapke každu hodinku dve, postupne som davku zvyšovala na najvyššiu možnu. ked som citila,že ma boli žaludok vždy som dala kvapiek menej (skoncila som pri cca 25 kvapkach) . V MMS som sa aj kúpala (5-10kvapiek na celu vanu vody -- do vane nedavaj ziaden saponat, peny do kupela, mydlo atd..) . A výplachy som robila len s jednou kvapkou NIKDY VIAC. Nepamatam si to presne pretože už dlho nemam problem (tuk-tuk) ale myslim že každy 2hy den alebo 2xtýždenne. Kvasinkovu dietu držím stále ale samozrejme raz za čas si doprajem aj poriadnu sladku bombu 🙂 Zaklad je piť počas užívania MMS veeela veela vody (aby odumrete patogeny odchadzali z tela von) a hlavne co najzdravšia vyvážená strava (koli nastoleniu správneho PH a mikrokultúry v črevách) Počas užívania MMS som uplne vyradila všetky ine liečby, capiky, pirulky a vyplachy z lekární. Kúpila som si 15 kusov bielych nohavičiek zo 100% bavlny, ktore som neprala ale vyvárala v hrnci. Ziadna aviváž na veškeré prádlo (nie len spodne pradlo). Samozrejme s kvapkami som pokračovala aj po viditelnom/cititelnom zlepšení cca 2-3 mesiace.

Po cca 2 tyzdnoch sa však stala vec, kt. ma velmi vystašila. Mimovolne v čase kedy som nemala mať menštruáciu som začala dost silne krvácať. Skor by som to opísala ako keby zo mna vychádzali kusky sliznice a krv. vyhladala som preto toho pana, kt. mi mms odporučil a upokojil ma s vysvetlením, že ta všetka kvasinková "špina" musi výsť z pošvy von (stara, kvasinkami nakazená vrstva sliznice). Počas krvacania som vyplachy nerobila, iba som kvapky pila. Krvacanie pekne skončilo.

Neviem v akom štádiu ste vy, Zuzka, ale ja som bola zanesená"od hlavy po päty" 🙂 Nehovorím, že za 3 dni som bola uplne zdravá ale za tie 3 dni som sa citila neopisatelne lepšie, vytok konečne vyzeral "zdravo" anič ma nesvrbelo ani nepálilo. Da sa povedať, že keby partner nejavil po pohlavnom styku priznaky ani by som nevedela,že to este mam. POčas liečby sme teda používali stále prezervatív . ked som si bol "istá" že som zdrava tak sme to skusili bez prezervatívu a ak sa partnerovi prejavili priznaky pokracovala som v liecbe a zase sa na istu dobu nasadil prezervatív. Bola som už z toho taka oblbnuta,že som nevedela ani ako sa tam dole citi zdrava žena.

povedala by som, že liečba kvasiniek je neskutočná skuška trpezlivosti. Ah, čo som sa naplakávala od nervov. Ale ked sa už raz do toho boja pustíš, tak bojuj , zatni zuby a nedaj sa! VER SI NA 100% že tuto pliagu porazíš! Viem,že niektore ženy trpia kvasinkami cely život. Ja som nechcela byť jednou z nich a dala som do toho všetko! vyplatilo sa🙂 Držím ti palce a posielam kusok energie 🙂
PS. keby dačo, kludne napíš tu je moja mailova adresa: lele.michalikova@gmail.com

kabba
14. máj 2014

@zuzka9983 výplachy sa robia 10 kvapiek + 250ml vody. Keď užívaš kvapky, tak výplachy stačia raz do dňa, ak kvapky neužívaš, tak môžu byť aj 2krát do dňa 🙂

eva5588
15. máj 2014

Ahojte, mám takú otázku. Chcem si ísť teraz objednať MMS s HCL a niekde som čítala, že keď sa to aktivuje s Hcl tak sa to musí hneď po pripravení vypiť a že sa to nemôže zarábať dopredu na celý deň, je to pravda? Lebo každú hodinu cez deň si to pripravovať, na to nemám moc čas. Poraďte mi prosím 🙂

adnil1927
15. máj 2014

@eva5588 Môže sa to zarobiť na celý deň, veď veľa ľudí to tak robí, nemusíš sa báť, že ti to vyprchá, len pred tým ako otvoríš už nadávkovanú fľašu, tak si to prehrkaj poriadne, aby sa ten plyn dostal naspäť do tekutiny. 🙂

eva5588
16. máj 2014

@adnil1927 diki 🙂 a ešte že kúpele môžem robiť tiež s HCl alebo iba s kys. citrónovou? Viem, že HCl sa nesmie dostať do očí.. ale tak keď by som si dávala pozor, aby sa mi to nedostalo do očí, tak by sa to dalo?

kabba
16. máj 2014

@eva5588 Nie, nie je to pravda, dá sa narobiť aj na deň dopredu 🙂

kabba
16. máj 2014

@eva5588 Ak si budeš dávať pozor, tak sa to dá 🙂 Ale osobne by som to asi neriskovala 🙂
Inak najnovšiu knihu na stiahnutie nájdeš tu: http://ulozto.sk/xqwWcbTd/j-humble-prevrat-vlec...

janka2273
17. máj 2014

@eva5588 Nie je to pravda--už to tu bolo viackrát napísané 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janka2273
17. máj 2014

@eva5588 dalo by sa kúpať aj s HCL..tá sa výslovne len kvôli očiam neodporúča! 🙂 😉

adnil1927
20. máj 2014

@eva5588 ano mozes si robit aj s Hcl kupele, len pozor na oci 🙂

adnil1927
20. máj 2014

@eva5588 inak kamoska si robila kupele s hcl a strasne ju pocas kupela aj po nom bolela hlava, ak mas malu kupelku, tak si nechaj otvorene dvere.

adnil1927
20. máj 2014

ahojte, chcela by som sa opytat, ci CDS2 alebo mms kvapky, zaberu aj na abstinencne priznaky z liekov?Mate niekto skusenost?

2danculik
4. jún 2014

@janka2273 to preto nedavaju navod, lebo na slovensku to nie je oficialny liek

zihy
12. jún 2014

chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s užívaním MMS a myomami, či to niekomu pomohlo, a dajte vedieť či sa užívaním MMS upraví aj cholesterol? Ďakujem za odpovede

martinkaxp
19. jún 2014

ja mam len dobre skusenosti s uzivanim mms, momentalne ma to za 2 dni dostalo z hnisavej anginy. 1,5 dna som uzivala kazdu hodinu 2 kvapky s kys. citronovou a na dalsi den som bola ako vymenena. teploty ustupili, bolest v krku sa skoro stratila. Teraz uz beriem iba kazde 3 hodiny, len neviem dokedy brat, aby sa to nevratilo. Manzela to uz parkrat tiez vyliecilo z rôznych takychto resp. chorôb

monkabr
19. jún 2014

@2danculik Nikde na svete to nieje oficialny liek, pretoze farmaceuticke firmy by prisli o obrovske zisky....

2danculik
19. jún 2014

@monkabr može byť, ja som čítala len slovenské články 🙂

monkabr
19. jún 2014

Inak ti co sa zaujimate o mms, davam vam odkaz na asi najvacsie SK-CZ forum o nich, kde je obrovske mnozstvo skusenosti ludi... http://upramene.cz/forum/viewforum.php?f=36

tkmama
21. jún 2014

Zdravím vás a prosím o radu. Robím si kúpele v MMS, ale zatiaľ som neskúšala ponoriť si aj vlasy, bojím sa, aby mi nezačali padať, alebo aby neostali neučesateľné. Máte s tým niekto skúsenosti? ďakujem.

adnil1927
22. jún 2014

@tkmama nic sa nestane, kludne si mozes namocit aj vlasy, ja to robim bezne aj dcerku kupem v mms, takze jej aj vlasky namacam 🙂

monkabr
23. jún 2014

Urcite nic, dokonca je to vyborne proti lupinam

lindusa888
7. júl 2014

@acrobaleno
@acrobaleno musim reagovat na tvoj prispevok.ked sa zapojim do diskusie tak mam o tejto teme urcite vedomosti.z coho sa sklada mms a co to je si nastudujes na nete.mms prve pismeno ti hovori mineral.to znamena v preklade mineralny zazracny roztok.lekari ho bezne pouzivaju a ked ti kvapka infuzia tak si tam precitas nazov aj vzorec.a asi by si si nenechal davat do zily chemikaliu.vela ludi tvrdi ze mms je chemikalia, lebo ma chemicky vzorec. Mms poznam 5 rokov a osobne poznam desiatky vyliecenych ludi.a vlastne je to vseliek..kto zazil bezmocnost ked lekari povedie vetu ...bohuzial uz nemozeme nic robit a zacne brat mms a vyzdravie ten vie posudit o com je zdravotnictvo.a ked hovorim olekaroch poznam aj takych ktory s mms liecia svojich znamych..chory clovek sa chyta slamky ale mms je stoh slamy.zistite si co to naozaj je a az potom odradujte dalsich ludi ktorym to moze zachranit zivot.ludia ktori sa liecia a vyliecili to bohuzial, nepisu na net. Ja som bola 5 rokov ticho, ale vazne, niektore prispevky pisu ludia, ktori o mms nic nevedia.

comunita
8. júl 2014

ahojte vsetci.....fuuuuuha kruti sa mi hlava z tolkych informaciii a neviem kde zacat.Ok moj pribeh: mam neskutocnu maminu ktora ochorela na rakovinu prsnika,klacicky postup operacia ,chemo, radio.. a happyend!Mamina vsetko zvladala bravurne a mali sme pocit ze vyhravame nad rakovinou.Len lekari nam akosi pozabudli povedat ,ze 90% chorych zien nasledne metastazuje do kosti a do hlavy.Po piatich rokoch ,ked sa dostavili bolesti v oblasti panvovej kosti,chrbtice a noh zacal kolotoc vysetreni .Chobotiny a priebeh vysetreni vynechavam a podavam vysledok:metastazy po celej chrbtici,panva =rakovina kosti."Nasleduje "cielena liecba" .Po dvojrocnej liecbe nove metastazy a aj v hlave nove lozisko..................pomoze mi prosim niekto kde zacat s MMS-kvapkami......topiaci sa aj slamky chyta?? ano ! a co?! dakujem Mata

petrah25
10. júl 2014

@janka2273 ahoj janka nemám až take skusenosti s mms kvapkami ale nejake predsa len a len tie pozitívne. teraz mam vsak problem...teda nie ja ale moja dcera je v 6 mesiaci tehotenstva a dostala kiahne. Citala som že kiahme sposobuje virus podobný virusu co vyvoláva opar a na opar mam s mms len dobre skusenosti. myslis že jej možem davat mms? nemože to ubližiť babatku?

janka2273
Autor odpoveď zmazal
petrah25
Odpoveď bola odstránená
dax
14. júl 2014

dnes je piaty den po vyhadzani kiahnami a vsetko vyzera byt zaujimave....drvivá vacsina kiahni skoncila ako pluzgieriky mensie ako spendlikove hlavicky a pomaly miznu nevytvorili sa ani chrasty, v podstate len na dvoch ci troch, Nesvrbia, od stvrtku kedy sa ich vyhodilo najviac kazdy den pribudli tak dve tri, a ani sa nestacili vyvynut a zanikli....teraz som zvedava ci ich dostane malý kedze dcera si striekala telo roztokom a samozrejme sa to trochu vyparovalo a malý spi s nou, doslova na nej nalepený....neviem či je to len náhoda, alebo tie kvapky maju nieco do seba.... a som zvedava ci ich dostanem ja, kedze som si kvapky davala kazdý den, dokonca aj pred tým ako sa vyhádzala dcera....bola som totiz chora. takto chorá bývam raz dvakrát so roka, zápalene hrdlo zahlienene vsetky dutiny, ktore potom prejdu na priedusky a aj po dobrati antibiotík este dva týzdne vykasliavam....teraz som ochorela v pondelok, priznam sa že som si dvakrát dala okrem kloktania mms-kom aj algifen, tak ma to hrdlo bolelo....kulminovalo to v utorok poobede ked mi z nosa a z oci tieklo ako ked otvorite kohutik, v stredu ráno som po nasadeni mastneho papieru na hrud zacala vykasliavat - podotýkam ze mizive minimum z predchádzajucich rokov v stredu podvecer som uz bola ok a v piatok som uz makala okolo domu....tak neviem ci mms, alebo moje podvedomie....

ygor
20. júl 2014

Vazeniiii,

takze, ani neviem ako zacat...zacalo to zapalam priedusiek a vramci liecby som si dal preventivne zobrat krv a dal urobit komplexne testy vratane onkomarkerov.
po niekolkych dnoch som volal sestricke a ta mi nic nechcela prezradit do tlf, ze mam konzultovat moje vysledky s Dr.kedze sme kamarati (so sestrickou)zacal som sipit ze sa nieco deje.moje obavy sa naplnili po rozhovore s Dr, ktora mi oznamila ze moje onkomarkery su vo velmi vysokych pozitivnych hodnotach.dokonca vsetky 4 boli pozitivne vysoke.
sedel som tam ako tlk a nic som nepocuval.hlavou sa mi premietal zivot s myslienkami na rakovinu.
moja Dr ma poslala na onkologiu kde onkologicka zhodnotila ze markery su velmi znepokojuce a musim podstupit vsetky vysetrenia.
bolo mi hrozne a v mojej paranoidnej hlave som zomieral. "Mam rakovinu" v naleze som sa docital, ze moja dyagnoza ma oznacenie C 080 google mi prezradil, ze ide o zhubny nador neidentifikovany...
z nicoho nic sa moj aktivny zivot zmenil, bolo to strasidelne.
kedze sme na SK a vsetky vysetrenia som si musel vyprosikat, aby ma zobrali skor no aj napriek tomu to nejaky cas trvalo (presne mesiac)
Ako prve vysetrenie som absolvoval u urologa kde som mal vsetko negat.tzn prostata, semenniky, mocovy mechur atd.
pfuuuu mala utecha.medzi tym som cakal na CT zaludka a gastro vysetrenia (kolonoskopia a gastroskopia)
Zacal som sa venovat rakovine ako mojej znamej a vela som studoval.mensia ulava bola po precitani odborneho clanku kde som cital ako jeden profesor opisal onkomarkery "onkomarker je svedok, ktory nie vzdy hovori pravdu"
MMS sa mi dostalo do ruk pomerne rychlo a vobec som to nemal nastudovane a priznam sa, ze som bol v tejto otazke skepticky.nadej vsak zomiera posledna...zacal som citat knihu Jima Humbla a informacie mi prichadzali v mojej laickej hlave docela racionalne a hned som zacal s kurou.po dvoch dnoch uzivania som sa rano zobudil a citil som ze sa nieco stalo, ze mi nieco chyba.az asi po 5-tich minutach som prisiel na to, ze mi chyba bolest v oblasti krku kde som mal cca asi 5 rokov bolestivu hrcku (predpokladam zdurena krcna mandla) ta sa uplne stratila a vobec som si ju nedokazal nahmatat.bol to obrovsky skok k dovere mms.zacal som verit ze to moze fungovat, mal som radost a v mojom ustrachanom zivote sa objavilo slnko.
zvysil som davku na dve kvapky hned po dvoch dnoch.asi po 5-tich dnoch som kvapkal 3+3 a po tyzdni 4+4 kedze som to v pohode zvladal.az pri 4 kvapkach sa objavili zaludocne problemy ale davky som neznizil.nevracal som iba som "sral" a to mi az taky problem nerobilo.vnimal som to ze rakovinu prave tlacim von z tela analom.
samozrejme v tomto obdobi som sa stravoval mimoriadne zdravo, pretoze som cital ze rak moze prezit iba v zakyslenom organizme...vylucil som raf cukor, vobec som nepil kavu, mliecne vyrobky, brvc maso, vsetko vyprazane.snazil som sa naopak jest vela jablk aj s kostkami a vela zeleniny.ked som nieco chcel sladit tak s jav sirupom. Chodil som spavat pred 22-hou.pocas 5tich tyzdnov som si nedal ani gram alkoholu a ani glg piva.
Pri 4+4 som sa vsak zacal citit pomerne unavene, citil som sa velmi tazky (mam opt vahu, som prof hasic)a objavili sa bolesti hlavy.v tom case som znizil na 3+3 a kvapkal som to v tomto pomere 3dni.opat som zvysil na 4 a takto to kolisalo.posledny tyzden som myslel ze to nedokoncim.len pri pohlade na tie nadobky sa mi zdvihal zaludok.nezapijal som to nikdy dzusom iba cist vodou.medzi casom som absolvoval hroznu kolonoskopiu s negat vysledkom.presiel som vsetkymi vysetreniami a boli neg (v tom case som uz bol v 4tyzdni kury)
Cakala ma vsak este navsteva u onkol a odber krvi na onkomarkery.priatelia vysledok?????
mlady pan, mate krvny obraz ako babatko.budte kludny, vsetky onkomarkery su uplne v norme.ufffffff
v tom case bral mms aj moj super kamarat z detstva.je silny alergik a vcasoch kvitnutia a zobudzania sa prirody
ma uz roky velke problemy.kycha sopli slzi a podobne.tento rok po uzivani mms nekychol...
ja nikoho v nic nepresviedcam, opisujem moju skusenost.netvrdim ze mi mms zachranilo zivot, neviem ci onkomarker v mojom pripade klamal, no urcite viem ze ja Jimovi verim.
vela stastia mili priatelia
Igor 40r

kukuc2
21. júl 2014

dobry.velmi ma zaujala tato tema.beriem antikoncepciu a poslednu dobu mam pocit ze mi sposobuje problemy ako depresie,neskutocne nervy mam, aj pre sprostosti sa rozculim, a ak by to nestacilo tak aj nulovu chut na sex,a podobne.nemozem ju vysadit lebo ihned mam cele telo posiate velkymi uhrami cize akne. tiez mam vazny problem asi od 17nastich rokov s trasenim ruk a niekedy je to v takom stadiu ze je to velmi okate.ako by som mala sialenu tremu.a ak sa k tomu prida stres tak je to neovladatelne.neudrzim ani pohar s vodou v ruke lebo sa mi vyleje.rozmyslam ci by mi kvapky MMS zabrali na akne ak vysadim antikoncepciu a tiez ci nema nahodu nikto skusenosti s tymi rukami a ci nahou niekomu na to tie kvapky nepomohli.neviem kam sa otocit.a tieto kvapky ma zaujali a pridu mi ako vsestranny liek.