Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@dax ešte k účinku proti malárii: parazit menom Plasmodium známejší aj ako pôvodca malárie. Jeho obľúbeným miestom v ľudskom tele je vnútri červených krviniek. Takže po aplikácii MMS sa plasmódia nemali kde usídliť a tým boli pacienti vyliečení. Niekto dostal nápad a už bol MMS na trhu bez akých koľvek testov bezpečnosti a štúdii. A tí pacienti s maláriou? To,že dostali smrteľné hemolytické anémie alebo pri lepšom scenári skončili na dialýze už nikoho nezaujímalo.
ty tu ale píšeš o vysokých dávkach, čo je vysoká dávka?
a kde sa objavili smrteľné hemolitické anémie, kto robil výskum, že je to všetko sposobené mms? kde boli publikovane relevantné výskumy a študie? aké sú štatistiky , ked mms niečo sposobilo pripadne sposobilo smrt?
je mms to najjdeovatekjsie a najskodlivejsie co mozeme do seba v sucasnosti dostať?
@lenadka mila mamicka, nezabudaj, ze v tejto sprostej krajine je toho viac zakazaneho a ineho svinstva povoleneho.pozri rano o 5-tej okolo krciem, ako alkoholici cakaju na svoju prvu "davku." marihuana, ako liecivo je vsak zakazane a spolocnost 65-rocnu pani so sklerozou multiplex za par slukov biliny odsudi a sud zavrie...v civilizovanych krajinach je marihuana akceptovana a dokonca podavana pacientom.chcem tym povedat, ze pokial veris nasim zdravotnickym instituciam a vyjadreniam hovorcov, tak ta dovera je naozaj obmedzena.v kazdom pripade ta o nicom nemienim presviedcat.v mojom okloli je naozaj dost ludi, ktori uzivanim mms a naslednym uzdravenim resp rapidnym zlepsenim ich zdravotneho stavu presvedcili mna.islo o plucne chlamidie, kozne choroby, alergie.
tieto vytrzky a v konecnom dosledku bludy si prosim nechaj na ine fora.je tu vela pozitivnych prispevkov a ty si vytrhnes jeden, ktory ti nahrava.kludne uzivaj to co ti naordinuju a ja si budem tiez kvapkat to co chcem ja
@ygor to nie je len alkohol sú ovela horsie svonstvá, aluminium v sprejoch deodorantoch, aspartan sukralóza, sacharín, acesulfan K - to je všade dokonca v sirupoch pre deti, vo vitamínových doplnkoch v dzusoch, keksoch ....atd. atd. tot všetko je pre nas nebezpecnejsie ako to že si dáš par kvapiek mms - ka v určitom čase, v urcitej dobe na nejaký neduh čo ťa trápi.
@lenadka Nerozumiem,prečo so mnou komunikuješ štýlom"pchaj sa s tým atd" troška vulgárne .nemyslíš??Nie som žiadna žaba,mám 41 a chovám sa k Tebe slušne,tak to rešpektuj prosím!!!
Máš svoj názor,ja mám svoj-nevidím v tom žiadny problém..opäť odporúčam bojovať napr. proti už spomínanej chemoterapii-tá je super podľa Teba? Považujem túto debatu za ukončenú--sú tisíce a tisíce ľudí,ktorým MMS pomohlo,to že ho farmapriemysel nechce podporiť je na dlhšiu diskusiu..Je dlhýý rad liekov a liečiv,ktoré škodia ako des,mala by si bojovať za to,aby boli vyradené zo zoznamov a skončíme všetci pri bylinkách a aj to len niektorých 😉 Ja som ZA samozrejme 🙂 🙂 🙂
@dax
@ygor Dobre píšete obaja,ja nestíham,lebo sa venujem synovi 🙂 😉
Dotyčná by sa v zápale zachovania zdravia u ľudstva mala venovať hlavne oficiálne povoleným "liekom a liečivám" ,ktoré poškodzujú naše zdravie niekoľkonásobne viac,ako mu pomáhajú..aj tie naobyčajnejšie ako je krásne ružový Ibalgin 😉 ,či valetol atd atd atd..mala by bojovať proti reklamám,ktoré tie cukríky podsúvajú ľudom a nútia im k obžerstvu a závislostiam a výrobcovia sa tvária,že tieto zázraky všetko vyliečia--škoda že len potlačia bolesť atd a neriešia príčinu..nemám k tomu čo viac dodať,lebo by sme sa tu naťahovali donekonečna a robili zbytočne zlú energiu 🙂 😉 Svetu mier 😝
@lenadka P.S. A už len Tvoj svojský prejav štýlu "pán vedec si to vycucal z prsta" je totálne neúctivý,pretože zjavne si toho na rozdiel od neho ešte nič v živote nedokázala,,mala by si absolvovať nejaké semináre ohľadne liečiteľstva a možno by si pochopila...samozrejme aj Tvoj názor na pitie destilovanej vody(nie z drogérie 😝) bude zjavne iný a to asi taký,aký ho mali ľudia pre rokmi 😉 Ale pred rokmi sa vravelo aj o banánoch,že v sebe nič nemajú a sú prakticky zbytočné 🙂 😉 🙂
Doba sa mení...MMS sa možno oficiálne nepredáva,ale nie je zakázané konzumovať,či inak používať 🙂
Ak Ta naša komunikácia obťažuje,otvor si prosím svoju a ponúkaj ľudom tabletky,aby mohli lekári potom liečiť" vedľajšie následky a priemysel zarábal ďalej miliardy..ak budeš argumentovať tým,že sú ti oficiálne povolené lieky,tak prečo ich nejesť,určite budeš úspešná...........Nemusíš vôbec reagovať,pretože zase to bude o tom istom a táto moja reakcia je posledná,nech by si napísala čokoľvek,nakoľko vysielaš veľmi negatívnu energiu a ja nebudem tá,čo Ta jej zbaví 😝 🙂 😉 My si tu pomáhame,nie sa dodžubávame zlou eneriou....ahoj
@lenadka he he ja som bola teď po 3 mesačnom užívaní mms na krvi- výsledky mám jak bábätko a to som anemička, alergička, 8 mesiacov som sa nemohla zbavit streptokoka v moč.a pohlavnom ústrojenstve vďaka tomu som potratila, trpela som arytmiou, tachykardiou, dr. mi teď robil ekg- nič také nezaznamenalo. Chronicky slepák mi utichol, migrény už nemavam, bradavice nemávam.
no čím to asi bude?
takže sa smejem čo tu píšeš 😀
@
janka2273
@janka2273 napíšem tiež len posledný príspevok, dúfam, že sa napriek tvojim radám nikto neotrávi - a to myslím fakt úprimne, maj sa pekne 😉 a k štýlu písania "vycucal si z prsta" to nie je nič neúctivé, je to pravda, lebo svoje tvrdenia nemá podložené žiadnym serióznym výskumom, pokiaľ nejaké má a predloží, bude tu čas na ospravedlnenie.
@kachorratt Blahoželám a teším sa zároveň 🙂 🙂 🙂
@janka2273 a to nehovorím o tom, že konečne som sa zbavila porúch spánku, zlepšili sa hemoroidy, chronické belesti chrbta ustúpili(opatrovala som zťp ľudí). Prejavy atop.ekzému. Takže nový človek vďaka mms! 😀
@lenadka mila Lenka, opat nemas nic nastudovane a trepes.pan Jim Humble ma podrobne urobeny vyskum mms a tie fakty su vseobecne jasne.ide o elektrofyzikalne javy v bunkach v nasom organizme.tzn, ze chora bunka ma iny el naboj ako zdrava, preto je lahsie likvidovatelna ako zdrava.v takych malych aplikacnych davkach mms nemoze zdravu bunku napadnut a prave tento fakt je na mms fenomenalny.
nadherne je to opisane v jeho poslednej knihe a skusim to tu opisat.kladivkom rozbijes lahsie zhnitu poskodenu skrupinu orecha ako zdrvay orech.na rozbitie skrupiny resp obalu zdraveho orecha musis vyvinut vacsiu snahu a hlavne silu.
presne takto funguje v organizme aj mms, napada poskodene (v nasom pripade chore bunky)tie zdrave krasne obchadza...aj davkovanie je dolezite nakolko po aplikacii mms v organizme po hodine max po hod a pol nenajdes po mms stopu.
Jim mms uziva cca 20 rokov D E N N E a je zaujimave ze vo svojom veku je stale aktivny a pred dvoma rokmi navstivil Prahu kde mali seminar.myslis, ze po takom dlhom case by ta "otrava" nenechala na starom organizme ziadne stopy?dokonca ma vlastne zuby a aj ladviny ci pecienku.
nebud uz taka skepticka a ked tejto metode neveris, tak ju prosim aspon nehan.
nie sme tu skupina ludi, ktori to predavaju a nie je nou ani Janka, nemame ziadny dovod nikoho do nicoho tlacit.
nie sme taktiez ziadni sarlatani.
rezume:mms je podlozeny velkou analyzou a vyskumom, no nie je na rozdiel napr chemoterapie zaradeny do skupiny lieciv.
pozdravujem ta 🙂
preto tie sprostosti o pacientoch, ktori po uzivani mms museli chodit na dyalizu je hlupost.
Ja mam pocit, ze niektori ludia uplne stratili sudnost a zdravy rozum...dufam ze ked si tymto svinstvom dod.bete zdravie, budu vas kurirovat ti zli lekari, biela mafia... a este detom davate to svinstvo ja by som na vas socialku poslala aj s vasimi alternativami liecbami, fuj.
pripejem a ja 5 rokov kazdu zimu chora,sople,kasel bola som poslana na plucne.verdikt som zdrava.potom na osaalergologiu a verdikt som zdrava nemam alergie ani nic dostala som tabletky RYBUMIL ale nejak tak sa to vola. 🙂 brat dostal od kamosa MMS dal mi trochu.kupila som si kvapkadla a liecim sa.cez zimu som bola len raz chora a 2 krat nadcha .tak velky pokrok. 🙂 pomohlo a to je hlavna vec
ahojte všetci, som veľmi rada že aj na modrej streche si našli MMS svoje miesto a majú veľa priaznivcov. O MMS som prvý krát počula asi pred rokom a veľmi ľutujem že som im nepripisovala veľký význam už skôr. Môj respektíve náš príbeh s manželom /32 rokov/-onkol.pacient je veľmi dlhý, od 22.05.2013 kedy sa mi zrútil celý svet, sme si toho prežili veľmi veľa, od troch operácii, ožarovania, čakania na množstvo CT, MR, až po chemo, ktorej sme sa najviac bránili, ale s lekármi sa veľmi ťažko bojuje. Tak sme sa na ten ťažký boj nakoniec dali, momentálne má za sebou druhý cyklus.
V januári mal ešte dobré výsledky, dokonca lekár vravel že berte to tak že ste vyliečený, hrozne sme sa tešili ... bohužiaľ nie dlho, v marci začali bolesti hlavy, ktoré sa stupnovali, následné CT bolo strašné, v máji nasledovala tretia operácia hlavy, na jedno oko prestal vidieť. Veľmi ťažko sa zotavuje, bolesti hlavy neustúpili ani do dnes.
MMS som mu začala dávať začiatkom júna ešte pred chemo s dávkou 1 kvapka každé 2 hod., postupne sme zvyšovali aj na 3 kvapky, počas chemo som mu vysadila keďže dostával v nemocnici infúzie musí tam byť 2 hod. odstup od MMS takže je to komplikovanejšie. Taktiež mu s MMS natieram aj kožu, zarábam mu aj CDS2. Ja verím že keď sa dostaneme postupne na vyššie dávky a budem mu môcť dať aj MMS2 tak my tú rakovinu porazíme. Určite všetkým odporúčam, momentálne som ich naordinovala aj sestre, ktorá má na ukazováku malú cystu, chcu jej ju vybrať kedže rastie a je bolestivá. všetkým držím palce, ako to tu bolo už viac krát písané: topiaci sa aj slamky chytá, túto vetu mi povedala aj naša onkologičky, tak všetci tí ktorí poznáte beznádej, sa poriadne MMS držte
sorrry, ani som si nevšimla že som na modrom koníkovy :D ale to je jedno ..
Aký vplyv majú Mms kvapky na hormonálnu antikoncepciu 🙂?
@janka2273 no mal to len kde tu po ocko po TBC, nasledne sa zistila alergia na vajicka a orechy, teraz po CMV to ma vsade, skusala som vsetko mozne i nemozne, je problem nieco do neho dostat, ma mumio, borakovy a cedrovy olej, olej zo zralocej pecene, pangamin, probiotika a tinktury, obcas pije tekvicovy olej s palinou, koloidne striebro, vzdy na striedacku, natrieram vsetkym moznym, prevazne kozie mlieko, nechtik. a lopuchova mast, vzdy s odstupom, mast stipe ho to,ked striekam a potom sa uz nechce dat, aj skuli, co zacalo neskorsie nez ekzem
napisala som 3 dcl , malo byt 3 cl 🙂 tak to rozrabam, skusim este ten cukor
@amandal Ahoj 😉 ťažko povedať,nejak v tomto nemám jasno 😒 Ale nikde nie je zákaz užívať súčasne s MMS aj bežné lieky...Osobne by som antikoncepciu neodporúčala užívať dlhodobo=ničí črevnú flóru atd ..po dlhých rokoch užívania nič dobré žiaľ po sebe nezanechá 😖
Kvôli akému problému by si chcela kvapky užívať??

@dax na toto ti poviem jedno, že si to "pán vedec" vycucal z prsta, čím to má podložené, má nejaký výskum? Tu ti kopírujem text s relevantnými výsledkami testovania u zvierat a výskumu ako a čo spôsobí v organizme človeka
CHLÓRDIOXID
Použitie
Chlórdioxid je silne oxidujúce činidlo, antiseptikum a baktericídna látka. Bežne je považovaný za náhradu chlóru ako dezinfekčnej látky u dodávok pitnej vody v Spojených štátoch. Jeho použitie na dezinfekciu dialyzačných strojov bolo zastavené v r. 1986 po tom čo sa zistilo, že spôsobuje zvýšenú priepustnosť dialyzačných membrán.
Spôsoby expozície
Konzumácia pitnej vody je najpravdepodobnejšou cestou expozície chlórdioxidu a jeho produktom. Pacienti podstupujúci hemodialýzu sú priamo vystavení pôsobeniu chlórdioxidu prostredníctvom vody dezinfikovanej chlórdioxidom. Chlórdioxid je plyn, preto inhalácia je rovnako možná cesta expozície.
Toxikokinetika
Chlórdioxid môže byť prudko absorbovaný cez gastrointestinálny trakt. Vrchol hladiny koncentrácie v krvi môže byť dosiahnutý počas 1 hodiny po jednorazovo podanej orálnej dávke. Tiež môže byť pomaly absorbovaný pokožkou s polovičným časom absorpcie 22 hodín. Chlórdioxid je metabolizovaný na chloritan, chlorečnan a mnoho chloridov. Veľa podaného chlórdioxidu a jeho metabolitov ostáva v plazme (v obličkách, pľúcach, žalúdku, tenkom čreve, pečeni a slezine). Okolo 43 % orálne podaného chlórdioxidu je eliminovaného močom a stolicou počas 72 hodín. Nie je extrahovaný cez pľúca.
Mechanizmus toxicity
Toxicita chlórdioxidu je prisudzovaná oxidačnému stresu zapríčineného touto zlúčeninou a jeho vedľajšími produktmi a metabolitmi. Štúdie u zvierat a in vitro experimenty s ľudskými červenými krvinkami indikujú, že chlórdioxid a jeho vedľajšie produkty, špeciálne chloritan, oxiduje hemoglobín na methemoglobín inhibíciou methemoglobínreduktázy, znížením hladiny glutationu v erytrocytoch, stimuláciou erytrocytovej hydrogén peroxidázy a zapríčiňuje hemolytickú anémiu.
Toxicita u ľudí
Chlórdioxid (ako plyn) silne dráždi pokožku a mukózne membrány respiračného traktu. Môže tiež spôsobiť pľúcny edém. Je explozívny vo forme koncentrovaných výparov a roztokov. Denné požitie 1litra vody obsahujúceho 0,7 mg chlórdioxidu zapríčiňuje nauzeu. Nebola popísaná žiadna iná akútna intoxikácia.
Prítomnosťou chlórdioxidu vo verejných dodávkach vody sa prejavia nepriaznivé účinky na zdravie človeka. Nedostatok glukózo-6-fosfátdehydrogenázy u niektorých jedincov a novorodencov vedie k zvýšenému riziku chlórdioxidovej toxicity spôsobenej oxidáciou, ktorá indukuje methemoglobinémiu. US EPA odporúča štandardy 0,06 mg/liter pre chlórdioxid a 0,007 mg/liter pre chloritan a chlorečnan.
Toxicita u zvierat
U štúdií s relatívne vysokými koncentráciami tejto látky sa zistili účinky chlórdioxidu na červené krvinky, funkciu štítnej žľazy a na vývoj mozgu. Potkany sú oveľa viac citlivejšie ako myši na vývinové efekty spojené s pitnou vodou upravovanou chloritanom.
Takže zvracanie ktoré spôsobuje je znak že si sa sním priotrávila a telo sa tak zbavuje toxickej látky, nauzea je výkrik sos tvojho tela.