Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@7katka Jasne,že viem 😝 😝 😝 bol to miešaný,kde bol základ klasický Ambiderman,s ktorým lekárne miešanú krémiky (inak bežne si ho kupujem a natierame sa s ním..je prakticky neškodný,je ľahký,ale zároveň dobre premastí pokožku a určite s ním nebude mať malý žiadne problémy) + do toho namiešali malinké množstvo Advantanu a niečo žlté naviac 😉 V karte som nemala presné množstvá namiešané,tak som si ofotila recept,aby som v prípade potreby nemusela utekať ku kožnej a rovno si to dala niekomu z lekárne namiešať 🙂 😉 Ak by si mala záujem,pošlem Ti to na mail(napíš mi ho do pošty)
Ten základný Ambiderman majú lekárne vo veľkých baleniach napr. 5kg,tak ja si vždy dám navážiť aspoň 250g a normálne sa s tým natierame..malému to pôvodne dala kožná na premastenie pod ten miešaný krém a používam to doteraz na celé telo(ak sa ovšem nemažeme kokosovým olejom 😝 )
Všetky ostatné krémiky v klasických tubách malého štípali na ten ekzém,mal to tiež celé rozpukané a svrbelo ho to a šúpalo sa to zároveň..už ma fakt šlak tráfal a minula som aj kopec peňazí..No a ked sa vyliečil za pár dní s krémom za 1,45€,skoro ma šlahlo 😉 🙂 ale samozrejme radosť obrovská 🙂 🙂 🙂
nerozumiem sa moc ekzémom,takže neviem,či to môžu mať rovnaké a zaberie aj Tvojmu tento krémik,ale tak za pokus to stojí,,,Aký krém mu dala kožná??
@7katka Jasne,chápem,ani ja som nechcela kortikoidy,ale skúsila som nejaké v tubách,zmizlo mu to za 2 dni!!! No hned po vysadení to bolo späť 😠 A kedže to mal na tvári,tak to už vôbec som nechcela kortikoidy..Ten Advantan je tiež kortikoidný,ale je len trocha z neho súčasťou toho miešaného krému(čiže je ho tam veľmi málo) a po tomto miešanom sa mu to nevrátilo..a tiež som hľadala príčinu a išla na to najprv zvnútra..no po roku a pol čo mal pusu ako klaun stále červenú,som skúsila toto a vyšlo 🙂 🙂 🙂 Ked mi raz masť došla a cca po pár mesiacoch sa mu to začalo znova ukazovať,zohnala som si z lekárne aj čistý advantan a potierala s ním a zišlo to tiež hned a nevrátilo sa..No ako vravím,v tom miešanom kréme je ešte niečo iné,taká žltá zložka,tak neviem,možno aj to pomohlo 🙂
ahojte, už dlhšiu dobu sa pohrávam s myšlienkou začať užívať kvapky mms.....manžel si ich už objednal a užíva ich ako prevenciu.....mňa však doteraz odhovárali od týchto kvapiek moje obavy, strach a odpor z toho smradu, ked si to manžel pripravuje....ale zdravotne som už na tom tak zle, že som si povedal, že už to idem vyskúšať....mám kŕčové žily, reumu, rozpadnuté kolená a silné bolesti hlavy.....lekári mi už roky nepomôžu...len stále do mňa sypú lieky na utíšenie bolestí.....takže som sa rozhodla skúsiť kráčať touto cestou......LENŽE....aktuálne mám problémy s obličkou (dnes mi lekárka povedala, že bud to bude zápal alebo kamene, zajtra idem na krv) a kdesi som čítala, že ked sú choré obličky nemali by sa tieto kvapky užívať......tak sa chcem poradiť, či máte niekto s týmto skúsenosti? či ich vážne nemôžem užívať? je mi ľúto, že ked som sa už konečne rozhodla, že to skúsim.....tak nastali tieto problémy.......budem vdačná za každú radu
ahoj ja tiež trpím psoriazou a odporučujem aj ked viem že iný to odcudzujú ale solárium počas celeho roka nie každý den ale aspon raz za dva týždne podla potreby..Psoriaza potrebuje SLNKO a cez leto ho využívam ale počas jarných jesenných a zimných mesiacov ho nikde nenájdeš a preto solarko 🙂 plus MMS je vhodným doplnkom a poviem ti nikto nevie že mám psoriazu 🙂
@mmichael Je tu tu už všetko snád 100x 🙂 😝 ale tak ešte raz::
http://www.oxiclub.sk/mms-kvapky/
Aj dávkovanie je tu už mnohokrát spomenuté,ale napíš,na aký neduh to potrebuješ 🙂 😉
stále som neni presvedčená či do MMS kvapiek ísť.Má to na môj vkus strašne veľa pozitív a žiadne negatíva.Kvapky tu na mňa kukajú ale ...hm už len potrebujem naštartovať .
@trojmamka Ja som kedysi tiež troška váhala..predsa je to niečo nové a mala som prirodzený rešpekt 😉 ale skúsila som a následne bola po pár mesiacoch na krvných testoch a nič zlé sa so mnou nestalo 😝 😝 Takže ja osobne za seba môžem smelo prehlásiť,že ked nepomôžu,tak určite neublížia..samozrejme,ked sa užívajú tak,ako sa majú--pretože aj paralen Ta "zabije",ked sa predávkuješ a poničí Ti pečeň 😒
Na čo to potrebuješ konkrétne? Ja si teraz nasadím kvapky preventívne,nakoľko už je sychravo a chladno a chrípka volá 😉
@trojmamka teoreticky sa môžu brať,ale ja osobne by som ich vysadila,pretože kvapky Ti zabijú všetky patogény a zničia prípadné zápaly,tak sú ATB zbytočné...Aktivuje Ti to s HCL,či s kys. citronovou? Na tie pľúcne chlamídie by bodlo aj vdychovanie..poznáš postup?dostane sa Ti priamo do pľúc 100x viac účinej látky,ako keby Ti tam mala docestovať" zo žalúdla,ked to užiješ orálne 🙂
Odporúčam
http://www.lovcisarlatanov.sk/mms-o-com-to-je-s...
NA ZDRAVIE
@trojmamka Joj,ked sa chceš niečo opýtať niekoho konkrétneho,musíš to aj jemu adresovať a to tak,že klikneš pod napr. mojim príspevkom na "odpovedz" 😉 inak pokiaľ sem nenakuknem nemám ako vedieť,že sa ma niečo pýtaš 🙂 😉 😝
Rozdiel v tých aktivátoroch je v tom,že HCL je lepšie znášateľná žalúdkom a aj aktivované kvapky nemajú zlú chuť 🙂
Vdychujú sa maximálne 2 aktivované kvapky!! a to 1x pomalý nádych nosom,zadržať dych,výdych a to isté ústami..vyhubí všetky patogény v pľúcach,čo sa vdýchnu počas dňa a zabráni rozvoju prípadných chorôb 🙂 🙂 🙂
Ja musím zase MMS pochváliť. Každú chvíľku ma bolí hrdlo, ale že brutálne, teraz pri prehltaní ako keby som tam mala žiletky.... des. Namiešala som elixír 🙂 10 kvapiek do 2 dcl vody a kloktala som a tiež som si to naliala do flaštičky s rozprašovačom a striekam, cez deň ako si spomeniem, ale tak každú hodinu a v noci som tiež 3 x striekala a neuveriteľné, ale o žiletkám už ani netuším, nevravím, že je po bolesti, ale po 24 hod. je to o 80 % lepšie, takže este budem pokračovať, ale som VDAČNÁ za MMS. Cmúlať by som mohla čokolvek z lekárne, aj tak by som nakoniec musela ist k lekárke na ATB, mám to niekoľkokrát overené... Piť MMS nepijem, aj som to skúšala, aj som s tým prestala 🙂 ale je to zázrak.
Ľudkovia,zohnala som si najnovšiu kniha od J.Humbla z 2014 roku a je tam najnovší aktivátor 😉 tak naštudujem a dám info 🙂 😉
@lenadka Určite ti to neprajem, ale keby si sa dostala do stavu, že už nevieš čo, tak to určite skúsiš. Ja by som pred pár rokmi nad týmto len krútila hlavou, ale keď ochorel otec, preštudovala som všetko dostupné aj nedostupné. Bohužiaľ k užívaniu sme sa už nedostali. A len taká chemoterapia je určite väčšie svinstvo ako uvedené kvapky. Takže nesúď tu tých, čo kvapky použili alebo uvažujú o užití.
@janka2273 ahoj ja som zalozila tuto temu ked som uvazovala o uzivani mms,a vlastne ju nemam ani precitanu, ale vidim ze tu radis ludom ohladom uzivania. ja som teraz zacala uzivat cds2 a som v skupine, kde vrevazna vacsina uz uplne zavrhla uzivanie mms, vraj cds2 je ucinnejsie a pre organizmus setrnejsie. zaujimal by ma tvoj nazor, a dovod preco propagovat este mms, ak mame nieco lepsie. dakujem
@kuratko Ahoj 🙂 Ja sa zas nejak špeciálne nepridŕžam len MMS 😉 samozrejme som aj za CDS,kedže je to prakticky na rovnakom základe a účinku..čiže som hlavne za chlordioxid,ktorý vzniká aktiváciou a je prakticky jedno,ako to človek užije,aj ked samozrejme CDS má svoje výhody 🙂 🙂 🙂
Ja vidím výhodu MMS hlavne v tom,že si môžem hocikedy "zarobiť" čerstvý liek a fľaštičky s chloritanom môžem mať doma hoodne dlho 😉 Teda aj ked zrovna MMS nepotrebujem,mám ho vždy doma..
Teraz som si kúpila aj novú knihu od Dr,A.L.Kalckera "Zdraví je možné" kde je komplet všetko o CDS a vraj by sa malo aj aspoň čiastočne zlegalizovať,tak uvidíme 🙂 😉
Či je CDS učinnejšie by sa dalo polemizovať,ale rozhodne je šetrnejšie,takže ja som Za 🙂 Len treba ho skladovať v sklenených nádobách pri cca 5stupňoch,vtedy vydrží aj pol roka..nepoužívať kovové uzávery..
V skratke zhrnuté:: MMS a CDS fungujú rovnako,ale CDS je šetrnejšie a nemá prakticky nijaké nežiadúce účinky na žalúdok atd a preto je vhodné na užívanie vo vyšších dávkach a teda aj na liečenie vážnejších chorôb 🙂
Čiže nie je to o tom,že "propagujem" len MMS..ja uznávam účinnú látku,ktorá sa v MMS a CDS vyskytuje 😉 🙂

@7katka Joj chúďa malé ☹ ☹ ☹
Ja som takto nevedela malému vyliečiť viac ako rok a pol ekzem okolo úst..z ničoho nič sa mu to začalo kútikami a zrazu mal ústa ako klaun ☹ Kožná mi na to plácala kadečo a núkala drahé krémy,až som sa naštvala a išla k inej a tá mu to potierala tekutým dusíkom a dala miešaný krémik za asi 1,4€ a hotovo!!!Skoro ma šlahlo..a to som sa to ja ešte pred kožným snažila sama liečiť,ale nič..ale to som ešte nevedela o MMS..Vyskúšala som vtedy asi 10 druhov mastí a ani z voza,ani navoz..ale zrazu bol ako zázrakom koniec a malý je v pohode 🙂 🙂 🙂
Mala by mu kožná ,alebo pediatrička dať tabletky ,aby ho to nesvrbelo a neškriabal sa..tým si to roznáša po celom tele žiaľ...môj mal tuším Aerius...