Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@sardinka333 a ked uz o ockovani..tak kazdy, co ma smrt v ociach a dusu by vyskrabol z tela tym co ockuju juuuj aka to hruza, bol ockovani :D... otazka mozno len aky typ vakciny..ale je to cele komedia.. hra velkych ryb co tym malym hadzu kamienky do vody nech sa zeru..
@cinderella2013 Nemôžeš sa vykričať niekde inde?, aj tak ťa tu nikto nepočuje 🙂 . S tým, že ti uškodili súhlasím, no prejavy sa mi nepáčia.
Stále čakám na relevantné dôkazy škodlivosti OXIDU CHLORIČITÉHO na ľudský organizmus v množstvách a spôsobe užívania odporúčanom J. Humblem.......... a furt ništ. Asi sa načakám. 😀
@cinderella2013 možem sa Ťa spýtať, užívala si MMS niekoľko rokov? Či píšeš o niekom inom? Mne nevadí, že "kričíš", len keby si písala trochu jasnejšie 🙂 vďaka
ahojte, rada by som pridala moju skúsenosť s mms a cds, ak môžem. 🙂 keďže nebývam často chorá (klop, klop klop), ale predsa len občas objaví sa bežné nachladnutie a k tomu bolesť hrdla, vtedy keď si vykloktám cdskom 2 X denne, tak na druhý deň už skoro bolesť necítim. potom ešte druhý deň dva razy a na tretí deň mi už nič nie je. neužívam to ani preventívne dlhodobejšie, len naozaj v takých prípadoch ako som spomenula, čiže nachladnutie, bolesť hrdla. manželovi tiež stále zabralo tak ako mne. počas užívania som nespozorovala žiadne vedľajšie účinky. toť moja skúsenosť 🙂
toto vam nestaci, co viac chcete?
http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...
Zároveň uvádzame, že FDA (Food and Drud Administration) vydala dňa 30. 7. 2010 varovanie pre konzumentov pred vážnym poškodením zdravia spôsobeným pitím „Miracle Mineral Solution“ (MMS), v ktorom varujú konzumentov pred užívaním „Miracle Mineral Solution“ - roztoku na orálne použitie, známeho tiež pod názvom „Zázračný minerálny roztok“ alebo MMS. Produkt, ak je používaný podľa návodu môže spôsobiť vážne poškodenie zdravia. V predmetnom stanovisku sa ďalej uvádza, že FDA obdržala niekoľko podnetov od spotrebiteľov o poškodení zdravia v dôsledku použitia predmetného výrobku, vrátane nevoľnosti, vracania a život ohrozujúceho poklesu krvi z dôsledku dehydratácie.
Dňa 13. 10. 2010 ÚVZ SR zverejnil na svojej webovej stránke stanovisko k výrobku MMS, v ktorom odporúčal spotrebiteľom, ktorí majú MMS, že by ho mali okamžite prestať užívať. Zároveň, ako sa uvádza v informáciách na webe, MMS zmiešaný v presnom pomere s obyčajnou kyselinou citrónovou uvoľňuje po dobu 12 hodín v ľudskom tele určité množstvo chlórdioxidu, tento podľa toxikologického hodnotenia EPA (U.S. Environmental Protection Agency) zo septembra 2000 spôsobuje poruchy vývoja nervovej sústavy a nie je možné vylúčiť genotoxicitu. Z uvedeného dôvodu sú opatrenia prijímané orgánmi úradnej kontroly s cieľom ochrany zdravia oprávnené.
@xstelinka nie, nestačí. je to tu citované asi na každej strane. a čítate vôbec, čo tu citujete? lebo je to blbosť od prvého po posledné tvrdenie. už som sa tu k tomu vyjadroval. Skús si prečítať diskusiu, a zistíš, čo sa tu všetko preberalo. nech si troška v obraze.
@worker_falcon Je tu 60 stran, nemusim a nepotrebujem citat vsetko. Ked obchodna instekcia ci samotny obchod stiahne z predaja nejaky vyrobok, vy ho budete nadalej pouzivat ci uzivat? Gratulujem, ste ako Cesi, ktory napriek varovaniam v r. 2012 nadalej kupovali nekolkovany alkohol cez net a nakoniec oslepli.
@xstelinka môj názor je taký, že každý má svoj rozum a nech si robí a pije, kto chce, čo chce. niekto vyskúša mms alebo cds, niekto bude radšej užívať 10 druhov liekov, čo je tiež chémia a keď sa to všetko berie pokope, tak to musí v tele spôsobovať riadnu šarapatu, pretože majú množstvo množstvo vedľajších účinkov.
@martina772 Suhlasim, ale len ciastocne. Ak clovek skodi sam sebe, ok. Ale ak skodi niekomu inemu, vlastnym detom, starym rodicom...to je uz ine.
@martina772 dávaš MMS/CDS na úroveň liekov na základe toho, že majú možné nežiadúce účinky (i keď tzv.terapeutické okno je u liekov ďaleko širšie ako búhzná aká koncentrácia MMS..inými slovami, bežne dostupnými liekmi - či voľnopredaj, či preskripcia, nie je možné pri rešpektovaní užívateľských rád sa priotroviť tak ľahko..na rozdiel od chronického užívania MMS)...
No chcela by som Ťa poprosiť, vieš mi povedať, či by si si trúfla užívať MMS/CDS ako PREVENCIU v pravidelných intervaloch (podla odporučení od p.Humbla) niekoľko ROKOV???
Na nete sa dočítaš, že vraj na predĺženie života je to možné a dobré tak brať, a vraj pán Humble to tak berie už 15 rokov. Čo si o tom myslíš? Budem rada, ak budeš úprimná 🙂
@katja78 úprimne : nie. nebrala by som to ako prevenciu. ako som už napísala vyššie, väčšinou to používam len na kloktanie pri bolestiach hrdla a na to mi to zaberá okamžite a to je možno tak raz, max. dva razy do roka. a možno sa opýtaš, prečo by som to neužívala ako prevenciu. pretože za prevenciu považujem zdravý životný štýl a psychickú pohodu. ja obdivujem napríklad ľudí ako sú "ľadové medvede" poznám človeka, ktorý sa otužuje už vyše 25 rokov a za ten čas nevie čo prechladnutie, chrípka, bolesť hrdla a už vôbec nie čo je to teplota. ale samozrejme, to sú tie úplne triviálne choroby. ale nejako začať treba.. čo sa týka už vážnejších stavov, tie tiež nepadajú len tak z neba. poväčšine si človek za množstvo chorôb môže sám.. a čo je najjednoduchšie? ísť si k doktorovi pre piruľku, namiesto toho, aby hľadal príčinu a snažil sa ju odstrániť. farmabiznis je obrovský biznis a najsmutnejšie na to všetkom je to, že strašne veľa ľudí berie lieky zbytočne.. a veľa.. mám známeho, ktorý dá svojmu 6 ročnému dieťaťu ibubrofen, pretože ho bolí hlava. to je hrozné podľa mňa
@katja78 nedávam mms na úroveň liekov. môže byť, že aj mms má vedľajšie účinky, to nepopieram, ale ani ty alebo vy všetci, čo tvrdíte, že je to hlúposť, nemôžte poprieť, že to pomáha, veď predsa je množstvo ľudí, ktorí to užívajú a majú pozitívne skúsenosti. a teraz odhliadnuc od možnosti, že by to mohlo z dlhodobého hľadiska škodiť, alebo by sa mohli nežiaduce účinky objaviť neskôr, proste, ked mám problém a dám si to teraz a teraz mi to pomôže, prečo je tomu tak ťažké uveriť?? mám kamaráta, ktorý sa tým lieči. vyliečil si alergiu, chrípku, kožené choroby, zápal ďasien.... mám si myslieť teda, že si vymýšľa?
@katja78 a môžem aj ja otázočku na teba? 🙂 tiež úprimne odpovedz prosím. sú podľa teba medikamenty ( nie všetky) okrem toho, že liečia, škodlivé? dakujem 😉
@martina772 Im neide o pravdu, ale o to, aby ťa spochybnili. Na moju otázku položenú vyššie nie sú schopný odpovedať. Asi nikdy nepočuli o tom, že: liek alebo jed, záleží na množstve.
@lenadka ahoj, ty máš skúsenosti s užívaním mms alebo cds?
@martina772 nie, mám zdravý rozum 😉
@martina772 ak si dáš na bolesť hrdla MMS alebo ibuprofén..vždy ide o "chémiu". Až nato, že tá druhá je otestovaná a vyrobená pre ľudí. MMS je stále len niečo, nejaký súbor chemických látok vzniknuvších z roztoku chloriranu sodného a poväčšine kyseliny citrónovej..no nie je to čistý roztok dioxidu, ako si mnohí myslia, sú tam stále aj iné prímesy..aké, to nikdy presne nemôžeš vedieť, nakoľko zdroj surovín ani výroba nie sú pre ľudí (na vnútorne použitie) štandardizované! Čiže vždy robíš na vlastné riziko, ako si si zrejme vedomá..
Takže MMS nie je liečivo ani liek, i keď u príležitostných užívateľov (ako Ty) zrejme neublíži, hoci napríklad u malého dieťaťa alebo polymorbidného seniora, môže, ako sa to píše aj v mnohých svedectvách v tejto téme..
MMS už vonkoncom nie je ani prevencia!!! To uznávaš aj Ty, zrejme aj všetci skalní tu..hoci priamo sa to zrejme boja napísať 🙄 Síce píšeš, že "odhliadnuc od možnosti, že z dlhodobého hľadiska by to mohlo škodiť", ja tu píšem HLAVNE o tejto možnosti... Niekto bol oklamaný, podvedený, slepo veril a umrel. Hoci veľmi chcel žiť, MMS ho predčasne pochovalo 😔
A ak píšeš o ľadových medveďoch, naozaj ani toto nie je bez rizík..známy medveď Martin Babjak musel s otužovaním prestať, no vypestoval si alergiu na chlad, laicky povedané..
@martina772 viac-menej som Ti odpovedala na Tvoju otázku..no ako lekár sa musím o niečo oprieť. Lieky musia byť otestované na ľuďoch vo valídnych klinických štúdiách, už som písala, je to minimálne 10-ročný proces, kým sa z laboratória dostane nový liek do lekárne. Na základe toho a množstva dát/údajov má každý liek Súhrn charakteristických vlastnosti, kde okrem klasických "Indikácie, Kontraindikácie, Dávkovanie, Nežiadúce účinky, Interakcie, Použitie v tehotenstve..", sú presne popísané Farmakokinetické a Farmakodynamické vlastnosti..teda čo sa deje s liekom po požití, aký má polčas a cesty eliminácie, kde a ako presne posobí..toto všetko pri MMS a mnohej inej alternatíve chýba vo validnom meradle (napr.homeopatiká ich výrobcovia apriori odmietajú dať testovať)...a čím viac čítam údaje od propagátorov napríklad MMS, tým viac som zhrozená... 🙄
@starymatroz trafena hus zagagala..Vy ste dokaz ;)...
@katja78 pisem o inych ludoch nastastie mi po kratkom case doslo ze mi to zatazuje srdce a sposobuje tlak v hrudi a neptavidelnost srdcoveho rytmu... dost sa Vam divim ze sa tu natahujete s tymi xxxxx..nejakym divnym ujom neschopnym sa vyjadrit len pinpongovat v absurdnych dimenziach jeho hlbokeho a ocarujuceho intelektu ... je Vas tu skoda.. Ujo je uz zatrateny a zbytocne stracate cas..mozem Vam dat kontakty na skutocne kapacity a nie prizemnych konzumentov kt.si myslia ze vse vedia najlepsie lebo vedia to co sa da chytit po prde... dokazat neskodlivost je rovnake ako dokazat opak..tak preco nepredlozia krvny obraz ak su si tak isti?... ludia co to uzivaju maju zmenene hladiny bielych krviniek dosticiek mimo normy..pisala som si tu s jednou pani o tom..mam ich aj ja zmene aj moji znami za hranicami SR kt.to uzivaju uz mesiace..a kt.som musela dokopat k odberu lebo su podobne vymleti teda verim ze uz len boli!!!!
@katja78 úprimne obdivujem tvoju energiu a odhodlanie.
@starymatroz citate aj vecne prispevky ci len svoje gagoty?a to co vam pasuje..juuuj len nachyyyytaaaat a tahat za slovicka..predlozte Vy Fakty ze to neskodi..sup na velky krvny obraz a potom sa bavme dalej..bestrapnujte sa pinpongom..
@cinderella2013 nestrapnujte... preklepy z tel...normalny clovek nema nervy a cas na taketo demagogie.. porucam sa.. s kym sa neda s tym sa neda..skoda nervov
@starymatroz Ty si zrejme ešte nepočul o farmakologickom pojme "terapeutické okno"..nie každý jed na svete sa môže stať liečivom na vnútorné užívanie, lebo nielen koncentrácia je jediná dôležitá premenná, to by bol veľmi jednoduchý pohľad.....spomínala som napríklad cyankáli.. 😅
Lebo aj obyčajným vitamínom A, D alebo K sa môžeš v prehnaných dávkach intoxikovať (sú na nete, keby si potreboval).
No o MMS...skús dočítať celý citovaný text, aké zdroje použil Humble na "potvrdenie" svojich hypotéz:
"Na českých stránkách o MMS (http://www.czmms.info/) je odpověd Humbla na dotaz ohledně možné škodlivosti pro zdraví prospěšné bakterie v těle (např. bakterie střevní mikroflóry):
"Zde máte vysvětlení: Oxidace je elektrochemický proces, při němž jsou látkám odebírány elektrony. Chlordioxid je slabý oxidant, ale protože dokáže z „protivníka“ vytrhnout pět elektronů, je jiným oxidantům nadřazený. Zda je oxidant silný nebo slabý závisí na jeho oxidačním potenciálu. (Oxidační potenciál je měřitelná elektrická hodnota látky.) Oxidační potenciál chlordioxidu je +950mV. To znamená, že chlordioxid může reagovat pouze s látkami, jejichž oxidační potenciál je slabší, než sám má. Všechny patogenní mikroorganismy, ale i nemocné buňky a těžké kovy, jsou „kyselé“ a mají oxidační potenciál pod +950mV, a proto s nimi chlordioxid může oxidovat. Zdravé buňky a mikroorganismy jsou „zásadité“ a mají oxidační potenciál +950mV; chlordioxid je příliš slabý na to, aby s nimi oxidoval. Odpověď na otázku, zda MMS škodí prospěšné střevní mikroflóře, tedy zní: NE. Chlordioxid je pro oxidaci s bakteriemi, s nimiž žijeme v symbióze, příliš slabý."
Problém těchto odpovědí je, že se dají těžko ověřit. Např. tvrzení, že nemocné buňky jsou "kyselé" a mají oxidační potenciál pod +950mV jsem schopen dohledat právě a jen na stránkách MMS. Uvedení zdroje, ze kterého tato teorie vychází, chybí. Tvrzení o neškodnosti pro střevní mikroflóru dokládá odkazem na stránky www.lenntech.com (viz http://jimhumble.org/basic-science-of-mms-chlor...), což je vodohospodářská firma (!), která používá oxid chloričitý na dezinfekci vody. Z obecných materiálů na této stránce se ale ani při sebevětší snaze nedá dovodit nic o škodlivosti nebo neškodlivosti pro lidskou střevní mikrofloru.
Nezapomínejme, že Humble zde odpovídá na otázku jestli může ClO2 škodit lidskému tělu a v odpovědi se odvolává na článek firmy zabývající se čištěním odpadních vod, který se vyjadřuje právě a jen k čištění odpadních vod. Lenntech navíc zmiňuje bezpečnostní standard pro konzumaci na úrovni max 0,1 ppm koncentrace. Jak tohle může cokoliv vypovědět o vnitřním užívání MMS a jeho bezpečnosti, pakliže zde jde o užívaní koncentrací desítky krát vyšších?
Zdá sa, že hypotézy ostanú výmyslami... 🙄
@cinderella2013 ďakujem za odpoveď 🙂
@katja78 v knihe Zasady pouzivani MMS sa na strane 32 pise, ze kyslik ma kladny naboj :D odkedy ma kyslik kladny naboj???
@cinderella2013 vieš dievčatko, ja vlastne nič neviem, preto som položil tú základnú otázku
Stále čakám na relevantné dôkazy škodlivosti OXIDU CHLORIČITÉHO na ľudský organizmus v množstvách a spôsobe užívania odporúčanom J. Humblem.......... a furt ništ. Asi sa načakám. 🙂
Ak che niekto poúčať, mal by o danej téme vedieť viac ako ten poúčaný

@janka2273 hej ty si ho precitaj teta..