Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
a inak..potrebujem poradiť...pokračujem tretí deň ale som totálne unavená...:/ nič sa mi nechce a som nafučaná jak v piatom mesiaci..je to bežné, alebo treba pauzu? 🙂
ahojte, odkial kupujete MMS ? potrebujem na skusku pre 2 dospelých, takze neviem,ci 100ml ci viac ?
@maxx048 je to česká stránka..a poštovné?
Mňa zaujala aj táto stránka..je tu aj chloritan a chlornan aj tie tobolky na MMS2,,a hlavne ma zaujal tento článok o práškovom "C"---ja som užívala tabletkové C 1000mg a nemalo na mna žiadny účitok..celú zimu a jar som s malým premarodovala..podla mna v tých tabletách dokopy nič nie je..ale toto ma zaujalo a hlavne to dávkovanie..že 3 moka lyžičky za deň=3000mg,čiže 3g vit. "C" denne.-)už som si to dávnejšie chcela kúpiť u liečiteľa,takže teraz kupujem určite! 🙂
normálne pozerám aké pokroky sú tu od roku 2012..a to som už chcela komeentovať kolkí sú tu mudri a ani neprečítali, nenaštudovali..iba zavrhujú..a pchaju do seba tabletečky...že chemická látka...a taký ibalgin je čo?? príroda? :D baby..aspoň nepíšte..alebo sa zdržujte komentárov..keď nviete čo do seba pcháte..čo pchajú vašim deťom vo vakcínach..a nepodstatne kolko toho nechcemického dávate do seba denne v jedle..
@janka2273 jani..tak dneska to bol trocha prelom..písala som že som slabá..no po tretej dávke dnešnej po 3 kvapkách mi zostalo zle..zvracala som, hnačka..tlak, tep v prdeli..som myslela že odpadnem..zimnica akoby do toho...kamarát mi povedal treba znížiť tak dávam po jednej..ale opatrne..a neprestávam veriť..🙂 len takto by som asi nevedela pri deckách fungovať 3 týždne a viac..lbo som čítala, že pokial ti je zle treba znížiť a až keď sa dostaneš na 3 kvapky, pokračovať 3 týždne
@denisocka v lekárni nehrozí..nie je to oficiálne schválené ani ako výživový doplnok..kupujeme to rôzne 😝 napr.
@maxx048 neuviedla som stránku:DD
@janka2273 jani, to HCL nemám..chcela som ho kúpiť..našla som to na bazoši ale nevyšli mi peniažky na to, tak dávam čo mám..:/ prvé dni s K.C.boli uplne v pohode..a mne zostalo ťažko hlavne od tlaku..a to na tretí deň..pokračujem s jednou kvapkou..a tebe to z kyseliny robilo niečo? artimia, pečeň..podobne...ja myslím, že som skor parádne zanesená a bohvie...
@denisocka ak chceš..dám ti kontakt na pani, ktorá ti to pošle aj s HCL a návodom..asi jej zostalo..
posielam aj sem...link...
http://ostatne.bazos.sk/inzerat/26393319/Chlori...
jani..ty mi prídeš úplne zdravá už..🙂 načo kvapkáš ? 🙂 či len tak preventívne raz za čas..? 🙂 inak..mne to príde tiež lepšie..že raz za čas...neviem ako dám tieto tri týždne.🙂
a ďetom na imunitu si to dávala tiež?
Ja mám zatiaľ len troška vyšší cholesterol,tak si len tak kvapkám..ale hlavne som od začiatka roka cca 3x marodovala s 38 teplotami,tak si vylepšujem imunitu a aj sa bojím iných ťažkých chorôb,tak skúšam preventívu 🙂 nechcela by som už byť v stave,že niečo závažné musím liečiť..žijem len sa,ma s 11 roč. synom bez veškerej rodiny,tak sa aspon snažím byť zodpovedná 🙂 Malému začnem dávať až tak od polky septembra,ked bude v škole a ochladí sa..ved to on mi nosí domov výrusy a on sa za 2-3 dni prelieči,ale ja kedže väčšinou neležím,marodujem aj 2 týždne--takže mu to nasadím,aby mal lepšiu imunitu..ja skúsim na jeseň aj vdychovanie,zabije to všetko,čo sme za deň vdýchli vonku a zničí sa to skor,ako sa to rozšíri do tela a ochorieme 🙂
Inak aj tuto som našla aj chloritan a kadečo iné,čo by ma ani nenapadlo,že na takej stránke nájdem 😝
Je tu od rôznych kyselín,cez práškový vitamín C až po rôzne oleje ako kokosový a iné a až po výťažky z bylín 🙂
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/368/chloritan-so...
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/270/kyselina-l-a...
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/381/kokosovy-ole...
Inak ceny vrámci množstva sú super a aj pošta lacná..
a dokonca som tam našla aj flaštičky s kvapátkami 🙂
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/498/sklenena-fla...
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/655/35-ml-tmava-...
a rôzne iné..
@janka2273 kokosový olej, to je super vec..ja už krémy na tvár nepoužívam..jedine tento olej a možem doporučiŤ aj do varenia..na nechty super! 🙂
ja som malých chela preliečiŤ tiež, leb oni majú nízku imunitu..ale zatial nejdem dávať...tiež som na nich sama...aj preto som sa lakla tej mojej reakcie..🙂 musím na to opatrnejšie..🙂
a to vdychovanie? to znie zaujímavo..a neprejde to priamou cestou až do mozgu?
ty kokos..jani..ten olej tu je inak za super cenu..v obchodoch bio olej stojí 14 a to je tuším 250ml...ten aj idem hneď objdnať..vďaka ti.🙂
ja kupujem kokosový aj rybý bez pachu a chute tu:
http://www.biolinka.sk/product.php?id_product=77
Mažem sa tým snád celá a aj pijem..je tam pod tovarom snád na 4 str. popísané,na čo všetko to je-aké choroby..samozrejme na natieranie je úžasný,vonia mi bombovo celé telo:D a ešte aj podporuje elasticitu-no nekúp to! 🙂 🙂 🙂
A samozrejme na ňom robím palacinky 😝 Inak celá tá stránka je super..ved je na nej z každého rožku trošku 🙂
Na tvár je kokos tiež super..minule som písala tu niekam do diskusie,že si veru žiadne drahé krémy nedávam,že aj tak to nepomáha--ja kokos a ked nemám ,tak mám vždy po ruke aspoň Marynu,či základový krém z lekárne za pár € celý kýbel a ten je tiež super--to je taký,čo sa z neho robia potom miešané mastičky v lekárni..je bez parfémov,výborný na premastenie a pritom nie je mastný 🙂

@helena56800 džúsy nesmú byť kupované!!! a už vobec nie umelé...veď to sa dá zvládnuť aj bez tohto..keď tak jablkovú domácu šŤavu