Liečba rakoviny pomocou sódy bikarbóny
Dobrý deň, nájde sa tu niekto, kto ma skúsenosti s liečbou rakoviny pomocou sody bikarbony? Uvitam akukolvek skusenost, pomoc a radu, ďakujem
@angd a aku skusenost mas ty s rakovinou?
@angd máte rakovinu v rodine?
prešla si si týmto?
vieš čo to obnáša?
poznáš účinky chemoterapie?
môžeš jesť veľa veľa c vitamínu, ak mám imunitu na nič, tak ani c vitamín nepomôže.
diétu nenavrhne lekár žiadnu, človek sám musí prísť na to že čo mu chutí a čo nie.
a ďalšie netreba čítať na nete návody - čo jesť, čo piť, ako sa správať a nebrať si k srdcu rady od ľudí ktorí rakovinu nikdy nemali, neprešli si ničím čo s rakovinou súvisí, pretože tí akurát tak veľké nič vedia!
@lalinko2010 v tomto pripade sa picha do zili vitamin C
@sykorkauhliarka ok, toto je iné, to sú mega dávky, ale ani tomuto neverím.
@lalinko2010 vsetko zalezi od priciny vzniku ;) niekomu nepomoze nic....
@sykorkauhliarka jasné, môže sa dopovať čím chce, podpora imunity, chemo, ožiare alternatíva ale nepomáha.
@lalinko2010 Áno, mali sme v rodine rakovinu a nie 1x a vsetko skončilo zle,takže veľmi dobre viem,čo to obnasa a aké svinstvo je chemoterapia. ....a vieme aký je dôležity imunitný systém pri rakovine a vieme ako funguje chemoterapia. ...Takže niet o čom. A mimochodom....opýtaj sa doktora, či by on sám podstupil chemoterapia, viacerí lekári sa vyjadrili, že nie.a ešte 1 vec:hlavne sa zomiera na účinky terapie rakoviny. .....
Boze dievcata, co teraz? Comu, komu veriť ☹
@ingrid16 comu verit ...lekarom...ak to poseriete na zaciatku ,poseriete uplne a date akurat velke peniaze sarlatanom a pochovate si matku....aj na mk sme mali mamicku ,ktora mala super vyhliadky na vyliecenie a bohuzial podlahla sarlatanstvu a zomrela ...kludne si klikni nick bubenka ,jej profil je tu ako vystraha ako to nerobit....nehovoriac tvoja mama bude mat operovany trav trakt a bude na prisne setriacej dietke a urcite ziadne mms-savo a podobne bordely a vymyslance do seba nedostane ....
@ingrid16 mňa zaujíma prečo sóda ,pretože ja som tiež minule čítala o nej ,ale nebola to naša bežná sóda bikarbóna. ,ale čistá bez sajrajtu,predáva sa v bio obchodoch a,odporúčali ju na ladviny ,čo ma prekvapilo ...
@ingrid16 ver lekarom a rychlo vytesni tie blbosti co tu niektore pisu... presne ako pisala aristka - precitaj si blog bubeny, pripadne o jobsovi - obaja mali rakovinu krasne vyliecitelnu, obaja odmietli normalnu liecbu, obaja sa k nej chceli vratit ked zistili ze je zle a obom uz nic nepomohlo! to by ti myslim mohlo stacit ako odpoved ci verit sarlatanom s vitaminom C a sodou bikarbonou☹
@dai čo prečo pisem????????odpovedala som na otázku a Áno, som normálna, neviem ako ty?
A čo sem pletieš sarlatanov?Ja nikomu nekazem ísť k nejakému. ....a ak narazas na chemoterapiu,povedala som len svoj názor a aj keď je to smutne, je to tak,nie len podľa mňa. ...Podľa rôznych zahraničných článkov, nie Googlu . .....
@salfusco
štúdie čo si postol sú zaujímavé. ALE k reálnemu použitiu v praxi to ešte má ďaleko a bežný človek sa priamo k tým použitým látkam nedostane. Každopádne to môže byť nový smer liečby pri niektorých druhoch rakoviny s menším počtom nežiadúcich účinkov. A moj príspevok nebol mierený proti takýmto látkam s reálnym efektom.
V mojom poste boli spomínané hlúposti ako mms sodabikarbona atď. dávať ich do jedného vreca s látkami, ktoré boli použité v tých štúdiach by ma nikdy nenapadlo. Toto vyzerá dobre. účinok na špecifické receptory pri konkrétnych bunkách = ideálny liek ak to bude fungovať v praxi. A keď sa tieto látky do praxe dostnú budú patriť medzi chemoterapiu.
jobs bol príklad toho, že to nie je o peniazoch. Čítaj poriadne. Nikde nebolo napísané, že chemo funguje na 100%. bohužiaľ nie. Avšak stále je to jediná možnosť spolu s operáciou a rádioterpaiou, ktorá dáva chorému nejakú reálnu šancu. Všetko ostané je čakanie na zázrak.
@angd no moja znama mala rakovinu pluc ,po chemo mala dva roky pokoj s tym ,ze sa ladovala mms a vysledok mms bola znova rakovina s metastazami .....ked ma niekto rakovinu ,imunita je v prdeli ...takze treba znicit to zle rakovinotvorne bunky ,bohuzial este nevymysleli nic ,co by neposkodzovalo aj nase zdr.bunky ,ale ak nemoze si pomoct imunita a rakovinu neznici ,urobi to jrdine chemo ,ci radioterapia a potom sa nastartuje aj imunita ...len potrebuje sancu ,s rakovinou to nepojde ,aj to je nad jej sily ....poznam kvantum ludi aj po CA hrub .creva ,ktori ziju ...
@angd absolútny súhlas, môjmu otcovi nariadili. chemo., ale po dlhod. zvažovaní jeho aj nás ako rodiny sme odmietli. A pýtali sme sa aj Dr. na jej "osobný" názor, ktorý však " nesmie" vysloviť. Ako lekárka samozrejme zastáva názory smerodatné, čo sa čaká od lekárov.....Ale oponovať našim argumentom nedokázala.....a hoci nepriamo, ale predsa nám dala za pravdu...."čiže proti chemo".....Lenže to ich protokoly nedovolia.....Proste sú určité štandardy, čo sa výskumov atď týka......., resp. postupy, ktoré sú med. akceptované a niečo "mimo" nikto nepotvrdí, ale ani nevyvráti.....To je biznis s ľudským zdravím......mimo našej krajiny, je to v rámci svetovej zdr. politiky, ale na to sú ludia ako my, dokonca aj obyč. politici prikrátki...Chemo je určite účinná...ale na ako dlho????? V dlhodob. štúdiách je vysoké percento relapsov.....Môj otec odmietol chemo, absolvoval len ožarovanie......Chemo zničí imunitu nadobro, je to na každom z nás, rozhodnutie je priveľmi ťažké pre každého.....Veľmi ale veľmi držím palce, vždy je to o jednotlivcovi a nedá sa zovšeobecnovať.........
@angd jasne... ako pisem, ziadna realna skusenost, len silne reci plus JBP... pamaetam sa ako mi v pripade bubeny ked som ju od alternativy odhovarala prave take ako ty pisali presne to iste co teraz pises - aka je chemoska svinstvo... vdaka tomu tu bubena uz nie je a jej dcera nema matku ( ked brala chemo jej nadory sa zmensovali, ked prestala a zacala alternativou tak zacali okamzite znovu rast - vsetko si mozes krasne precitat na jej blogu kde sama vsetko dokumentovala tyzden po tyzdni - nie je to pekne citanie) - lebo to co ty pises je take lubive, ze ano🙂 ano, chemoterapia nie je zdaleka idealna a ani pekna, zabija aj zdrave bunky...
Napíšem to takto: na nete nájdeš xfor, kde ľudia rozoberaju alternatívu, či už B17, sódu bikarbonu, mms,vit c .. a keď si prejdes tie fóra, tak zistíš, že väčšinou sú o tom ako čo užívať, popr kde sa to má kúpiť až po tých, čo predávajú B17 lebo začali sme s liečbou neskoro .. ale v žiadnom, ani jednom fóre nenájdeš nikoho, kto by napísal: pomohlo mi to, vyliečil som sa
Prečo asi?
Nie som vôbec odporcom alternativy, práve naopak, určite čo-to pomôže, ale neurobte takú chybu, že odmietnete klasickú liečbu
@aristka Podstatné je to, že má nález v oblasti hrtanu a vyoper. hlasivky, vážil pri výške 172 cm 60 kg, po ožiaroch, teraz pribral 7 kg, koľko by vážil pri súčasnej chemo ktorú mu odporúčili popri ožiaroch? To by už nebol medzi nami.......CCA 60kg- 5???? nezlučiteľné so životom....Ale vždy budú 2 strany a 2 pravdy minimálne. Boh mi je svedkom, aj keď so neveriaca.....že každému prajem uzdravenie, čo najmenej bolesti a trápenia, nech je to akýmkoľklvek spôsobom, aj mne napr. nepredstaviteľným.....Len nech je dobre.
@tslobik neviem... moj otec mal prvykrat nador ktory mu vybrali a nedostal ziadnu doplnkovu liecbu - nikto nas do nej netlacil, bolo nam lekarmi povedane ze to bolo v takom stadiu ze nepotrebuje... ked sa mu to vratilo tak to mal v inom stadiu, chemoterapiu dostal, potom mal este 2x metastazy, ani raz chemo... vzdy lekary rozhodovali na konziliach podla typu a polozenia nadoru... neviem o tom ze by v kazdom pripade tlacili do chemoterapie, vzdy je to individualne... ale pisat o tom ze generalne je chemoterapia svinstvo je blbost...
moja mama tiez mala len ozarovanie a zije velmi dlho s nadorom lebo hold ten jej je rezistentny na chemoterapiu a dobre reaguje na ozarovanie... neviem teda s akym lekarom ste vy konzultovali liecbu - my sa snazime vzdy tych najlepsich na dany typ nadoru vyhladavat a absolutne nemam skusenost ako ty, detto take reci ako ty popisujes nikto nikdy neviedol a to tych skusenosti zial mam za sebou viac ako dost☹
@tslobik takze dedukujes..nic viac ...hrtan vseobecne ,je chulostiva vec a vies ake je prezivsie ..ja to tu pisat nebudem ...ale povedar ,ze chemo je svinstvo ,ked vo vasom pripade je to skor bud alebo bud a zvysok vies ...povedat u cloveka z Ca hrub .creva je uplne mimo....Ca pazeraka ,prezivsie a Ca hrubeho creva prezivsie su uplne diametralne odlisne veci ....vy nechcete predlzovat utrpenie ...,ale tu je sanca na vyliecenie a to je rozdiel....
@dai Vieš, ja som sa pýtala lekárky, či jeho stav vyžaduje chemo....Resp. ako vedia posúdiť, ktorý pacient je citlivý (opak rezistentný) na chemo.....Nevedela mi odpovedať. Začala oponovať štandardmi v liečbe konkr. ochorenia....OK, v poriadku, štandardy, ale mňa zaujímal konkrétne môj otec a príčiny prečo by mal absolvovať popri ožiaroch aj chemot. Chcela som vedieť konkrétny dôvod - ktorý by som samozrejme akceptovala, ak by bol logický. Ale Dr. ( V NOU Klenová) mi nevedela poskytnúť jasnú odpoveď. Len to, že sú to "štandardy", proste protokoly, cháp postupy v liečbe, bez ohľadu na individualitu človeka a jeho dg. parametre. Neviem, je to na každom z nás....akú voľbú zvolí....
@tslobik vies preco ,pretoze kazdy pac.zareaguje individualne....a ano su protokoly ...ale cely cas sa sleduje ako pac reaguje a podla toho sa prisposobuje ....ti pac su nonstop vyhodnocovani....a fakt ma serie ,ak niekto, laik ,kto ma doma Ca pazeraka ,ide odhovarat od chemo pac.s Ca hrub.creva....
@tslobik tak to je ,jazdi autom...sleduje tv noviny...fakt si vtipny...20 rokov s tou istou dg...bud isty ,ze ziadnu Ca na jednej lokalite netreba porovnavat...mozno len ty si myslis ,ze mal to iste ...kolko je tvoj otec s danou dg.a kolko ma rokov...nic konkretne nepises ...len podavas absolutne laicke domnenky ...
@ingrid16 Zlatko, nie je podstatné čomu veríš ty.......Dôležité je to, čomu verí tvoja maminka......Ver tomu, darmo do nej budeš niečo hustiť. Musí byť presvedčená sama o tom, čo jej môže napomôcť. Viera je silný čarodej, ale len z čistého a pevného presvedčenia......Držím silno palce, viem čo prežívate z vlastnej skúsenosti.......

@anicka766 chces mi povedat, ze ty si skusala??? Alôebo citala dristy na nete. Opytaj sa akehokolvek lekara, co ti na to povie. Ano, mohlo to pomoct-ved placebo ucinky su dokazane-takze asi tak. Tak ako homeopatika, lentilky a 1000 podobnych receptov z internetu, ktore uzasne pomohli.