Liečba rakoviny pomocou sódy bikarbóny
Dobrý deň, nájde sa tu niekto, kto ma skúsenosti s liečbou rakoviny pomocou sody bikarbony? Uvitam akukolvek skusenost, pomoc a radu, ďakujem
A este k teme alternativa vs. klasicka, urcite klasicka liecba, ale vzdy je vsetko individualne, vela zavisi od stadia, od typu rakoviny atd. Moja teta mala rakovinu prsnika pred 11 rokmi + pozitivne uzliny, je stale tu a zije normalny zivot. Moja mamka mala ovela vaznejsiu diagnozu - mnohopocetny myelom - neliecitelna rakovina, zistenia v 3. stadiu, bojovala 7 mesiacov. Ja sama som onko pacient, mala som len operaciu, kedze slo o mikrokarcinom, ale urcite by som sa nebranila zaistovacej liecbe. Zdrava strava by mala byt samozrejmost, a to nielen v pripade onkologickych pacientov, ale urcite to nie je vseliek..ja som vzdy jedla kopec ovocia, zeleniny a napriek tomu som dostala rakovinu. Od vtedy sa snazim este viac posilnovat imunitu, ale hlavne prirodnymi sposobmi, tie, ak nepomozu, tak aspon neposkodia, ziadne sody bikarbony a rozne chemicke veci.
@janajanajana mne tak bolo povedané, že ľanvé semiačka nie, ja som tiež čítala že sú dobré pri liečbe rakoviny.
ale pôsobia na to aby sa chudlo, a pri rakovine sa nesmie chudnúť.
@ingrid16
@alexanotbad praveze z ct, kolonoskopie,... sa neda určiť presny stupen. Nevidno na tom, ci nador prerasta cez stenu hrubeho creva, tak to sa zisti az po operacii.
@janajanajana
Spominas metodu Johanny Budwig, tiez som o tom citala, aj toto mama uziva, nakolko to určite nemôže ublížiť.
@alexanotbad Nie je to tak, obycajne (ak je nador operovatelny) sa urcuje stadium az po operacii, ja som mala tiez ct aj magneticku pred operaciou, ale len kvoli zisteniu moznych metastaz a zvacsenia uzlin, finalne stadium sa urcilo az po operacii. Pred operaciou mi nedeval lekar ani odpovedat, ci bude nutna zaistovacia liecba, najdolezitejsia je histologia. Ak nador nie je operovatelny, tak vtedy sa urcite stupen len podla vysledku ct alebo mr.
@janajanajana presne tak.
ja som nebola ani na ct a ani na mr.
mne urobili biopsiu a do mesiaca som ležala na operačnom stole a z nádoru potom určili stupeň, presnú diagnózu.
dostala som do tela látku ktorá určila uzliny a podľa toho vybrali.
ale viem že boli kočky ktoré najprv mali chemo, na zmenšenie nádoru a potom šli na operáciu.
ale všade je to inak a aj pri nádoroch sa to inak rieši, iná chemo, ožiare, tie som nemala, len chemo.
@lalinko2010 Ano, viem ze pri prsnikoch sa robi najprv biopsia a tu latku na vyhladanie pozitivnych uzlin pichali aj mne, i ked ja som mala krcok.
@janajanajana máš pravdu, mr a ct keď je nádor vnutri tela, pri prsníku je to iné, ale kočky čo mali aj mts tak šli na ct a mr.
ja poznám jednu čo sa liečila na nádor na maternici, chemo a šla na kontrolné vyšetrenie a našli jej nádor v žalúdku.
vysadila cukor, múku, zdravá strava ale chemo nezabralo, mladá kočka. nie je to sranda, aj keď viem že to nezáleží od stravy a podobne.
@lalinko2010 No, je to nevyspytatelne ochorenie, ja trpnem pred kazdou kontrolou.
Ahoj. Tiež som o tom už veľa čítala. Každý deň treba vypiť ráno pohár čistej vody so sondou bikarbonou a citrónovou šťavou a vela vitamínu C. Plus ešte aj Cviková šťava je dobrá.
@janajanajana neboj bude ok. ja som po chemo rok, čo som ju brala rok a pol.
držím palce.
U nás v rodine zabrala graviola. Mali sme extrakt aj čaj.
@lalinko2010 ja som tiez rok po operacii, kontroly mam kazde 3 mes. a teraz po roku aj magneticku
@ingrid16 ale samozrejme, ze to vidiet... pracujem s tym denne
@janajanajana tak asi nerozumies tomu, co to znamena, pretoze pred operaciou chirurg musi vediet do coho ide, samozrejme, ze niekedy ho moze ten nalez prekvapit, lebo vysetrovacie metody tiez nie su vzdy stopercentne, ale stadium tumoru musi pred operaciou poznat! Nastuduj si, co je TNM klasifikacia. Histologia je nieco ine a navyse, pokial sa da zobrat vzorka z nadoru, tak predbeznu histologiu maju uz pred operaciou....
@alexanotbad ct je len obraz, skutočnosť je to, co si lekar pozrie na vlastne oci, co si ohmata.
@alexanotbad staging je stadium nadoru.určuje sa na zaklade operacneho nalezu.
Precitaj si nieco o liecbe uplnou hladovkou. Su o tom aj dostupne dokumenty na nete. Tiez som mala maminu s rakovinou. Zial, nedopadlo to dobre.
Ked som hladala o uplnej hladovke viac informacii, povedala som si, ze ak by som raz mala dostat rakovinu ja, isto ju vyskusam. Onko pacienti, ktori ju podstupili, totiz nepocitovali vedlajsie ucinky chemoterapie... teda fazovite drzali hladovku pocas liecby chemoterapiou...
Tu sodu bikarbonu by som neskusala. Tiez som o tom vela citala, no podla mna je to blud...
Maminke prajem vela sil.
@alexanotbad Jasne, ze lekar pozna priblizne stadium, na to predsa sluzia tie zobrazovacie metody, aby vedel rozhodnut ci vobec operovat. Ale pokial sa ten lekar vyjadril, ze nevie urcit stadium a ide operovat, tak to neznamena automaticky, ze to musi byt zly lekar. U mna sa lekar tiez vyjadroval opatrne a hovoril, ze az po operacii budeme presne vediet na com sme, nevedel mi s istotou povedat, ci bude potrebna liecba alebo nie.Napriklad v mojom pripade ct neukazalo nic, ani nador, ani uzliny, ani metastazy (TNM je mi znama), nasledne sa robila mr, ta neukazala tiez nic, napriek tomu lekar odporucil operaciu, kedze histologia po konizacii potvrdila karcinom (histologia!! nie zobrazovacie metody) A ked som sa pred operaciou pytala na to, ci budu brane aj vajecniky, tak lekar sa vyjadril, ze najskor nebudu, ale vsetko sa uvidi po operacii. Rovnako napriek tomu, ze zobrazovacie metody nepotvrdili zvacsene uzliny, boli pocas operacie nejake uzliny vybrane, aby mohli byt vysetrene histologicky. Takze pisala som len z vlastnej skusenosti.
@petrah3 nie,nie,nie a este raz nie hladovkou riesit rakovinu....velmi zla skusenost v rodine a dcera zeny,kt.mamku priviedla k tej "liecbe: skoncila na psychiatrii...
pretoze po mesiaci zena strasne schudla,zoslabla....a dalsi mesiac,aj napriek upozornenia lekarov opat pokracovala.....skolabovala najprv.no a lekari ju uz nevedeli dat dokopy....nebrala ziadne chemo,nic....mal anador na prsniku a prisli na neho dost skoro...a velka sanca by bola,keby absolvovala aspon operaciu....aj dalsiu liecbu
treba rozumne ist na liecbu.....
@gia87 u nas bohuzial graviola nezabrala☹
@terezka1947 nepisala som, ze niekto ma bezhlavo drzat hladovku a odmietat liecbu. Pisala som, ze uplna hladovka pomohla niektorym pacientom predist neziaducim ucinkom z chemoterapie - teda urcite som za konzervativnu liecbu. Ziadne odmietanie lekarov.
@ingrid16 nasla som ten dokument
Aj ked pri 50tich kilach by som hladovku nepodstupovala. Skor zredukovanie cukrov a muky...
Rakovina cukor asi naozaj potrebuje. Bolo to vidiet aj u nas, kedy mamka uz v poslednom stadiu bola schopna vypit cisty sirup a nebol jej dost sladky...
v prvom rade počúvaj hlavne rady,ktoré sa týkajú toho druhu rakoviny,čo má tvoja mama,lebo každý druh vyžaduje inú liečbu.
Môj otec mal rak. hrubého čreva, bral chemo ,ani vlasy mu nevypadali,potom ho operovali,vybrali časť čreva,teraz je ok. A to mal v tom čase už 74 rokov. Tvoja mamina je určite mladšia.Takže vidíš,že aj vyšší vek nie je prekážkou vyliečenia. Teraz už má po 80ke. NA ľanové semienka zabudni,tiež mu ich neodporúčali. A on neznáša zeleninu,takže žiadne Bio,eco , alternatívy a neviem čo sme do neho počas celej liečby nedostali.
Ak chceš nejaké relevantné info,tak choď niekam do nemocnice na onkochirurgiu, kde čakajú aj pacienti,ktorí chodia na kontroly po vyliečení sa z rak. a od nich získavaj info.
A sódu využi doma inak.
@ingrid16 aha čo som našla. ...
http://domacaliecba.sk/tajomstvo-odhalene-rakov...
Zaujímavý názor. ...
@ingrid16 - prečítaj si diskusné fóra k b17, drvivá väčšina ho tam buď predava, lebo sa s liečbou akože začalo neskoro alebo je tam dopyt. Ver mi, že svojho času som prešla xfor aj čo sa týkalo B17 a v ani jednom jedinom tak nikto nenapísal, pomohlo mi to, vyliečil som sa...

@ingrid16 tak ked ten primar povedal, ze sa stupen (teda stadium) rakoviny neda urcit, tak takemu primarovi by som mamu operaovat nedala! Jedine, ak ste sa zle pochopili, pretoze toto jeden primar povedat nikdy nemoze!!! Na to su predsa vysetrovacie medtody ( sono, CT, MR, PET... ), ze sa to vie PRESNE urcit....