Liek Sertralin
Ahojte, prosim o skusenost bol mi predpísaný Sertralin 50mg na začiatok mam užívať polovicku a potom zvýšiť na celu. Akú máte skúsenosť s týmto liekom na uzkost a nutkavá opakujúce sa myšlienky?
Kedy nastala úľava a za aky cas ste prešli na celu tabletu?
@nivea777 ahoj, nemusíš sa báť.. ja tiez beriem Serlift a v pohode šoférujem.
Po týždni som mala prejsť na celú.a nejaký čas to trvá kým zaberie.aj mesiac,ak zaberie.mne to nestačilo...🙂
Ahoj, ja ich beriem od Marca tohto roku kvôli depresii. Som spokojná, účinky som začala pociťovať tak o 3-4 týždne, ale to je individuálne. Nepocítila som ani žiadne negatívne účinky, beriem ich doteraz. 🙂
@letmebe8 ahoj ;) ak sa môžem opýtať koľko mg berieš za deň? Ďakujem za odpoveď
Mne museli zvýšiť aby bolo dobre
@erikakissova101 50 mg denne beriem.
Ahojte dievčatá .prosim vás tie čo beriete už dĺĺho sertralin nepribrali ste? Lebo ja som brala rok AD eliceu a pribrala som 25 kg 🙈 vysadila som ich v septembry a mám pocit že ataky sa mi začínajú pomaly vracať. Preto by som chcela vedieť či máte nejaké nežiadúce účinky a teda hlavne to priberanie.dakujem
Ja ich beriem 15.rokov a velmi som sa branila navstivit psych., ale inak sa nedalo a nakoniec som bola stastna, ze mi niekto pomohol.Chvilu to potrva, lez zaberu aj ma bolela hlava, ale potom v pohode. Ja som kvôli uzkostiam a pan.poruche velmi schudla a nechutilo mi jest a nic ma nebavilo a do toho ataky ma oberali o veskeru energiu, cize si myslim, ze to bola najspravnejsia volba, zacat s uzivanim.
@romanadam1626 Dobry den, prosim vas, chcela by som sa opytat, pisete, ze sertralin berie vas syn.. mozem sa opytat, kvolo comu ich dostal a v akom veku? Moj syn ma uzkostne stavy a tiez ich dostal, ale ma 7 rokov, nejak som dufala, ze to aj bez liekpv zvladneme... este k tomu aj Atarax dostal na zaciatok. Dakujem krasne za odpoved.
@chiarrita kolko vam trvalo kym zabrali
@michaela404 Zo zaciatku ma bolela strasne hlava a mala som aj par panickych atakov, ale po dvoch - troch mesiacoch mi uz bolo omnoho lepsie.
@letmebe8 ake priznaky depresie si mala a kto ty ho predpisal
@michaela404 nie, obvodny mi to nepredpisal, chodila som psychiatricke
@gabicka32 ahoj mala si aj vedľajšie účinky
@gabicka32 ahoj mala si aj nežiaduce účinky prešlo ty to
@michaela404 nie, z liekov som nežiadúce účinky nemala
@janapeterjana mali ste z neho ako vedlajsi ucinok zavraty?
@kittykat22 mali ste z neho ako neziaduci ucinok zavraty?
@kittykat22 este som nezacala , ale sertralin actavis 50
@kittykat22 informujem sa dopredu, predtym nez zacnem. Normalna vec
@kittykat22 ty niesi lekar, prepac. Ja som sa len pytala na skusenosti ludi s vedlajsimi ucinkami...ludi, ktori ich uzivaju.....

@nivea777 ahoj ja uplne vpohode kazdy den soferujem autom nemusis sq bat