icon

Magnézium a nízky tlak

meminka
9. sep 2022

Ahojte. Mám nedostatok magnézia, chcela by som ho začať užívať. Len problém je v tom, že mám aj veľmi nízky tlak a magnézium tlak ešte znižuje. Vedeli by ste mi poradiť?

stellarstar
9. sep 2022

@meminka dr čo na to?

taktotedanie
9. sep 2022

Tekutiny

stanulienkat
9. sep 2022

Magnezium znizuje tlak pri castom dlhodobom pouzivani viackrat denne. Co je pre teba nizky tlak? 110/70 napr nie je nizky tlak. A tlak sa pocas dna meni.

lujziana44
9. sep 2022

@meminka Tak to som vážne netušila, dobre vedieť. Pijem ho pravidelne, myslím tie šumivé tablety, ale zatiaľ som na sebe nespozorovala nijaké zmeny, tak neviem.

meminka
autor
9. sep 2022

@stellarstar ešte som to s ňou neriešila, chcela som sa spýtať na vaše skúsenosti. Som objednaná aj na neurológiu, tam sa určite popýtam, kvôli nadmernému stresu a tetanii.

meminka
autor
9. sep 2022

@stanulienkat 90/60, niekedy ešte nižší

stanulienkat
9. sep 2022

@meminka to je nizsi tlak, ovsem nic hrozne. Ja mam taky. Ak si das 1 tbl denne Mg, nemala by si mat vyrazne nizsi. Nie je to liek na tlak, len vyzivovy doplnok.Treba pohyb, tekutiny. Resp premeraj tlak castejsie pocas dna.

kathy7337
9. sep 2022

@meminka mam podobný tlak, často sa mi točí hlava,som unavená. a Mg ozaj znižuje tlak. ja si ho preto dávam doobeda. inak treba fakt pitný režim a pohyb.
daj potom vedieť čo na neurologii. o tej tetanii som včera čítala prvýkrat a tie priznaky sedia na mnoho ludí.... je to ako nová civlizačná choroba...choroba stresu

albinazigova
14. okt 2023

@stanulienkat aj vi mate niski tlak a ozivate ha uzivam ten

stanulienkat
14. okt 2023

@albinazigova ano, uzivala som ho. Neuzivala som ho vela, asi 2× denne. 2 tyzdne. Nejake vykyvy tlaku som nemala. Ale na každého môže trošku inak vplývať.

babu11
14. okt 2023

Magnézium tlak upravuje, mala som nízky s vysokym tepom ,ja beriem dlhodobo a mám tlak teraz akurát,toto v modrej je najlepšie,magnézium je naj brať ráno nalačno.

albinazigova
Autor odpoveď zmazal
albinazigova
Autor odpoveď zmazal
albinazigova
15. okt 2023

@stanulienkat je dobri tlak tlak 116 dia 70 puls 110 je normalni

albinazigova
15. okt 2023

@albinazigova mozem uzivat magnezium

stanulienkat
15. okt 2023

@albinazigova tlak je vyborny. Pulz vysoky. Treba merat po 10 minutovom sedeni, zapisovat pulz+tlak a po tyzdni odniest k lekarovi, ak to bude taketo vysoke bez priciny. Ak je znama pricina, tak riesit.

marika1066
31. jan 2024

@albinazigova prišla ste na to čo je to? Aj mne sa to robí niekedy

uctik
8. jún 2024

@taktotedanie treba prijímať 😀

uctik
8. jún 2024

@meminka Ja som vypil, 2 fľašky ľubovnianky ( dokopy to je 3L ) za den, a v pohode, prežil som, len som bol trochu unavený.