Mali ste cystu?

lilly014
14. dec 2015

Ahoj baby mam uz asi 4 roky bolesti v podbrusku.Beham od gynekologa ku genekologovi, bola som na sone na laparke aj na mag.rezonancii kde mi az teraz po 4 rokoch povedali, ze mam cysticku leziu v pravom ovariu.Baby je to cysta?Kedze dnes som bola u doktora ktory mi povedal, aby som stym zbehla za gyncim ktory robi az v stredu vraj nech zisti ci stym nieco treba robit.Len neviem ci mi mohla.cysta robit take problemy az 4 roky a nikto nic do teraz nezistil.Ako sa to prejavovalo u vas ak ste mali cystu?Tiez bolo pisane, ze by mala mat velkost 32 mm.Cudne je, ze bolesti sa mi zniekolnonasobili ked som otehotnela to je takmer rok dozadu a uz to tak ostalo.Som uz zufala, neviem normalne fungovat a tiez.si ani nepamatam kedy napossledy sme sa s priateľom milovali.Dakujem za reakcie

lubicamacakova
14. dec 2015

Ahoj. Ja som mala cistu ale malu a ta sa po čase vstrebala.

emocka
14. dec 2015

To my tu nevyriešime, vyrieši gynekológ. Ja som mala cystu na vaječníku, zistili to pri operácii, keď mi odstraňovali maternicu kvôli myomom. Neviem, či kvôli myomom alebo kvôli cyste som mala krvácanie aj uprostred cyklu, 7 rokov, kým to neodstránili. Ale to je iný prípad ako máš ty. Držím palce.

nutrimas
15. dec 2015

Odporucame uzivat na upravu hladiny hormonov pupalkovy olej. Je vybornym prirodnym pomocnikom pri roznych zenskych problemoch, pomaha zaroven predchadzat vzniku cyst.Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Pozit. ucinky ma tiez ajurvedska bylinka Shatawari, bud vo forme caju alebo bezkofeinovej kavy:
https://www.modrykonik.sk/market/ine/l39p41/aju...
@lilly014

kondaska1
15. dec 2015

Aj ja som mala cystu na vaječniku, podla mna dost velku že 7 cm,zistili to pri preventívnom UZV, ale po pol roku zmizla, bud sa vstrebala alebo praskla. nerobila som nic, akurát pila caje zelene, žihlavu, sem tam harmanček. obcas som citila taku bodavu bolest v podrušku, ale inak nic, možno to ani nesuviselo s tým...necelý rok nato som v pohode otehotnela

zuzana7891
15. dec 2015

ja som mala cystu,nevedela som o nej az kym nepraskla a neskoncila som na operacke.mavala som bodavo rezave bolesti ale neviemci to s tym suviselo.na beznych kontrolach mi nikdy nic nezistily.

milaada
16. dec 2015

ahojte mne dnes dr.nasiel pri prehliadke cystu,povedal len,že je dosť veľká,vzal ster z krčka ten mám vraj rozbitý (rodila som pred rokmi) a mám prísť v januári uvidíme čo ďalej.Od leta mám krvácanie mimo cyklu,bola som kvôli tomu v septembri na čistení a tam mi zistili hojné množstvo endometria.Dr.mi nasadil antiku kvôli uprave cyklu,krvácanie prestalo,len dnes má vystrašila tá cysta a krčok.Môže sa krčok vrátiť do pôvodného stavu?