icon

Mám 18 rokov a mávam točenie hlavy, mdloby a búšenie srdca

nikibbyb
1. máj 2022

Dobrý deň, mám 18 rokov a mam taky problém v poslednom čase som dosť často odpadavala ale to kvôli tlaku a teraz mam stále točenie hlavy mdloby búšenie srdca sucho v ústach a celé telo sa mi chveje keď chodím koli tomu som prestala úplne chodiť vonka nemôžem ísť už ani na dvor lebo mam pocit že odpadnem neviem už čo mám robiť 😢

sim_simonka
1. máj 2022

A u lekára sk bola?

marci77
1. máj 2022

tiez som chcela poradit ist co najskor obvodnej lekarke na preventivku a popisat vsetky problemy

nech zoberie krv, urobit krvny obraz a podla toho stanovi dalsiu liecbu
mozno anemia, mozno problem so stitnou zlavou, mozno tlak ......nasadi lieky a bude lepsie😉

nikibbyb
autor
1. máj 2022

Keď som odpadavala vždycky som išla do nemocnice tam mi urobili vyšetrenia aj krv mi zobrali a všetko v poriadku už v minulosti som si domyslala všelijaké choroby a potom som s toho mala depresie a teraz toto v nemocnici mi povedali ze to bude psychické

nikibbyb
autor
1. máj 2022

Ale u psychiatra a psychológa ešte nie teraz idem na kardiológiu ci nemám náhodou problém so srdcom potom pôjdem k psych.

kiki68
1. máj 2022

@nikibbyb kardiolog urcite

adriannasvk
1. máj 2022

Toto bude krcna chrbtica a chrbtica celkovo, potrebujes fyzioterapeuta a busenie srdca a sucho v ustach moze byt tetania zo stresu,kvoli problemom. Mna krcna tak polozila,ze som myslela,ze umieram a vsetky vysetrenia ok. Kamoska mi odporucila fyzio a ta mi.pomohla,ja som aj zle videla,periferne videnie ziadne,obraz ako cez hmlu..

irusa
1. máj 2022

No ja som mala rovnaké problémy,no len nikdy som neodpadla... záver tetania ( úzkostná porucha s panickymi atakmi )

nikibbyb
autor
1. máj 2022

A koľko vám trvalo sa s toho dostať?

adriannasvk
1. máj 2022

@irusa aj ja si myslim,ze je to tetania...

adriannasvk
1. máj 2022

@nikibbyb mne trvalo mesiac kym ma fyzio dala dokopy,ty sa hlavne objednaj na neurologiu kde ti urobia test na tetaniu, doplnaj magnezium a bkomplex. A snaz sa mat menej stresu

nikibbyb
autor
1. máj 2022

Beriem magnézium trochu ma to upokojí ale nič moc. A čo to je tetania?

adriannasvk
1. máj 2022

@nikibbyb skus hlavne tu fyzio tie stavy na odpadnutie mozes mat aj z krcnej chrbtice. Nieco zablokovane....ono ta to ani boliet nemusi len ti je blbo. Magnezium potrebujes vyssie davky aj milgama N je fajn,mne neurologicka kazala...tetania je neurologicke ochorenie, na nete najdes plno informacii ale najskor chod na vysetrenie....este ma napadlo,neprekonala si covid?

nikibbyb
autor
1. máj 2022

Áno prekonala dva krát v novembri decembri to bolo mislim, beriem 2 tabletky magnézia denne

cicuca
1. máj 2022

@nikibbyb ahoj, mne napadá zvysenat funkcia štítnej žľazy, poprípade hypoglykémia - nečakaný pokles cukru v krvi, čo môže byť tiež zo štítnej žľazy. Bola si na endokrinologii?

nikibbyb
autor
1. máj 2022

Nie ale môže to byť tá štátna žľaza lebo vôbec sa mi nedarí pribrať aj s menštruáciou som mala problémi a aj keď jem niečo sladké tak ma začne dusiť

adriannasvk
1. máj 2022

@nikibbyb skus tu endokrinologiu a porozmyslaj ci ti tie problemy nezacali po covide,kamoska ma podobne problemy a zacali po covide

nikibbyb
autor
1. máj 2022

Skúsim.. Tie problémy mam od v tedy ako som omdlela od vtedy stále na to myslím preto mi je stále tak na nič bude to asi niečo psychické