Mám 28 rokov a vážim 38 kg
Baby potrebujem pomoc. Mám 28 rokov a 38kg. Skôr mi to nevadilo ale už aj rodina a známi na mňa divne pozerajú. Keď prideme k našim rodičia ruky zalamuju aká som chudá svokra namna že som ako anorekticka 😔 Manžela som minule pristihla ako na internete pozerá liečenie pre chudých. Jem všetko zaradom, so sladkým problem nemám. Niesu na to nejaké tabletky ? Alebo ja neviem už čo mám robiť. Všetko mi začína byť voľné a výsledky u dr sú v poriadku 😭 Prosím pomoc
napisala si co si zjedla, ja som XXL baba jem to iste a som tlsta, velmi tlsta 🙂 ... cize uvazujem logicky - tie chleby , rozky, keksy a satocka sa ti vobec do travenia nedostalo - CELIAKIA sa urci az ked sa pozru na crevo pod mikroskopom..... len niekomu vyjde z krvy ... Prehanata ? Mavas zapchu ?
@fotoarch ja mam celiakiu...a ked som sa dostala do stavu Marsh IIIC, tak som teda schudla, ale nie az tak. Myslim, ze by mala aj nizke zelezo a vitamin D, pti takom rapidnom chudnuti. Ja som paradoxne mala zelezo aj vitamin D v norme. Travenie sa mi tiez zdalo relativne OK, aj ked teraz uz viem, ze nebolo.
Taka vaha pri tejto vyske a takomto jedalnicku v poriadku nie je. Ja nezjem ani polovicu toho,co ty,mam rovnaku vysku,teraz 60kg,ale ked som mala 52 mala som vazne gastrotazkosti a gastos mi povedal,aby som pribrala,ze to je nizka vaha. Ze to je uz hranicne BMI. A ozaj 38kg je uz chorobna vaha a ozaj musi byt niekde problem,ked pri takom energetickom prijme nepriberas.Stitnu zlazu ti vysetrovali? Na gastre si bola? Tu nestaci krvny obraz. Mozes mat skrytu celiakiu,ze ti telo nevie spracuvat lepok,alebo zrychlenu cinnost stitnej zlazy. Ja by som sa urcite nespoliehala na vysledky od obvodnej.
@anaj_janka 38 kg?
To myslíš vášne?
ZÁKLADATEĽKA
máš vôbec krámy? Veď ty nie si ako anorektyčka ale ňou si. Čo ješ všetko prosím ťa. To čo sú za bludy
@anaj_janka veď práve.
Píše, že ma svokru tak neni asi štvrtáčka.
Musí byť vychudnuta na kosť a to, že je a sladké atd sú len dristy
Proste hovadina, nerealne
Budes mat expresny metabolizmus, urcite hladaj pricinu a mozno nakoniec naozaj len tvoje telo sikovne pracuje so zivinami, +mas pohyb a nepriberas, poznam takuto kocku, zje aj vola cez den a tenucka je od prirody, ja by som sa pri takomto objeme jedla uz len kotulala😊kazdy to mame inak
Ty kokšo moja 10 ročná váži 35 kg a má cca 136 CM ...akože určite by som riešila odborníkov aj iných ináč poradiť neviem .je zbytočne písať že fakt máš málo kg sama to isto vieš .poprípade riešiť pomoc čo dajú jedálniček ako pribrať .ono chudý ľudia im to trvá kým priberú ale aj 1/2 kg je úspech
Ahoj skús vynechať kávu. Ťa vie celá krát zrýchliť spalovanie. Jedáva aj mliečne výrobky ? Ako často mäso ?
Prosím ťa 5 chlebov vo vajci a ešte dva rožky pred obedom?? To si fakt robíš srandu.
Neverím ti ani slovo.
Ja ked zjem toto čo píšeš. A to dám najviac 2,3 chleby a jem najskôr o druhej
Veď nám sem daj fotku postavy a najlepšie ako ješ tých 5 chlebov.
Prosím ťa. Veď pri tvojom obsahu žalúdka musíš mať po krajci dosť
vymyslené. .....
@danieli Ale prosím ťa. Čo také zje?
Každý normálny metabolizmus priberá za určitý čas. Ja mám extrémne dobré spaľovanie a stačí mi troška obmedziť a mam 178 a 62 kg. Ale keby som jedla ako ľúbim bolo by raz dva 70 kg. Tak to je široký pojem je kadečo.
mam tiez kamarátku, nízku, ma super postavu ale dá si normálne jedlo až na obed potom dlho dlho nič a potom už len čosi zaje
Ja mám 27, výšku 163 cm a váhu 46 kg. Tiež sa na mňa pozerajú čudne, ale potom ma vidia natlačiť do seba päťchodové menu. Skús jesť viac, naozaj aspoň päť jedál denne, mne pomohlo aj keď som začala cvičiť, keďže som nabrala nejakú svalovú hmotu a už som nevyzerala len ako vychrtlina.
@monka105 baby si myslia že to je vymyslený prispevok ale ja som len chcela vedieť či niekto ako ja bojoval a zvládol to proste. Nič viac. Necnca som tu čítať že to je vymyslené
skus na IG si najst andy.stech a napisat jej, tiez nieco take riesila a nasledne sla aj studovat aby vedela pomoct druhym
Inak aj moja sefka mala vysku 162 a vahu 45 a jedla vsetko, vysledky dobre, len pribrat nevedela.
38kg som.mala hadam ked som sa narodila🤣🤣🙈 skus poriesit u dr. Ak bude vsetko v poriadku tak proste neries. Jes vsetko zaradom a zdr.problem sa nezisti,tak by som sa netrapila. Ludia su proste chudi aj tucni🤷♀️ Ja v trj druhej skupine🤣
Ahoj, podľa môjho názoru by si mala vylúčiť z jedálnička kavu. Zbytočne si ňou zaplnas žalúdok. Miesto toho jedz.
Neviem či píšeš pravdu že toľko zješ alebo nie, ale tipujem že keď spomínaš toľko tie kávy, tak kavickujes takto pravidelne. To ťa drží pri živote no zároveň ochudobňuje o jedlo.
Skús tie kávy nahradiť aspoň mliekom (to je vyzivnejsie).
Ja ti verím. Tiež mám s tým dlho problém. Keď priberiem 200g, tak strieľam sampus. Ja mam 173 a 54kg. Nohy paličky, ruky konáre. A roky s tým neviem dat rady. Neskutočne mi to vadí. A jedálniček mam podobný ako ty. Muž vidí koľko toho zjem. Zistili mi problem s hypofyzou. Je to preliecene a aj tak nepriberam. Už tie reči nevnímam.
Autorka - u akych lekarov si bola na vysetreni? Len u obvodnej a robila ti len zakladny krvny obraz?
Objednaj sa na gastro, na endokrinologiu, na interne. Urobia ti podrobne testy a vysetrenia, aby sa nasla pricina.
Pises o synovi - kolko si vazial pred tehotenstvom? Odkedy mas takuto nizku vahu?
A dolezita vec - ked zjes to vsetko co pises, tak "nahodou" potom nezvracias? Pretoze toto robia bulimicky, ze sa najedia vela vela ale potom vsetko vyvratia.
@sono2 toto je poriadny objem jedla, co napisala autorka: raňajky 5 ks chlieb vo vajci pohár vody káva doobeda v práci 2 keksíky 2 rohlíky obed normálne polievka druhé jedlo, cestou domov nejaká satocka, doma do večera polievka druhé jedlo 2 kávy večera a pred spaním sem tam lupienky alebo sladké pohár vody a spať. Je velky rozdiel zjest kilo mrkvy a tolkoto peciva, ak by som ja mala takyto prijem sacharidov, uz sa len kotulam, poznam vsak kocku, co toto moze zjest a vahu drzi, mne by toto nepreslo, to je cele
Je tp ine lebo je to chlap ale moj muz detto nema sice 38 ale pozere az slona a nic ani gram...najradsej ma fastfood pizza pecivo a ani gram nikdy...tiez ho trapi ze je chudy pobehal mudr ale nikde nic
Ja meriam162 CM a tiež boli časy keď som vazila 39 kg...veľmi chudá som bola.cim som bola staršia tak som začala postupne priberať.asi okolo 22 rokov...teraz mám 32 a 54 kg...stravu som nezmenila nejako to išlo samo.ide aj o to či prijímas dostatočne výživné jedlá ,v zmysle vláknina,vitamíny ,zelenina,cereálie,meso...mám kamoša čo je celý život takýto chudý a oni to majú asi v rodine lebo aj jeho sestra je taká chudá.nieledy za tým nieje žiaden zdravotný problém ,proste je to tak.ak sa cítiš dobre a aj papas normálne že ti chuti tak by som z toho až nejakú drámu nerobila.jediny problém je že sa ti nepáči ako vyzeráš a to že to riešia ostatní....
Vôbec to nemusí byť vymyslené. Ja bežne zjem toľko čo autorka a ledva sa držím nad hranicou podvýživy. 5 krajcov chleba na raňajky zjem, so šunkou, syrom plus zelenina k tomu a nepraskám. To zjem o tej cca 8 a o 11tej už mi krúti žalúdok, ak nemám predtým niečo na desiatu. Na obed jem väčšie porcie ako môj muž a na večeru zase kľudne 4-5 krajcov chleba. Pomedzi to zobkam ovocie, zeleninu aj sladkosti. A pred tehotenstvom som nedokázala udržať váhu 50kg pri výške 168cm 🤷 keďže ale až takto chorobne nízku váhu nemám, nikdy som to zatiaľ s lekármi neriešila.
Pre autorku, čo najskôr zájsť na gastro. Tam hádam budú vedieť, aké všelijaké vyšetrenia ti spraviť. Držím palce, nech nájdeš príčinu.
moja sestra ma tiez taku postavu,ona ale uz ma 37r a 3deti;) a nikomu to neprekaza
Vysetrena tiez bola,nic jej nieje,je zdrava.Ziadna celiakia alebo podobne choroby,akurat jej dobre spaluje a tiez sa dobre naje,aj z dvoch.

Nemas pasomnicu?