icon

Mam koronavírus

16. nov 2020

Chcem sa spytat tych co ste mali koronavirus....ako u vas prebiehalo toto ochorenie.3 den pijem antibiotikum na zapal pluc.Dnes je 3 den ale este stale mi je odpadnuto.Teplotu nemam ale mam strasnu nadchu a bos v nutri mam taky citlivy hnusny pocit.Citim tazobu na hrudi,boli ma chrbat.Oci ma boleli prve dva dni a hrozne zomna lialo.Prve dni som strasne kaslala.Teraz uz ani nie.Len mi je strasne unavene ubolene.Chcem uz aby bol koniec tohto celeho.SMala som chripky ale tak takuto este nie :( dakujem za odpovede

Strana
z3
snazilka_bio_mamka
Odpoveď bola odstránená
autor
16. nov 2020

@snazilka_bio_mamka ja nezijem na Slovenku tajze neviem o com....je mi fakt mizerne a vas komentar mi vobec nepomohol

bona
16. nov 2020
veronikaszabova
16. nov 2020

@snazilka_bio_mamka koment trocha od veci, nie?

Anonym - popozeraj skupiny na MK, su aj take, kde su ludia, co mali alebo maju aktualne koronu. Minule som niekde zahliadla link.
A prajem ti rychly priebeh a skore uzdravenie.

autor
16. nov 2020

@bona tiez som nepochopila....

autor
16. nov 2020

@veronikaszabova dakujem pekne.....uz som pozerala ale zatial som nenasla nic tak konkretne co by dakto popisal.Nechcem nazor takych ktory nemali priznaky a nahodou im test odhalil koronu....ale taky co naozaj presli tak ze lezali ako ja.Zacinam z toho haluzit

klarissa25
16. nov 2020

@snazilka_bio_mamka tebe to dobre....

veronikaszabova
16. nov 2020

Anonym - urcite ti sem niekto hodi link, kto v nej je. 👍
A tu biomamku si nevsimaj

bona
16. nov 2020

Koronu som zatiaľ nezažila,čo počúvam,tak jej priebeh je u každého tak variabilný,že to je až zvláštne. Kazdopadne,pokračuj v liečbe,veľa spi,oddychuj,zabudaj na veľa,veľa tekutín,vitamíny (D,C+zinok, niekde odporúčali aj selen)..a hlavne vydrž,určite sa z toho dostaneš✊🏻

dominka63
16. nov 2020

Mamina má presne toto iste už je to tretí týždne začala ak vracať ale pomaly jej to ustupuje lieky jej nezaberajú žiadne len veľa spat a lezat

eko22
16. nov 2020

Nič treba sa ukľudniť a hlavne pokračovať v liečbe a oddychovať. Moc si prajem aby ti bolo už každým dňom lepšie. Vraví sa, že prvých 5 dní je najhorších

bona
16. nov 2020

Toto bolo na FB napr.

autor
16. nov 2020

@dominka63 ved to ze mne akoby to antibiotikum ani nezaberalo :( a to ze necitim ziadnu chut ani vonu a som hladna a jem akoby nic to ked nic necitim :(( ano dnes to bude 3 den co lezim,avsak predtym 2 dni som vsetko prechadzala na nohach v praci.Vtedy ma len chrbat bolel a lualo zomna.No ked uz som stratila chut a zacala kaslat a zacalo byt odoadnuto uz som vedela ze neni dobre.Aj m9ja kolegyna je nakazena.Obe sme to od niekoho chytili

majkeel
16. nov 2020

Jedine ako pri liecbe tazkej chripky, pri zhorseni volat zachranku (netreba sa zase bat, ze musis chytit najtazsiu fazu ) .
Tuje fb dennik jedneho choreho, ako zazil chorobu
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jiri-sadek-k...
Je fajn, ze ludia daju vediet, ze maju coronu, lebo vsade je plno "hrdinov", ktori sa tvaria, ze ani neexistuje a opatrenia vlady su zbytocne a na h..o, ruska ich "obmedzuju" a oni nie su "ovce".
Nech sa dari, aby to preslo co najrychlejsie a rychlo sa uzdrav!

autor
16. nov 2020

@bona dakujem budem to sledovat.A mam sttasne hnusny pocit v nosnej sliznici.Ako ked sa kupete v bazene a vam vojde do nosa voda....a mate palenie v nose z toho.Takto to citim.este do toho aj nadcha .Nastastie neteplotujem.to som rada.

elenka.k
16. nov 2020

hlavne musíš chodiť, neuležať to! lebo to je katastrofa organizmus a výhra vírusu

katulienkax
16. nov 2020

ale antibiotika ani nezaberaju na covid, vsak to pisu vsade, zbytocne vam to dali a zatazili zaludok

elenka.k
16. nov 2020

ešte som zabudla, piť acilpirin! a jesť kiwi

dominka63
16. nov 2020

No je to individuálne mamina to má už dlho raz dá to zlepší raz zhorší ale čuch a chuť má
Oco nemá ale on má troska kašeľ inak nic

autor
16. nov 2020

@majkeel ano u nas v dedine zomrel pred tyzdnom muz na koronu a jeho zena chodila k nam do obchodu takze bohvie uz ako sa to rozsirilo.A toho muza pochovali tak ze bol zabaleny aj do specialnej folie a nik k jeho rakve nemohol ist

autor
16. nov 2020

@elenka.k zase ano aj sa pohybujem snazim sa nelezat len.

bona
16. nov 2020

@elenka.k chodiť?😳 keď organizmus nevládze?? Nemá sa choroba skôr vylezat,akákoľvek, nielen koronavirus? Alebo to sú nejaké liečebne novinky?

elenka.k
16. nov 2020

to je dobré, a jedz cesnak aj,

hettinka
16. nov 2020

Antibiotikum ti na vírus ani zabrať nemôže. To ti dal lekár?

elenka.k
16. nov 2020

@bona áno chodiť, dobre počuješ, keď si v kľude a iba ležíš, pľúca prestanú pracovať svoj rytmus, spomalia a vírus zatiaľ premôže všetko vo vnútri.
Ja nevravím, že maratón ... ale iba raz za čas po trošku

simca06022011
16. nov 2020

korona sa nevylieci za 3 dni, moja sestra s rodinou boli KO vyse 2 tyzdnov... cize klud, do postele a teplo... otazne je na co ti dali tie ATB, ci mal na to bol nejaky dovod.
@elenka.k prosim ta, ake chodenie???? clovek ma byt v klude a vylezat to v teple a nie chodit... to kde takuto mudrost odporucaju?

elenka.k
16. nov 2020

@simca06022011 no očividne, nepočúvate iných dr. zahraničných, ktorý práve toto odporúčajú , je to dobré pre pľúca, aby ich nepremohol ten vírus., aby sa neupchali cievy ....

goodidea
16. nov 2020

Hm a niesu antibiotiká na bakteriálne infekcie? A COVID je vírusové ochorenie..

margaretka_
16. nov 2020

Predpokladám, ze atb nasadil lekar, aby nedoslo k sekundárnej bakterialnej infekcii. Urcite aj dr vie, ze antibiotikmi nevylieci virus.
Prajem skore uzdravenie 🙂

Strana
z3