icon

Mám rakovinu a malé deti. Ako sa s tým vysporiadať?

slavka2010
18. feb 2011

Ahoj volam sa Slavka mam 29 rokov a vcera som zistila ze mam zhubny nador v ustach. Mame dve male deti 3 rocneho Adamka a rocneho Matka. Stale sa pytam preco ja a stale musim na to mysliet. Co sa stane ak liecba nepomoze co bude s manzelom a detmi. Chela by som keby sa mi ozvala nejaka mamicka co to zazila alebo prave preziva neviem ako sa s tym vysporiadat. Dakujem

frisbee
20. máj 2011

...samozrejme,že držím palce vám všetkým 🙂 🙂 🙂

pink_lady
20. máj 2011

@slavka2010 co povedal dnes doktor? dufam ze same dobre veci 😉

slavka2010
autor
21. máj 2011

@pink_lady Ahoj nepovedal mi nic lebo som ho nezastihla hlavna vec ze mi kazal volat az po obede a ja som mu vyvolavala aj tak skor ale on tam nebol takze musim cakat az do pondelka a k tomu sa mi tlaci na tej operovanej strane zrejme zub mudrosti. Ja som povedala ze mne uz sa dari ako nikdy 🙂 Uvidim co mi v pondelok povie a potom sa urcite ozvem. zatial ahoj

slavka2010
autor
23. máj 2011

Ahojte dnes bol moj druhy najhorsia zaroven po obede najkrajsi den v zivote. Pretoze rano ked som sa dovolala doktorovi tak mi povedal ze mu prisli uz vsetky vysledky z Nitry a vysvietena bola lava strana ust a nie ta prava co bola operovana. Takze sme bezali do Ruzomberka aby sa na to pozreli aj ked ja uz som bola z toho uplne na nervy pretoze je strasne pocut ze mate rakovinu ale horsie bolo ked mi povedal ze to moze byt aj inde. Ale nastastie po kontrole doktorom a potom aj prednostom sa obaja zhodli ze vsetko je v poriadku a bolo to len zle vyhodnotene a mohla som mat zrejme iba zapalene hrdlo a tym sa to ukazalo akoze tam nieco je. Je len zvlastne ze tak opisuju to vysetrenie ako uzasne a nakoniec je uplne na figu kedze ukazuje aj nadorove ochorenie ale popri tom aj zapalove a oni to rozlisuju az po dalsom vysetreni. Takze clovek si moze mysliet naozaj vselico. Ale ja uz som nateraz hadam v poriadku vdaka bohu. Takze zatial sa majte krasne. Dobru noc 🙂

janulkama
23. máj 2011

@slavka2010 ahoj,prečítala som si tvoje príspevky,som veľmi rada,že je všetko v poriadku 🙂 Prajem pevné zdravie,nech môžeš byť šťastná s rodinou 🙂

vargovka
24. máj 2011

@slavka2010 no veeeeeeelmi sa teším 🙂 🙂 je to dobry pocit. poznam to. tak sa drzkaj nech uz je len lepsie a lepsie. 🙂 🙂 🙂

momka
24. máj 2011

@slavka2010 aj mňa moc potešili tvoje správy, a prajem aj do budúcna všetko dobré. 😉 😉 😉

slavka2010
autor
24. máj 2011

Dakujem Vam vsetkym strasne moc. Ani neviete ako cloveku strasne pomoze ked sa ma skym porozpravat a podelit sa o svoje trapenie a starosti. Aspon mne to velmi pomahalo. Dakujem Vam a vsetkym ktory bojuju s nejakou chorobou strasne moc drzim palce a aby mali uz len same dobre spravy ako ja. Ahojte 🙂 🙂 🙂 🙂

yanni
24. máj 2011

@slavka2010 Slavka supeeeeeeer. Drzim palceky, aby sa to nevratilo. Ja uz mam takmer 5 rokov pokoj 🙂

slavka2010
autor
25. máj 2011

@yanni Dakujem a dufam ze sa to uz nikdy nevrati 🙂 🙂

vaska101
2. jún 2011

Dakujem vam uplne vsetkym co sa my ozivate pisete pobudujete no za vsetko.Prisla som len teras domou 21dni som bola prec bola som v Marine na liecbe.Najhosie nato je ze niesom z malou velmi chyba ale ked sa chcem vyliecit musim postupi tak toto.Ako sa sa vratila mala mala teras 6 mesiacou a uz papa aj mrku zemiak a aj vyzivu je to krasne vidietu ako podrastla este ze mam taku rodinu co nam pomaha a hlavne moj muz.A musim aj dodat mala sa vie aj plazit naucila sa to ked som bola prec tak robi my len radost.A k Modremu z neba chcem len dodat.Su to super ludia som rada ze som ich stretla a splnili my sen ktory som chcela pre malu krat a svadbu pre nas dvoch aby sme boli komplet rodina.Ak aj medzi vami je niektora ktora by nieco chcela kludne napiste ved sanca je aj ja som to skusila a vyslo to.Otom to je.Ludia si musia pomahat.Som rada ze vas tu mam davate my silu DAKUJEM ak chce nieto viac popisat na na Facebook som Monika Vasova budem rada drzte sa a hlavne usmev 😎 😎 😎 🙂 🙂 🙂 😀

bodka13
2. jún 2011

@vaska101 drž sa kočka 😉 máš prečo bojovať...máš krásnu rodinku 😵 😵 😵 veľmi často na teba / na vás myslím 🙂

vaska101
2. jún 2011

dakujem pekne ozaj som rada ze vas tu mam

cherry1981
2. jún 2011

@vaska101 Strašne Ti drzim palce, vela vela sil a zdravia. Ste krasna rodina.

vaska001
3. jún 2011

ahoj sestricka tak som tu aj ja po dlhom case drzime ti pace a myslime na teba stale lubkame ta

vaska101
4. jún 2011

@vaska001 aj ja teba a najviac som rada ze ta mam a ze prave ty si moja sestra 🙂 Dufam ze sa este vela krat budeme radovat 😉 tie nase princezne su velmi pekne 🙂 aj ked ta moja bude zdy o nieco vecia ale zdy tej tvojej bude pomahat 🙂

vaska101
4. jún 2011

@vaska001 aj ja teba velmi lubim aj tvoju malicku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vydis ako sa nam zivot zmenil ale aj tento je dost pekny ze 😲 😲 😲 😲 uz mame preco zit urcite si stasny mama lebo aj ja som 😉 😉 😉 zdy tu budem pre teba 😅 😅 😅 😅 😲 😨

vaska001
8. jún 2011

ved aj my preteba mozes sa namna spolahnu ked budem vediet pomoc pomozem.. 😉 :- ucite sa este nasmejeme spolu to si pis 😀 😀 😀 aj na svadbu pojdes mozno ze aj na tu moju ale na male Stefani urcite ano tak ako snad aj my na tu Sandrinu.....kedze my sme neboli na tej tvojej svadbe bolo mi luto ale okolnosti boli ake boli.... ale myslela som na vas 😀 😀 😲 neboj ved nam netreba velke oslavy aby sme sa stretli a este olavy budu ale uz nie taka ake bola ta tvoja svadba jedinecna ake som rada ze ti si si to uzila a bolo to snad podla tvojich predstav 😅 😅

slavka2010
autor
19. júl 2011

@vaska101 Ahoj Monika ako sa mate? Co mate noveho? Dufam ze len same dobre spravy. A co malicka? Poslucha?

vaska101
27. júl 2011

Mam sa uz dobre 🙂 Som aj spokojna uz je to fajn ovela lepsie polepsilo sa my 😉 Nech my to len ostane a budem stasna 😒 Liecbu mam este pred sebou ale stim sa netrapim zijem teras pritomnosti a teras je to velmi fajn 🙂 A ty ako sa mas co mas nove ako sa ti je co deti

vaska101
27. júl 2011

@vaska001 Ahoj moja tak som tu zase ponejakom case 🙂 Nase male lasky rastu ako z vody ta moja uz ma 8mesiacou 🙂 A vies co som rada ze si spomenula aj tu tvoju svadbu 😉 😉 😉 😉 Rada by som nanu sla ked ty si nemohla byt na tej mojej aj ja som na teba myslela ale urcite si bola stasna aj ty ved si mala malu Stefany par dni na svete 😲 😲 😲 😲 Teras uz ma par mesiacou a urcite sa uz divat na tento svet uplne inac si mamina a velmi dobra 🙂 🙂 Niektory chvilach iba na teba kukam co ty vsetko dokazes 🙂 🙂 🙂 😉 Ale tak to ma byt si stasna vydno to na tebe 😉 😉 Tak co dodat snat sa stretneme co skoro a budeme spolu aj z nasimi laskamy 😉 😉 A tesit sa snimi 😉 Mam ta rada a velmi 😉 😉 😉 A zdy budem pametaj 😉 😲 😲 😎

slavka2010
autor
1. aug 2011

@vaska101 Ahoj Monika ja sa mam dobre buduci pondelok idem na kontrolu tak som zvedava co mi povedia ale hadam je uz vsetko zle za nami. 🙂 Mali rastu ako z vodu a uz sa len biju a tak. Ale aj tak by som ich nevimenila za nic na svete. V sobotu sme sa vratili z dovolenky na ktoru som podla prvej doktorky ktora mi povedala vysledky ani nemala ist. Ale nakoniec sme boli. A tebe drzim palce aj v liecbe a som rada ze sa mate dobre. 🙂 Zatial ahoj a niekedy sa aj ozvy ako sa mate a co noveho pa

vaska101
15. aug 2011

Nosila som dietatko pod srdieckom.Spávala som tak, že mi bábätko spinkalo na hrudi. Bozkávala som mu rany, liečila malinké, zraniteľné srdiečko a celé noci som prebdela pri jeho postieľke. Ale ani teraz by som nespravila inak. Síce moje telo nie je dokonalé,ale keď sa pozriem do zrkadla, vidím tam šťastnú maminu 🙂 Daj si to do svojho statusu, ak si aj ty pyšná nato, že si mamina🙂 SOM VEĽMI ŠŤASTNÁ!

momka
15. aug 2011

@slavka2010 Ako dopadli pondeľňajšie výsledky? Verím, že je všetko O.K. 🙂 😉

slavka2010
autor
16. aug 2011

Ahojte zatial je vsetko v poriadku o dva mesiace idem znova na kontrolu a na sono krku lebo mam zväcsenu jednu uzlinu ale doktor povedal ze to je zrejme este preto lebo je to po chorobe takze uvidime za dva mesiace. 🙂 🙂 Zatial sa tu majte krasne a pekny den vsetkym 🙂

vaska101
23. nov 2011

Tak Ahojte.. 🙂 Som tu aj ja po nejakom case 😒 🙂 🙂 A chcem sa aj ja pridat tym co myslia na to ze su chory 😒 😒 Ja som od tohto pondelka 21.11.2011 som zase v nemocnici v Martine 🙂 A som uz na druhej liece 🙂 Ani neviem co mam pisat snat to ze tuto znasam ovela horsie citim sa velmi zle a dufam ze to bude len a len docasne 🙂 Chcem ist domou ☹ ☹ ☹ Je my smutno a velmi moja mala Alexandra tuto sobotu bude mat rok a ja snou nebudem moc byt je to premna velmi tazke 😖 😖 A aj preto ze zase dnes my povedali ze ma budu operovat kedy toto vsetko skonci.. 😝 Stale to iste cakat a cakat co bude dalej 😉 Pisem vam aj ptreto aby ste vedeli ze zivot sa meni kazdy den a aj ten moj

frisbee
24. nov 2011

@vaska101 ..drž sa moja,stále na teba myslím 🙂

jaminama
24. nov 2011

@vaska101 síce na koníka chodím len krátko, ale strašne držím palčeky 🙂 Hlavne nech ti tá liečba rýchlo ubehne a nech ti operácia dobre dopadne. Viem, že to nemocničné prostredie ti na nálade nepridá, ale všade sú ľudia, čo na teba myslia a prajú ti skoré uzdravenie a strááášne veľa síl, aby si sa k svojej princeznej čo najskôr mohla vrátiť 🙂 🙂A neboj, narodky si s ňou spolu osláviš keď sa vrátiš a spravíš je vééélikú oslavu a upečieš 😝 😝 tortičku

slavka2010
autor
9. jan 2012

@vaska101 Ahoj Monika strasne moc Ti drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a uz aby si bola len zdrava a stastna. Ja som tu uz ani dlho nebola tak som nevedela ze si zase v nemocnici. Dufam ze ti je uz lepsie. Treba verit ze vsetko dobre dopadne. Drzim palce. Pa

lijka
20. mar 2013

Ahoj Slavka....
Len teraz som nasla Tvoj prispevok...
Rada by som Ta pozvala do Kosic dna 5,6,7.4 2013 k nam
krestanom. Pride evanjelizovat jeden Bozi muz a vela
ZAZRAKOV sa stalo pocas jeho evanjelizacii....