icon

Mamičky a život bez žlčníka.

patricius06
4. mar 2020

Ahojte. Mam teda otázku hlavne na mamičky, ktorým sa vytvorili kamienky počas tehotenstva, potom si dali žlčník vybrať, a boli znova tehu... Mali ste v prvom tehotenstve problemy s kameňmi? Keď ste si ich dali vybrať, potom už problémy v ďalšom tehu neboli? Alebo ak boli, tak aké?
Ďakujem za každú odpoveď 🙃

jessennykvet
4. mar 2020

Ja som bola týždeň po pôrode na výber žlčníka v decembri 2015,teraz som v 8 mesiaci a vsetko v pohode, zatiaľ moje najlepšie tehotenstvo 🙂

janickacrazy
4. mar 2020

@patricius06 sestra bola na operácii po druhom tehu a potom bola ešte 2 krát tehu a so žlčníkom problémy nemala, akurát pálenie záhy mala

patricius06
autor
4. mar 2020

@jessennykvet po prirodzenom porode? Alebo po cisarskom?

jessennykvet
4. mar 2020

@patricius06 prirodzenom. Lebo keď som porodila a začali sa posúvať organy, mala som záchvaty nonstop a už som mala halucinácie z infuzky, nič mi nezabralo. Ale odvtedy mam pokoj, nebol ani problém s dojčením, išla som domov na reverz po 48h a mala sa pekne chytila, dojcila som ju 3 a pol roka.

ukulela
4. mar 2020

@patricius06 zlcnik vybrali v novembri, v januari som 2x otehotnela. v tehotenstve ma viac palila zaha ako v prvom (no neviem, ci to spajat so zlcniukom/operaciou). v mieste vpichu (pri pupku) sa mi urobil maly pruh. ale to skor spajam s tym, ze som kratko po operacii dvihala starsieho a tiez som v januari mala silny kasel a napinalo mi velmi brucho - takze asi vtedy to mohlo "povolit" ... takze som rada, ze je zlcnik von, dva zachvaty pred operaciou mi plne stacili ....

patricius06
autor
4. mar 2020

Ja som totiž 6 týždňov po sekcii, a uvažujem, či/ako/kedy alebo čo robiť, či sa v ďalšom tehu neozve to, keď ho nebudem mať. Záchvaty, to je katastrofa! Po sekcii som nemala zďaleka také bolesti...