Manžel je pozitívny na Covid-19. Ja a syn sme negatívni

mirkava
16. feb 2022

Včera sme boli na PCR. Manžel v pondelok pozitívny domáci antigen. Ja tiež príznaky bolesť hlavy, hrdla. Syn nachladeny od nedele. Manželovi vyšiel PCR pozitívny, nám dvom negatívny. Je možné že u nás to ten test nezachytil? Alebo je moznost že by sme sa vôbec od neho nenarazil?

76california
16. feb 2022

...my ten isty scenar, pozitivne testy sme mali az na 6.ty den od priznakov...manzel ockovany, tak on mal pozitivny test hned spolu s nastupom priznakov, my s dcerou ockovane nie sme, tak sme mali uplne miernu nadchu a pozitivne testy vysli az po tyzdni...

h2
16. feb 2022

@mirkava My sme tiež tak boli, skúste testy o pár dní.

mirkava
autor
16. feb 2022

@76california my sme očkovaní obaja. Syn nie je. No je to divné asi veľa závisí aj od imunity

nikpa
16. feb 2022

@mirkava treba sa znova otestovať až za pár dní.

pininka1
16. feb 2022

My sme uz tak trikrat boli,naposledy to doniesol syn, nikto iny sa nenakazil a pritom ja som bola brutal chora

andrejka1974
16. feb 2022

@mirkava veľa závisí od imunity,u nás som bola ja pozitivna ,dcéra vyšla pozitívna až po 5 dňoch odo mňapritom prvý antigen mala negatívny,muž a mladšia dcéra,ktorá nie je očkovana to ani nechytili takže prekonaná som ja a staršia dcéra a to najmladšia je už tretíkrát v karanténe čo bola v kontakte s pozitívnou osobou a stále negativna proste ma najlepšiu imunitu

bolarazjedna
16. feb 2022

Hovoríš ze mate príznaky aj vy so synom. Skôr by som to videla tak, že na 100%mate covid, iba to testy nezachytili. U nás tiež, ja od pondelka večera príznaky, manžel od utorka večera, boli sme v kontakte s nakazeny, tak v utorok ráno sme šli na test, obaja negat, dnes v stredu manžel už pozit.
Co tak počúvam, pri omikron často až opakovane testy ukážu pozitivitu, napriek nákaze.

alana1
16. feb 2022

a odber bol ako robeny? nam sa stalo to iste minuly tyzden, v piatok vsetci negativni, ale ten odber bol taky, ze sa mi pomaly pani ani nosa ani jazyka nedotkla, cize ja to vidim na zle urobeny odber vzorky. a v utorok sme uz boli vsetci pozitivni.

mirkava
autor
16. feb 2022

@bolarazjedna skúsim domáci test zajtra a ešte by som nás raz objednala na PCR. Kedy ste boli v kontakte?

mirkava
autor
16. feb 2022

@alana1 môj odber si myslím bol v poriadku, ale syn si nechcel dať museli sme mu držať hlavu tak tam je to otázne (ma 7 rokov)

bolarazjedna
16. feb 2022

@mirkava my sme boli v kontakte s naším kontaktom od piatku, no a v sobotu začal mať príznaky, v nedeľu mal pozit test.