icon

Máte osobné skúsenosti s liečbou rakoviny bez chemo?

soby20
23. máj 2019

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti liecby rakoviny bez chemoteeapie? Na báze prírodných produktov? Myslím osobné skúsenosti, alebo niekoho poznáte kto s tým skúsenosti má? Dakujem za odpovede.

kittykat22
23. máj 2019

@deti95060810 to bolo hrozne nestastie 🙈 Melody sa vola jej mala ❤️... ako pisala v spravach ze koli nej musi rakovinu porazit. Jeden z najsmutnejsich osudov z konika.

dilino
23. máj 2019

@soby20 je to protonove centrum v Prahe 8 Budinova ulica 2437/1a tč 420 222 999 000 môj známy sa tam liečil rok kopec peňazi ale žije a to je dôležite aj ked už je ako sa povie z najhoršieho vonku tak strach tam navždy bude ale to všetko zaleži od toho aký typ rakoviny, čas samozrejme čim skôr tým lepšie ale z našich poisťovňi to prepláca len Všeobecna zdravotna poisťovňa ostatne všetko na naklády pacienta len treba sa isť informovať liečiť sa bio pripravkami je sice výhodnejšie a zdravšie ale chemoterapia aj ked je to sviňa tak to sa asi človek nevyhne držim palce.

yukki
23. máj 2019

Ja som skúšala stravou.... Dostala som sa do dobrej kondície, možno vďaka tomu som potom lepšie dala chemoterapiu..... No čisto úprava stravy ani pomocné lieky nepomohli, pomohla až chemoterapia.

arcticcode
23. máj 2019

Nie je rakovina ako rakovina. Ja osobne by som do radio/chemoterapie nesiel, kedze moze sposobit inu rakovinu. Pocul som o liecbe vysokymi davkami vitaminu C (intravenozne). Velka davka znamena 7 gramov, cize 28 tabliet celaskonu 250mg. Ale musi to ist do zily, inak vacsinu vysikas. A tiez zavisi aj od typu rakoviny. Pri leukemii ti uz pomozu len lurdy, sni chemo, sni radio, ani Ccko

meluela
23. máj 2019

@dilino protonova liecba nie je ziaden zazrak, aj ked je to urcite vyborna vecicka. Je to alternativa ku klasickym fotonovym oziarom, akurat ze setrnejsia, vedia presnejsie zasiahnut nador a ochranit okolite tkaniva ... preto sa vyuziva hlavne pri oziaroch hlavy, krku, hrudnika ak by malo byt zasiahnute srdce a u deticiek. Vedlajsie ucinky su mensie.

kittykat22
23. máj 2019

@arcticcode ty si dobry lekar Frankenstein. Leukemia je celkom milosrdna forma rakoviny 🙂 90% deti postihuje akutna lymfoblastická leukemia a 90% z nich sa vylieci 🙄 A radioterapia a chemoterapia ti nemoze sposobit rakovinu. To su metastazy ktore rozosial po tele prvy nador. A je taka fama - keby ho nerezali, keby ho neliecili mohol zit. Nie nezil. Len by zomrel v sladkej nevedomosti.

gerry22
23. máj 2019

@soby20 mozno ma tu ukamenuju ale predsa to napisem a je len na tebe ci tomu budes verit alebo nie. Urcite si uz niekde citala o ucinnej latke B17. Tento vitamin B17 obsahuju horke marhulove jadierka . Viem mozno si povies ze ako ti mozu pomoct horke marholeve jadierka. Ale prave tieto jadierka obdahuju vysoke mnozstvo vitaminu B17 ktore dokaze bojovat s touto strasnou chorobou. Neviem v akom stadiu si ale vyskusaj to. Neublizi ti to nijako nemusis sa bat. V zahranici podavaju vitamin B17 v injekcii ktory je omnoho omnoho ucinnejsi ale tu na SK je zakazane. Jadierka si mozes kupit v Bio obchode s vyzivovimi doplnkami ale pozor musia to byt horke marhulove jadierka. Preventivne sa jedia 12 denne ale ak uz niekto ma tuto chorobu tak 3x denne po 20 jadierok. No a dalsou dolezitou vecou je prisna strava ktora je zasadita a neprekysli organizmus. Bola tu spominana keto dieta ta je dobra a hlavne musis zabudnut na cukor . Ako v strave tak aj vseobecne. No a v poslednom rade pit zasaditu vodu a to pohar vody s trochou sodybikarbony. Mozno sa mi budes smiat a povies si ze mi sibe ale takato voda so sodou vytvara v tele zasadu a to znamena ze ak je zasada v tele tak aj rakovinove bunky sa nemnozia . Nepropagujem nic mame s tym skusenosti. Este by som ti vedela poradit jeden vyrobok ktory sa vola elexir a je vyrobeny z olejov ucinnych proti rakovine. Vela ludom sa zlepsili vysledky . Tak je uz len na tebe co spravis A ver mi nic z toho co som ti odporucila ti neuskodi a neohrozi ta. Ak chces mozes si aj naist na nete o ucinkoch vitamunu B17. Drzim palce a vela sil.

ildiko36
23. máj 2019

@gerry22 vela zdravych ludi píše do kommentara ,ktory nemaju ani šajnu co clovek prezije keď mu oboznamia ze ma rakovinu..niekomu zabere taka liečba niekomu zase druha..podstatne je aka to je rakovina a v akom stadii sa to zisti..a aky ma postoj k tomu človek.Niekto sa pusty niekto za snazi vsetko urobuyt za to aby uzdravel..psychika vela robý
Ale aj mandlove jadierka su tiež dobre!!!

ildiko36
23. máj 2019

@ildiko36 ja som aj svoju dceru vyliečila co nema co spolocne s rakovinou..mala progressívne zuženie vzorneho pola..do roka jej hrozila slepota..uz dr chcela aby som jej vybavyla psika co jej bude pomahat ztp preukaz atd..mam vystudovanu urgentnu medicinu..nie som laik..a dcere z 5%vydenia s liecbou sa vratil zrak po 4mes na 40%a po roku na 100%..je zvornym pacientov na ocnej klinike v košiciach F3..čo ma dr Daboci..

nika3136
23. máj 2019

@tiumen Zdieľa Alex aj príbehy ľudí, ktorým to nepomohlo? A ktorí aj vďaka tomu už nie sú medzi nami?

abbey1
23. máj 2019

@kittykat22 K alternatívnej liečbe sa vyjadrovať nebudem, len k tým 90% šťastne vyliečených deti z ALL. Kiežby si mala pravdu, ale štatistiky uvádzajú cca 75% a s vyšším vekom percenta klesajú. U dospelých rapídne. AML je úplne mizivé percento vyliečenia i u detí.

kittykat22
24. máj 2019

@abbey1 pozerala som statistiky CR 🙂 ale tam islo o to, ze Arcticcode napisal, ze ked niekto ochorie na leukemiu, tak to moze zabalit, a nepomoze nic. To je generalizovanie, skresluje leukemiu. Leukemia nemusi nutne znamenat smrt. Ale aj 75% vyliecenych na ALL je fantasticke cislo 😎 pred 70 rokmi to bolo 0.

katenka2
24. máj 2019

@soby20
Keď miu rakovinu pred 23 rokmi zistili, bola som už v 3 štadiu, ked mi pred 3 rokmi napadla kosti, tak som bola už na paliativnej starostlivosti a vďaka nevzdávajúcej sa lekárky som tu stále a dokonca je mi teraz celkom fajn. Tak ako sem píšu viaceré ROZUMNÉ prispievatelky, záleží od druhu rakoviny, od veku, od zdravotného stavu chorej osoby, od dobrých lekárov a veľkej dávky šťastia, akým smerom sa všetko vyvinie. Ak by ťa zaujímali moje skúsenosti, popripade rada, kľudne napíš na IP adresu

gerry22
24. máj 2019

@ildiko36 ano je to presne tak ako pises. Psychika robi velmi vela. A preto treba mysliet pozitivne aj napriek tomu ze lekar toho cloveka odpise. Lekari to maju nastavene tak ze ak vidia ze chemoterapia a vsetky ich loecebne alternativy nepomahaju skratka cloveka prestanu liecit a co je najhorsie oznamia mu ze uz sa neda nic robit. Ale preco ked je tu este tato moznost tymito jadierkami a hlavne latkou ktoru tieto jadierka obsahuju. Da sa to podat injekcne ale tu by to ich biznis zmarilo lebo je to ucinne.

marca12
2. jún 2019

Ano, poznam cloveka,ktory sa chcel liecit prirodne. Nosime mu sviecky na hrob ☹ pocuvaj lekarov. Mame v rodine 3 onko pacientov a neodmietli liecbu. Popri chemoterapii uzivali aj prirodne "lieky" a su nazive. Aj lekar ti povie,ze sa mas popri chemo stravovat co najprirodnejsie,ale medicinsku liecbu netreba odmietat. Kto ti bude tvrdit opak, to su sarlatani,ktori mali stastie a zarabaju na ludskom zivote.

meluela
2. jún 2019

@soby20 ano, poznam dalsiu osobu ktora nedavno zomrela kvoli alternativnej medicine .. odmietla v pociatocnej faze konvencnu liecbu/chemo pri diagnoze, ktora je na 95 percent liecitelna, cpala peniaze do vsetkych tych uzasnych alternativnych zazrakov ktorymi dobri sarlatani bojuju proti zlej farmaloby a skrz naskrz ju prerastli metastazy 😢

Zato poznam ludi, ktori postupili konvencnu liecbu, bolo to velmi tazke ale su nastastie medzi nami.

Nesirte tu bludy, realne tym zabijate ludi.

shilla23
2. jún 2019

@soby20 zalezi od toho aky typ ake stadium.. poznam jednu ktora mala nador na mozgu chodila k jednemu liecitelovi v BA a ten jej nasadil nejake kvapky ake neviem ale vyhla sa operacii mozgu a nador sa jej o 80% zmensil.. dlho som o nej nepocula tak neviem ako je to dnes ale myslim ze clovek by mal skusat .. dokonca konske davky vitaminu C vnutrozilne maju vyrazne pomahat pri istych typoch rakoviny.. studiu robil americky doktor v afrike na detickach farmaceuticke spolocnosti ho ukamenovali a preto tuto liecbu nepreplacaju poistovne a je dost nakladna

meluela
2. jún 2019

@shilla23 jasne, a to ze sa nador zmensil jej urcil sam pan liecitel s vesteckou gulou ...

shilla23
2. jún 2019

@meluela nie chodila na magneticku rezonanciu nemam dovod si vymyslat

caroline_
2. jún 2019

Keď chceš napíš mi... Pri takej diagnóze ako rakovina alebo cukrovka atď by bol lekár asi posledny koho navštívim, keďže je to choroba úplne ľahko vyliečitelna, no nakoľko sa ľudia nechali slepo zmanipulovať najväčšou mafiou na svete - farmaceutickym priemyslom si to myslí málokto... Tak keď chceš napíš 🙂

carmen96
2. jún 2019

@caroline_ môžete prosím konkretizovať akým princípom a mechanizmom funguje to ľahké vyliečenie nádorových ochorení? Pracujem totižto na výskume rakoviny (a rezistencie voči liečbe) a možno by nám to uľahčilo prácu v laboratóriu 🙂

0silvia0
2. jún 2019

@caroline_ aj mňa by zaujímala metóda, ktorú spomínaš, môžeš napísať viac?

carmen96
2. jún 2019

@arcticcode podľa mojich informácií prebieha filtrácii krvi v obličkách a teda vzniká primárny a neskôr sekundárny moč.. čiže či už sa vitamín C podáva intravenózne alebo perorálne dochádza k jeho filtrácii cez obličky.. takže sa nadbytočné množstvo vylúči
a taktiež súhlasím s názorom, ktorý bol uvedený vyššie. Leukémia nie je typ rakoviny ktorý hovorí o závažnosti. Tak ako každý iný typ rakoviny je definovaná "kategóriami", ktoré hovoria o jej štádiu.

stanzi
2. jún 2019

@caroline_ taki ludia s takymito prispevkami ako si prave napisala ty, by si zasluzili akurat tak dobre prefackat 😒 rakovina je velmi vazne ochorenie, strasne sa vie lisit od cloveka k cloveku, velmi zalezi od typu, stadia, celkoveho stavu organizmu cloveka...ale jasne, urcite existuju "liecitelia" alebo zazracne pripravky, ktori / ktore ju vedia vyliecit smahom ruky a este aj bez vedlajsich ucinkov, vsakze...

kittykat22
2. jún 2019

@stanzi kamrátka má veľmi vážnu formu rakoviny kože. Naštastie je komerčne liečená posledný rok za desiatky tisíc eur od poistovne - vďaka tomu ešte dnes žije. Pol roka spať dostala zaručený tip na liečiteľa v Mongolsku, ktorý ju uzdraví - za 8000 eur. Bola u neho v máji. Chlap robil nejaké čáry máry, a že bude zdravá. Má mikro metastázy kam sa pozrieš. A chlap tancujúci okolo ohňa, jej povie, že sa dožije 60.ky. Samozrejme že povedal, že musí žiť zodpovedne, aby to fungovalo - a čáry máry určite fungovať nebude - tak povie, že je to jej chyba. Všade hovorí, že pochopila, že sa musí zmeniť aby sa uzdravila - a ona sa uzdraví. Pravda je, že je úplne bez šance. S jej diagnózov žijú ľudia rok a pol. A ona kade chodí, tam rozpráva, ako pozná zázračného šamana ktorý vie liečiť rakovinu. A išla veselo do Talianska kde behá po slnku - ona slnečné dieťa. Vďaka jeho zaručeným pravdám príde o čas ktorý mohla ešte stráviť so svojou rodinou. A keď má žena malé deti, každý deň sa počíta.

caroline_
2. jún 2019

@stanzi nejde o žiadne prípravky ani liecitelov ;)

meluela
3. jún 2019

@caroline_ ked mas taku "zavaznu" informaciu, tak sup s nou do sveta, snad nepripravis miliony ludi o moznost lahkeho vyliecenia! hanbite sa ludia co za idiotiny tu sirite a beriete detom matky ktore nebyt hluposti a nedovere voci medicine mohli zit

shilla23
3. jún 2019

@meluela autorka pisala ze ju doktori uz odpisali.. hlada este sposob tak nech skusa co chce aj keby malo len trochu pomoct je lepsie nerobit nic a cakat na smrt?

meluela
3. jún 2019

@shilla23 este moze skusit nazor dalsieho lekara, idealne zo zahranicia. V diskusii sa vsak objavila tona pripevkov, ktore nabadaju ludi nedoverovat konvencnej medicine, bez ohladu na stadium ochorenia a NAMIESTO toho do seba pchat nejake nezmysly a platit za cary-mary. Tento pristup je na slovensku vemi rozsireny a ZABIJA ludi, lebo ti sa zacnu potom liecit bud vobec alebo vtedy, ked je uz neskoro a ani chemo/radio uz nic nezmoze, lebo kym ludia dufaju v zazraky a veria sarlatanskym zlodejom, tak maju rakovinu rozlezenu uz v celom tele

123xyz
3. jún 2019

@soby20 skús si prečítať niečo o cbd konopnom oleji.