Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@lauritania dakujem..
jezisi ak aka zmena gratulujem ku 50 kilam dolu!!!!!!!!!! tiez vyzeras uzasne!!!!!!!! parada!!!!!!! tesim sa s tebou... 🙂
vidis nikto neveri ze som tehotna za tyzdne budem v 6 mesiaci a kazdy je prekvapeny ci je to blby zart ked to poviem!! 😀 😀
@erikasadek erika myslím si že celé tehotenstvo budeš vyzerať perfektne , bruško ti vykukne akurat tak v poslednych mesiacoch , priberieš to čo musíš ! ... tým že teraz tak super vyzeráš tak je to jasné ! po pôrode nemudeš mať čo zhadzovať ! držím palce !!!!! 🙂
@lauritania dakujem!!!!!! super nevyzeram mala by si ma videit rano 😀 😀 😀 😀 ale dakujem kazda poklona ma chyta za srdce.. 😉 ved ja ty si uz kocka a vytesujes sa urcite z vysledku... ako ja... 😉
ahojte baby , sem už asi nik nechodí ☹ , dlhšie som nemala ani ja čas , občas som len nakukla , reku napíše aj Pumicamt ako sa má , a ako sa jej darí , prípadne Erika ..... ja mam o 2 dni 9. mesiacov od operácie a 51kg dole .... je to užasné , stále zatial nič nerobím , a ide to samé ... takže čo sa týka váhy som šťastná . No mám aj zlú , veľmi smutnú udalosť v súvise s bariatricjkou operáciou . Moja svokra bola na resekcii žaludka pred mesiacom , no dnes su 2 týždne čo sme ju pochovali . Po operácii prišli komplikacie , ktoré sa len stupňovali a všetko sa zhoršovalo .... aj takéto veci sa stávaju - no stávať by sa nemali 😒 😒 😒
@pumicamt čau kočka , ako sa máš ????
@lauritania pane boze teraz som si to precitala to mi je luto ze sa to stalo uprimnu sustrust.
@lauritania ahoj ja sa mam fajn chudneme aspon teraz trisku som rioztiahla zaludok takze to mam trosku taksie ale naucila som sa ovladat takze jem malo ked si rozkazem.ale vaha mi stala 3mesiace bola som na prasky
@pumicamt vďaka
@pumicamt daj si pozor na to roztiahnutie žaludka . váha sa občas zastaví každemu , no nesmie sa stresovať , do roka by mal byť ubytok za pomoci operácie , tak máš ešte času a času . držím palce nech sa ti to znovu rozbehne. 🙂
ozvi sa zas niekedy.
@lauritania
trosku som ho roztiahla ale viem sa ovladat nie ako predtym dneska som sinkupila moje vysnivane rifle tak sa tesim.u mna je prioblem ze mam rada sladke a cyba mi a ked si dam je jasne ze vaha stoji a to sa musim ovladat a nedat si.ale do vianoc chcem este 5 kg dat dole aspon ciel mam 10 ale ak sa podari 5 budem rada.ked budes pisat tak mi napis pumicamt ale nie tak ako pises predtym lebo mi naukaze ze mam spravu od teba.
@pumicamt oki , budem ti takto pisať . to do vianoc určite dáš 5kg ešte dole , a možno dokonca 10kg. to je super pocit , obliecť si vysnivane veci , že ??? ja sa tiež teraz vytešujem v nakupovani , no čo kupim je o chviľu zas volnejšie ... to chudnutie ide u mňa samo , nerobim nič , a cvičiť som ešte nezačala ... som zvedava kde sa ta vaha zastaví .... držim ti palce a prajem skvelé a rýchle chudnutie !!!
@pumicamt
@lauritania ahojte, po prve lauritania je mi to stranse luto!!!! uprimna sustrast 🙄 😢
teraz ja nestiham teraz vazne nic tehotenstvo neprebieha podla mojich predsatv ale co uz.. nie je to vina operacie!!!!!
ale mam dve deti aurcite problemy a tak vsetko na mna pada a s tym suvisi moja unava a aj problemy spojene.. no zacinam 7 mesiac tehotenstva...a zatial som pribrala 7 kil... 😉 vaha stagnuje tie kila ani nevidno stal enosim normalne nohavice tehotesnke nohavice su mi velke 😀 😀
pumicat drz sa neboj ta vaha pojde dolu. len sa musis kao pises ovladat zo sladkym.. 🙂
Dobrý večer.
Prečítala som si Vaše komentáre k operácii žalúdka. Ja som bola v BB na konzultácii. V Januári idem na vyšetrenia a chcem podstúpiť túto opráciu, kôli svojmu životu. Potrebujem aby sa zmenil a s týmito kilami to nejde. Najhoršie na tom je, že ma odhovárajú a strašia, že či si uvedeomujem čo sa všetko môže stať pri a po operácii. Ale ako čítam vaše komentáre, tak ste spokojné a presne takéto reakcie od zainteresových kočiek som porebovala. Lebo som začala byť na to sama a všetci sa len boja, ža ak mi niečo stane.... Ale určite sa teším. Chem byť aj ja chudá a v dobrom Vám závidím, že to už máte za sebou. Prajem Vám pekný večer.
@radkaexx ahojky , myslím si že určite nebudeš lutovať . ja mam dnes 69kg a som od operacie 10mesiacov. kolko maš rokov a kolko vážiš ? napiš o sebe viac , alebo možeš mi napisať len do správy , ked budeš potrebovať s niečim poradiť alebo sa opýtať , tak ti rada pomožem. vela informacii najdeš na českom fore http://forum.bandingklub.cz/index.php rozhliadni sa tam a naješ nam veľa odpovedí . ja som neustale na tom fore , stale tam spolu komunikujeme a chodime aj na zrazy . zaevidovať sa tam nemusiš ak nechceš , ale je tam zaujimave čitanie , stoji to tam zato ! ja keby som to forum nenašla tak ani neviem o týchto operáciach . držim ti palce a určite sa ozvi !!!!!
@radkaexx ahoj drzim ti palce... kazda operacia je riziko.. 😉 aj opercaia zubov ,moze zle dopadnut aj obycajny slepak!!!! ale keby sme sa vsetci bali tak prave chirurgovia kvoli tomu su dnes vsetci nezamestanni ale opak je pravdou..
budeme ti drzat palce a samozrejem daj o sebe vediet... 😉
@lauritania ty kocica 69 kil parada!!!! blahozelam.....
Ahojhte babule. Prepáčte, zatiaľ si nedám svoje foto, lebo sa hanbím ale ak schudnem, tak sa určite ukážem. Som veľmi rada, že som Vás našla. Konečne môžem otvorene rozprávať o tej operácii a niekto mi poradí. Celá moja rodina včetne mami ma odhovárajú a boja sa, že sa i neičo stane. Ale ja som o tomto rozhodnutí tak presvedčená ako o ničom inom vo svojom živote. Niečo o mne. Mám 37 rokov a 110 kg. je to strašné a musím stým niečo robiť. Doteraz som chudla stále. Chudnem celý svoj život. Mám odskúšané asi všetky diety a lieky ako Adipex sú mi veľmi známe. Už som tak strašne unavená psychicky z toľkého dietovania a sústavného odriekania si, že mi to pripadá, že ja už asi niako neschudnem. Ale keď čítam Vaše skúsenosti, tak sa strašne tešííííím. 🙂 .
Infotmácii nemám moc, len viem čo chcem a dúfam, že to to správne.
Majte sa zatiaľ krásne a prajem úekný večer.
@erikasadek ahoj, ďakujem a držím palce s maličkým. Môžem sa opýtať,ako dlho si po operácii?
@radkaexx ked t acitam tak vidim sebe pred rokmi tiez to iste ako cez kopirak.....
ja som bola operovana minuly rok presne v den mojich naordenin 10 marca minuleho roku... 😉 takze ani nie rok a pol.. 😉
čaute baby , tak ja hlásim rovných 60kg dole , takže oslavujeeeeem !!!! je to neuveritelné , fantastické , no proste waw !!!! pozdravujem vás a ozvite sa niekedy !!!!
@pumicamt halooooo kočkaaaaa , ty už na nás tu kašleš 😀 😀 😀 , ako sa máš ? čo chudnutie ? kolko je už dole ? a ako sa darí ??? pozdravujem ťa 😉 😉 😉
@erikasadek čauko erika , pozdravujem a prajem pohodovú predprípravu na sviatky a zároveň pohodové tehotenstvo !!!
@lauritania ahoj ale nieee nekaslem odisiel mi pc chodim cez mobil a to je des.chudnutie sa zastavilo uz 4 mesiac nic ale je pravda ze jem sladke vela tak preto.smutna som z toho.
@pumicamt škoda že ti nespravil tu resekciu čo mame my , pritom su najlepšie vysledky , pri plikacii sa chudnutie väčšinou zastaví pri 20-30lg , davaj si pozor , teraz veľa báb na bandingfore ma problemy s plikaciou , rozmotava sa im ten žaludok , už tri baby boli na reoperacii , šli na resekciu. chodievaj často na kontroly . a davaj pozor na porcie lebo plikacia sa da velmi rychlo roztiahnuť . držím ti palce !!!!!!! a nebud smutná !!!! 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂
@lauritania mala som ist na kontrolu v novembri este sim nebola nemam cas.zaludok som cosik roztiahla ale naucila som sa povedat nie nedam si viac po vianociach zacinam zase.
@lauritania preco sa im rozmotava?
to neviem prečo , je to asi nejaká pooperačna kompilkacia , či zle spravena plikacia ... počkaj skusim najsť članok
@pumicamt
@pumicamt tu su članky o plikacii http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?f=44&... a ešte najdem tie komplikacie
@lauritania dakujem ti moc

ahoj erika - vyzeráš úžasne a na tehotnu vôbec nevyzeráš , a synov máš riadne zlatých , spolu aj s manželom ste krásna rodinka !!!!!!
...ja za chvílu oslavujem kilovú "50-tku " ešte 2 kg dole a bude to rovných 50kg dole !!! cítim sa skvelo , žiadne problémy , okolie je prekvapené , myslím že milo - občas niekto v šoku 🙂
...dnes išla moja svokra na opku - resekciu , tak verím že to dobre dopadne , a že bude mať aspoň minimalne polovične úspechy ako ja 🙂
...pridám nejakú fotečku , no viac mám v albumoch na fcb alebo na bf fore - na rajčeti ... ak budeš chcieť pošlem ti link ...