icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

erikasadek
autor
22. jún 2012

@lauritania blahozelam to je super!!!!!! ako ti to ide rychlo dole!!!!!!

lauritania
22. jún 2012

@erikasadek ďakujem , ide to výborne , teším sa !!!

pumicamt
22. jún 2012

@erikasadek ahoj ako sa ti dari a co babo?
@lauritania ja super sa mam a to stym slonim telom ti verim je to super ked sa clovek zacina pacit sam sebe.ja mam dole -27 kg este 20 dole a som novy clovek.len ma prsia hnevaju zvazujem dvihnutie alebo silikony.velka dilema

lauritania
22. jún 2012

@pumicamt myslím že silikony su ti zbytočné , stačí podvihnutie , aj z toho su krásne prsia !!
ja už to mám dohodnuté , ale ešte ma čaká 20kíl 😀 😀 😀

pumicamt
23. jún 2012

to podvihnutie sa mi moc nepaci podla obrazka mam teraz take len ja som mala 130 cez prsia a teraz mam 109 tak si nemozem zvyknut na to ze su mensie.moj znamy snim volal stym dr co ides ku nemu tak mam dohodnute nech mu zavolam a on mi poradi ze co si dam.

lauritania
27. jún 2012

ja len informatívne : kamoške poisťovňa Dôvera opku neschválila /resekcia žaludka / tak dnes si opku sama zaplatila , suma 5500eu 😒 😖 😠 . / 3300 operácia + 1200 hospitalizácia / , Všzp zatiaľ momentálne prepláca , tak ako preplatili aj mne .

pumicamt
27. jún 2012

@lauritania fuhaaa no sa musela potesit.mne bolo povedane ze ani vseobecna nepreplaca

pumicamt
27. jún 2012

@lauritania mne by mohli silikony preplatit aby mojho stareho nekleplo z mojho vymyslania

lauritania
27. jún 2012

opravujem sa : 4500eu platila , ale aj tak je to veľa za to že je to už zdravotný problém s ktorým vznikaju mnohé iné zdrav.komplikacie. všzp prepláca stále - aj pred dvomi rokmi a aj minulý rok preplácala , možno záleží na nemocnici ...

pumicamt
27. jún 2012

@lauritania mozno lavne je ze mame uz po a citime sa super.

lauritania
27. jún 2012

@pumicamt ved to ! chvalabohu , a som tak šťastnáááááá 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lauritania
16. júl 2012

ahojte baby , zajtra mám polročné výročie po operácii .
Dole je 39 kíl / ešte 1 kilo dole a budem oslavovať štyridsiatiny 😀 / a v centimetroch prsia -22cm , pod prsiami -21cm , pás -28cm , boky -23cm ! Nečakala som také rýchle úbytky !!! je to uplne fantastické !!! 🙂 🙂 🙂
Po zdravotnej stránke je všetko v uplnom poriadku !
a čo vy - erika , pumicamt ? ako sa vám darí ?
erika , ako tehotenstvo ?

erikasadek
autor
16. júl 2012

@lauritania jezisi gratulujem suepr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja som na tom zatial ok som unavena, ale to som bola aje predtym ked som nebola operovana, zatial som este nepribrala..; zacinam 4 mesiac tehotenstva... 🙂

lauritania
16. júl 2012

@erikasadek erika , prajem ti všetko dobré , a bezproblémové tehotenstvo !!! užívaj si to !!! 🙂 😉

pumicamt
17. júl 2012

@lauritania gratulujem super vysledky mna vaha teraz stoji asi 3 tyzdne ale nelutujem ze som bola velmi mi to pomohlo.este stale papas malo mne sa kazdy smeje ze porcie ako pre kojenca.

erikasadek
autor
17. júl 2012

@lauritania dakujem .... 🙂 zatial je to tazke ale je to dane ja mojim vekom.. 😀 😀 ale dakujem ja sa velmi stebou tesim uzasny vysledok!! tvoj muz sa zblaznit znova do teba ked sa na teba pozera tak urocte neveri svojim ociam znova sexi babulu ma pri sebe... 🙂 🙂 🙂
@pumicamt neboj to pojde dole.. 😉

pumicamt
17. júl 2012

@erikasadek jasne ze pojde snazim sa este chcem dat dole dost do konca roka.skoncia dovolenky a idem zase cvicit.

lauritania
20. júl 2012

@pumicamt áno , porcie su stale minimalne , a take zrejme aj ostanu navždy. ked som bola na kontrole tak dr. vravel , že tie porcie si treba ustrážit , aby sa žaludok nezvečšil , lebo žaludok je sval a ten sa tak či tak o niekolko rokov trošinku zvečší , ale to len o minimum 10-20% ... čo je v pohode... inak , mne tie porcie uplne stačia , a velakrat nezjem ani tých 80gr. ti ludia čo vedia že som po opke , tak ok , chápu to a nenútia ma jest viac a viac 😀 , ale tí čo nevedia že som bola na opke tak to nevedia pochopit , a vraj sa velmi musim trápit , že je to nezdrave atd ... 😀
ale ja som spokojná , to je hlavné !

lauritania
20. júl 2012

@erikasadek erika zvládneš to , ešte ten vek nie je až taký vysoký , dnes u nás baby maju prvé dieta po 35 , čo je už dost neskoro na prvé dieta ... takže ked je to tvoje v poradí tretie - bude to fajn , akurat budeš zrejme viac unavená !!! tak sa opatrujte !!! .... a moj muž : tak ten je hrdý , teší sa z mojich vysledkou , aj ked tvrdí že rovnako sexi som bola aj pred tým - tak mu to neverím 😀 , akurát vraví , že je najvyžší čas aby sa ta vaha spomalila .. 😀

lauritania
10. aug 2012

ahojte kočky , ako vy a pálenie záhy ??? ja som od opky brala na záhu Helicid /omeprazol/ užívala som ho denne polroka , po kontrole povedal doktor vysadiť alebo užívať len občas a minimalne. Ja som ho vysadila , neberiem ho už 20 dní a záha ukrutne páli po každom jedle .... takže asi ho začnem užívať znova .... a čo vy ???
Pumicamt - kolko je už dole ???? ja 43 kg ... stále to ide .. už som na velkostnom čisle 40 , no občas niečo aj 38 . priložím aj čerstvé foto .... ozvite sa kočky !!!! na bazare predávam spoločenské šaty velkosti 46/48 - dôvod že som schudla a napísalo mi strašne veľa žien , ale ani nie za šaty ako za radu , že ako som schudla ... všetkym odporučam operáciu 🙂

lauritania
10. aug 2012
erikasadek
autor
13. aug 2012

@lauritania ja odpadnem parada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si kocica velak

palneie zahy neberiem nic a ani som nebrala len prvy mesiac som brala specialne lieky na ochranu zaludka... nepomozme ti nemma ten problem.. 😉

lauritania
13. aug 2012

ERIKA - aj tak díky za odpoved , ja som sa vrátila k tomu Helicidu / su to zrejme rovnake lieky , lebo su tiež na ochranu žaludka a zaroven pomahaju aj k záhe / ...ale to ti závidim že nemáš ten problém .. 🙂

erikasadek
autor
14. aug 2012

@lauritania jama teraz ine problemy kopia sa.. 😀 😀 😀 😖

lauritania
14. aug 2012

@erikasadek tak držím palce aby sa vyriešili !!! ahoooj

pumicamt
14. aug 2012

@lauritania super foto musim pochvalit stou zahou ti tiez neporadim mna po nicom nepali tak neviem ale musi to byt hrozne mna v tehotenstve palila a isla som z toho zosaliet skus vydrzat stoji to za to.teraz idem na dalsiu kontrolu po pol roku a vaha ukazuje dole 34 kg ale este stale som neni spokojna ale vdacna aj za tu vahu co mam teraz.

lauritania
14. aug 2012

@pumicamt ahooooooj !!! 34kg je tiež krásny ubytok !!! ja to chcem dotiahnuť na 75kg a budem uplne spoky , tak ešte 8kg dole a bude to fajn , ale ak to dotiahnem na 70 tak to budem radosťou skákať a to bude len bonus .... len teraz - tento mesiac sa vaha zastavila - asi tak nejak sa mi zdá 😒 🙂

pumicamt
14. aug 2012

@lauritania mne stala vyse mesiaca chvala bohu ze sa pohla ale prestala som cviciit dovolenky a nemala som ako tak zacinam zase cvicit.

lauritania
14. aug 2012

@pumicamt ja som cvičiť ešte nezačala ... až od septembra začnem .... už naozaj ... v lete nie je nikdy čas ...

erikasadek
autor
11. sep 2012

ahojte babule!! tak ako ??????????
ja som v 5 mesiaci a idem mi na nervy ako stale pocujem ze nevyzeram na tehotnu!!!!!!!!
pridam vam par foto z dovolenky hodte tiez!!!