Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Caute baby, neviete niektora kolko sa teraz caka na termin opky v BB ? Dakujem
@romcana ahoj co viem v BB aj 8 mesiacov uz.
@alexkika aj ja som to tak rátala že do mesiaca mám hotovo ale a obehávala som to od januara len na endokrinologiu ´som čakala mesciac a pol a to som bola v lubochni lebo termím v bb mi dali na september ale dá sa to len trpezlivosť a termín dajú hned ako človek príde z výsledkami lebo na základe nich lekár zváži či opku povolí alebo nie teraz dávajú termíny na december tak predpokladám že o mesiac budú dávat na januar február vraj si to chce dať robiť strašne vela lúdí
Ahojte babule 😊 ja som bola na konzultacii aj so vsetkymi vysledkami vo februari a mam termin na august. Neviem sa uz dockat...uz sa to pomalicky blizi ale aj tak sa mi zda ze to ide straaaasne pomaly 😕😁
Ahojte .....idem sa vás opýtať náhodou som našla túto tému ako je to prosím s resekciou žalúdka ? Prepláca to všeobecná poisťovňa? Bola som včera na vyšetrení na gastre a tam mi zistil doktor reflux povedal že sa dá operačné odstrániť v BB ale že tam to robí primár Marko a že ten by mi hneď pri mojej nadváhe jednou uperaciou urobil aj to skrátenie žalúdka ... Vážim 110 kg pri 160cm neprejedam sa ... Pohybu mám dosť kedze mám malého syna mám aj potvrdenie z endokrinologie cca 2tyzdne staré že nadváhu mi nespôsobuje štítna žľaza .... Premýšľam nad tým je tu prosím niekto kto teraz sa na to chystá. Tiež niekto kto je už cca 4 roky po že ako sa im darí dakujem
@maciatko950 ahoj, tak ja som práve teraz začala behať po vyšetreniach. Mám za sebou endokrinologicku, sono a pred sebou psychológiu, gastroenterológiu a ako čerešničkou na torte je konzultácia v BB u MuDr Kokoráka 31.5. Na stv1 pozri včerajšie večerné správy v archíve a rozprával tam pán primár Marko z BB čo je asi naj odborník na túto operáciu.
@alexkika ahoj takže to hradí poisťovňa ? Môžem prosím vedet z akej východnej fázy ideš ? Aké sono ti robili ?
Ahojte,vcera som videla reportaz v spravach a hned som sa aj rozhodla,ze na to pojdem. Mam 104 kg a vaha pri ziadnej diete nejde dole,ale hore. Prosim vas o blizsie info,toto forum ma 100 stran,tazko nieco najst:
Preplaca zakrok zdrav. Poistovna?
Ako dlho je potrebne lezat v nemocnici? (Mam male deti)
Moze mi dat odporucanie aj diabetologicka?
Prosim odpovedzte mi niekto,aj v ip
caute dievcata ,tak vam napisem co viem nakolko mam tyzden pred operaciou.vseobecna to hradi ,ked mate BMI nad 40,alebo 35 a mate nejake zdravotne komplikacie ,idem na operciu do TT a v nemocnici sa lezi 5 dni.vsetky predopercne vysetrenia mi robili tam ,trvalo to dva dni,vola sa to kolecko.nemusite mat odporucania od ziadneho svojeho doktora ,len prist na konzultaciu tam ,ale pozor ordinuju len stvrtok.lepsie sa je pozriet na facebook obezita Fn Trnava. snad som trosku poradila
@maciatko950 áno hradia to zdrav.poistovne. Bola som na sono brucha, kde mi pozrel obličky, pečeň, slezinu atď. Mám 118 kg za 15 rokov som pribrala 50 kg k čomu som sa dopracovala nezmyselnými dietami.
Zdravím, kde mam vôbec začať ak mám o túto operáciu záujem? U koho sa informovať? Prepláca to aj union pripadne ako sa pohybuje cena. Ďakujem 😊
@alexkika fu diéty su zle :( ja som po materskej keď som sa vrátila do práce za 3roky pribrala 20kg a ani neviem ako proste nejak sa nalepili rozmýšľam že zájdem do BB na konzultáciu ...všade čítam pozitiva ale zaujímalo by ma aj negatíva okrem toho že nemozes moc jesť
Ahojte dievčatá chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť tie,ktoré ste už po zákroku. Môžete mi napísať čo všetko treba absolvovať pred samotnou operáciou. Asi ste to tu už rozoberali ale je tu tak hrozitansky veľa príspevkov že nemám čas to celé prechádzať. Kde všade sa operácie v SR robia a kto je najlepší v tomto. A ešte by ma zaujímalo či sú pri zákroku nejaké rizika. Vopred všetkým veľká vďaka za čas a ochotu.
@slavka11 ja som bola na opke v Trnave . Pred tým som absolvovala tzv kolecko . Vyšetrenia ako interne , endokrinologia, diabetologia , psychologické vyšetrenie , kardiologia a potom mi dali termín operácie . Výhoda v Trnave je že všetky vyšetrenia ti vybavia priamo tam a väčšinou za 2 dni je to obehane
@martinaskubak ahoj tak ako to ide dole?ako da citis?
Ahoj, prosím vás tie čo ste boli v Trnave máte aku poisťovňu?ja mám dôveru a ta si vraj musí platiť niake eurá 😊
@martinaskubak ďakujem za tvoje odpovede. A ešte sa chcem opýtať aký lekár má odporučí na operáciu. Špecializácia na baristicke operácie alebo idem za svojím obvodným a poviem že chcem ísť na takýto zákrok a on ma poposiela?

@ivanakp ahoj tiež si bola na operácii u MuDr Kokoráka?