Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@veronika4578 no tak to podstatne menej čakáš. Super, čakať mesiac a osem mesiacov je rozdiel. Tak ti držím päste aby si to rýchlo vybavila. Daj potom vedieť. Pa
@erikaireland 0484413015 recepcia na objednávanie pacientov.
@alexkika dakujeeeem ozvem sa... budeme vsetky krasne 💃
@veronika4578 anoo??? lebo mne hned ovedali že žlčník mi môžu riešiť len po operacii lebo hned pri jednej operácii sa to nedá a je to velmi ryskantné ( ja mám žlčníkove kamene cca 1 cm velké)
@tiagospliter gratulujem ku krásne zhodeným kilám určite sa citiš ovela ovela lepšie už sa neviem toho dočkať
@eliz188 ano dr. Vician mi dnes povedal ze by sa to dalo hned pri tom vybrat .. ze on to riesi hned .. chvalabohu ma nebudu musiat 2x otvarat 🙂
@veronika4578 Chcela by som sa spytat, ci v BA robia operaciu laparoskopicky, alebo len klasicky rozrezu cele bruchu.
Ahojte kamaráti,
rozhodla som sa pre tento úkon aj ja. Už som prečítala celých 105 strán tejto konverzácie. 😃 V Bratislave to robí len Dr. Vician? A ak som tomu dobre porozumela zaňho sa dopláca?
Odporúčate mi radšej počkať na Banskú Bystricu alebo pokojne aj v Bratislave? (BA je mi bližšie diaľkovo).
Vyšetrenia, ktoré musím absolvovať pre dostatie termínu sú: sono, gastro, psychologické vyšetrenie, endokrinologické, diabetologické a ešte nejaké?
@natalilinka tak vitaj v klube. Neviem či sa za doktora Viciana dopláca, ale za doktora Marka v BB sa dopláca za výber operatéra 200eur. V BA máš termín tak o mesiac a v BB tak o osem mesiacov.
@bounties zbytocne chodit urcite to je malo na opku.
@bounties ahoj . Ak máš pridružené choroby tak tá zoperujú . Aj v TT
@kajustek2007 závisí to aj od výšky, ak má pri 150cm 99kg? Dôležité je bmi. Buď 35 a pridružené choroby ( vysoký krvný tlak, cukrovka) alebo bmi 40 a viac.
Och baby .. termin v BA je sice super ale terminy vysetreni predtym tak to su katastrofalne.. zavidim tym ktore ste to vybavili za 2 dni.. lebo mna objednali na mesacne a dvojmesacne terminy... ide ma z toho picnut 😭
@veronika4578 v tomto je super TT, že si vyšetrenia urobia sami v nemocnici v behom 2 dní. To je výhoda TT. To majú ako jediní.
@veronika4578 mne trvali vyšetrenia asi mesiac.
@jelly265 no tak to je kua vyhoda.. lebo mna z toho coskoro picne 😭
@martinaskubak ahoj tak ako to ide dalej s vahou? este si PN?ako sa citis?ja som 17 dni po opke a mam dole 12kil a citim sa fajn🙂
Dievcata a tie co ste uz po kolko ste PN?
@veronika4578 ja som bola na opke a treti tyzden som PN ..to je individualne ako sa citis 🙂
@alexkika Ahoj 14.6 idem uy aj z vysledkami ku dr.Kokorakovi.AJ sa tesim aj mam strach z toho co mi povie...Bojim sa ze mi nepovoli operaciu...
@novaaaa waaaw super . Ideš ako strela 😊 ja mám dole 15 kg . Ale stala som niečo vyše týždňa . Stále som PN lebo som mala problém s udržaním stravy . Ale už je to opäť fajn . Už jem všetko ale nie som skoro vôbec hladná . Tak musím na tom ešte popracovať 😊
Ahoj, prosim vas preplaca tuto operaciu aj vseobecna poistovna ci len dovera? Chcela by som sa zajtra ist o nej poradit s lekarkou
@judit_ka aj všeobecná ( hlavne tá) ju prepláca
@zuzana3937 prečo by nemal? Aké máš bmi? Kto ti ju odporučil? Budem ti držať päste a daj vedieť ako dopadneš a na kedy ti dá termín opky.
@martinaskubak aj ty mas krasny vysledok ..ja hlad vobec nepocitujem co som teda veeelmi rada ..tiez som stala par dni ale zasa sa to trosku pohlo.
@martinaskubak a kedy mas ist ma kontrolu do TT? mne kazali az po 3mesiacoch ,ked som bola na vyber stehov tam.

Babule číselko náhodou priamo do BB... Ale link aspoň kde to nájdem.. Dikicko