Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@martinaskubak trosku divne ze mne kazala prist az po 3mesiacoch.aj ti robili nieco ? neviem ci mam skusit zavolat vrchnej ci sa pomylila alebo mne fakt staci po 3 mesiacoch. ty si bola tam vybrat stehy?
Dievčatá, bol niekto v BA?
@novaaaa po týždni som bola na vyber stehov a po mesiaci u doktorky na kontrole .
@martinaskubak dakujem
@alexkika ahoj.No dopadla som super... Termin mam na 21.8.2018.. Niekto im odvolal termin tak mi ho ponukol,inak by som cakala az na februar...Stali pri mne asi strazny anjeli...
@zuzana3937 ahoj ja mam termin na 20.8.2018 asi sa tam stretneme 😉 kedy mas nastup na prijem do nemocnice?
@zuzana3937 tak super potom mi zreferujes ako to pôjde. Tak sa drž. Už sa teším.
@shimsa Ahoj .Ja mam termin nastupu 21.8. tak sa urcite stretneme..
@alexkika Urcite Ti napisem...Aj Ja sa tesim aj ked to tak nevyzeralo ked mi ponukol termin.Zostala som zaskocena.Ale teraz uz sa tesim ze to budem mat za sebou.
Dievcata, ake mate skusenosti s BA.
Ahojte 🙂
pre novších moje poznatky: každý piatok 8:30 - 11:30 konzultácie v BA, Mudr. Vician (okrem dovoleniek samozrejme - objednávať sa nemusíte), každý štvrtok od 10 do 13:00 konzultácie v Trnave, Mudr. Keher, do Bystrice sa objednáva.
Potrebné vyšetrenie: sono brucha, gastro, psychologické vyšetrenie, interné vyšetrenie, endokrinologické a diabetologické vyšetrenie.
Ja mám za sebou konzultáciu v Bratislave a asi sa vten deň pán doktor zle vyspal, alebo sme si len nesadli, ale nepovedal mi vlastne nič k operácii, len mi podal lístok so zonamom čo potrebujem aké vyšetrenia. Možno to bude riešiť až potom, neviem. 🙂))
@natalilinka no ja som bola v BB a som spokojna,hned pri prvej konzultacii mi vysvetlil do coho chcem ist a ake rizika mozu nastat.A ked som tam bola z vysledkami tak tiez mi povedal co a ako mam robit...Ja som spokojna a nebola som u pana docenta...
@zuzana3937 ahoj, a na kedy si dostala termin?
@rebeka1977 ahoj.Termin mam 21.8
Dievcata, psychologicke vysetrenie pred operaciou prebiehalo formou nejakeho pohovoru? Ake mate s tym skusenosti?
@draza777 vyplňaš dotakznik a potom máš pohovor so psychologičkou . Ale je to v pohode . Musí preveriť či budeš zvládať pooperačný stav a proces
Ahojte,kedy sa po absolvovaní tzv.kolecka robí v Trnave ťa operácia?
Ja idem už v pondelok na kolečko
Môžete mi niektoré prosím napísať podrobnejší postup?
@andrul ahoj, aku mas poistovnu? Dakujem
@rebeka1977
@andrul pekný večer prajem.som tu nová a len teraz som začala čítať vaše príspevky.mozem aj ja sa informovať ako mám ísť na veľkú vec?som úplný laik a potrebujem každú radu
@katarinka13 a,aku mas vahu?
@kajustek2007 na 175 cm mám 112. Po pôrode som mala menej...ale buď hladovka alebo zranica.
@rebeka1977 ahoj všeobecnú poisťovňa

@novaaaa bola som po mesiaci a teraz až za ďalšie dva mesiace pôjdem