icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

sika75
25. jún 2018

zdravím dámy, chcem sa opýtať, či máte skúsenosť s tým, že si splácate dlh v poisťovni a preto vám neschválil operáciu, alebo aj napriek tomu vám to schválili. A ešte by som sa rada nakontaktovala na niekoho, kto je po operácii, či má pred ňou a jeho BMI je nad 70 ... vďaka

novaaaa
30. jún 2018

@sika75 nemam skusenost s nedoplatkom ,ale byt na vasom mieste idem sa opytat priamo na poistovnu..tam vam asi najlepsie poradia

veronika4578
2. júl 2018

Dievcata a ako je to s tymi poistovnami? Ked budem mat vsetky vysetrenia hotove tak ma dr. Posle do poistovne ci ako ?

andrul
2. júl 2018

@veronika4578 ahoj Veronika, neviem čo konkrétne más na mysli, ale ak máš Všeob.zdr.poist. zákrok prepláca. Ty napr.ako ja v Trnave absolvujem sériu vyšetrení a máš pri sebe papier, na ktorý ti každý lekár dá razitko a odporučenie či tá schvaľuje. Následne papier odovzdas vrchnej sestre a oni to posielajú do poisťovne a čakajú odpoveď. Ja mám ešte zajtra psychologickú a 12jula endokrinolog a potom to pošlú. Zatiaľ som všade schválená, a dokonca mám 12.8. termín operácie predbežný. Bolo by to už skôr len som chytila dovolenkové obdobie.

veronika4578
3. júl 2018

@andrul ahoj mam union poistovnu..len som chcela vediet kto posiela papier a tak co sa riesi s poistovnou... chodim v BA po tych vysetreniach ako hlupa ide mi to uz na nervy.. vsade mesacne terminy.. citala som ze v TT je to 2dnove kolecko... Mne dal dr papier kde mam vsade ist .. vsade mi davaju papiere nemam to vsetko ja jednom papieri opeciatkovane .. ja mam 16teho endo aj diab. V jednom chvalabohu.. len mi bude dr. riesit aj zlcnik hned tak este musim na ct brucha 😢

mary_enka
9. júl 2018

@dagmaraa objedna som sa nakoniec do tt... Pristup lepsi a mam prist teraz vo stvrtok. Juchuuuuu

shimsa
10. júl 2018

Ahojte neviete nahodou ci nema dr.Kokorak momentalne dovolenku? Pred tyzdnom som mu posielala mail a zatial ziadna odpoved 😕

rebeka1977
10. júl 2018

ahojte. koceny co ste tu dlho, viete mi povedat cenu operacie ako samoplatca v BB a v TT?

novaaaa
10. júl 2018

@rebeka1977 v TT ked som bola na konzultaciu bola tam jedna pani a povedali jej ze ako samoplatca okolo 4500 eur...

rebeka1977
11. júl 2018

Koceny a je tu v diskusii niektora, co si to v BB sama platila?

tiagospliter
11. júl 2018

@rebeka1977 viem, ze sa ponahlas, ale ja by som si to sama neplatila, peniaze, co vyhodis teraz si radsej priprav na plastiky 🙂 Vsetko, co moze tento stat preplatit treba vyuzit, supeme dost penazi do pistovne kazdy mesiac si myslim 🙂

rebeka1977
11. júl 2018

@tiagospliter mozno mas aj pravdu...

ewusha
21. júl 2018

Ahojte dievcata ozyvam sa po dlhsej dobe a idem sa trosku pochvalit 🙂 26.2 ma operovali a ku dnesnemu dnu mam dole 30 kil. Zvykam si stale na ten mini zaludok a niekedy mam nervy ked ostatni este jedia a ja uz nevladzem a chcela by som ... :/ ale vzdy si poviem ze to stoji za to. Chcem sa spytat ci tu je nejaka baba co po operacii zostala tehotna... ci bolo vsetko ok. Dakujem 🙂 drzte sa

veronika4578
21. júl 2018

@ewusha paradne ides mozem vediet z akej vahy ides dolu?

jemena
21. júl 2018

Ahojte, mňa by zaujímalo ako sa darí s odstupom času zakladatelke @erikasadek, či @lauritania a pod., dievčatám, ktoré boli na operácii pred pár rokmi, či si udržali štíhlu líniu a ako im zdravíčko slúži. Inak všetkým prajem úspešný zákrok a už len dobré zdravie a spokojnosť.

ewusha
26. júl 2018

@veronika4578 idem z vahy 125kg :/

patys67
28. júl 2018

@alexkika ja idem 8.januara 🙂

veronika4578
28. júl 2018

@ewusha super tak uz si pod 100 👌👌

veronika4578
28. júl 2018

Tak dievcata v piatok som dostala termin v BA 🙂 20.8. Strasne sa bojim ale zaroven aj tesim. Bude mi vyberat aj zlcnik... dufam ze to zvladnem... este mi prosim napiste tie co ste po ze co vam dali v nemocnici a co si mam zbalit 🙃 a ako je to cele hned po opp daju vam aspon ten vyvar ci len vodu ci ako?

ewusha
29. júl 2018

@veronika4578 anooo už sú tam len dve čísla 🙂 TOP pocit 🙂 ... ja som bola operovaná v TT takže neviem čo v BA budeš potrebovať ja som si brala dve dvojdielne pyžamá lebo ma osvietilo že keď mi budú pozerať na vizite rany tak keby mám nočnu košeľu tak by videli viac ako len rany :D :D čo sa týka vody tú som pila až na ďalší deň ale teda mala som s tým obrovský problém dostať niečo do toho žalúdka. Na 3tí deň po OP sme na obed dostali vývar 🙂 ale hlad nebudeš cítiť vôbec

veronika4578
30. júl 2018

@ewusha no pyzamo napadlo prve aj mna aj ked v tomto teple tam umrem v pyzame 😭 a kolko dni si bola v nem. po opp .?

veronika4578
30. júl 2018

@ewusha a este tie pancuchy abo co tu pisali baby si mala svoje ci dali v nemocnici.. lebo ja mam velke stehna tak neviem ci take budu mat 😭

novaaaa
30. júl 2018

@veronika4578 mne ich dali v TT pred operaciou nekupovala som ich

novaaaa
30. júl 2018

@veronika4578 a v Tt jej nastup v nedelu a stvrtok rano ta pustaju domov..mna operovali v TT 21.5.

patys67
30. júl 2018

Ide niekto do BB 8.1?

veronika4578
1. aug 2018

@novaaaa dakujem 😊

novaaaa
1. aug 2018

@veronika4578 drzim palce a daj vediet ako si dopadla..ja mam zatial 25 kil dole 🙂

veronika4578
2. aug 2018

@novaaaa urcite sa ozvem a dakujem ... aaaa ides super dolu.. dufam ze aj mne to tak pojde 💪💪

zuzana3937
7. aug 2018

@shimsa ahoj. Nevolali Ti dnes náhodou z BB? Mne volali a posunuli mi termín z 21.8 na 14.10.

ivanakp
7. aug 2018

@zuzana3937 coze? To preco? Ja idem 3.10. Tak dufam, ze to tak aj zostane. Aj ked teraz pochybujem ked to Tebe posunuli.