Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@alexkika dakujem 😍
@zuzana3937 platene v zmysle poplatok zs operatera? Teraz ked tak vela ( myslim si ze dost) pacientiek prejde do Levoce, tak by sa mali uvolnit terminy v BB. Co myslite?
Čo bude teraz lepšie? Ísť do BB, alebo Levoča? V prvom príspevku som sa pomýlila, konzultáciu mám až 9 novembra v BB.
Ahojte dievčatá prosím môžete mi napisat ako ste postupovali pri vybavení zakroku .A ake bolo vaše bmi .ja mám 36 a chcela by som tu operaciu podstupit .mám aj zdrav.problemi kožné a bolia ma veľmi kolená.vedeli by ste mi prosím poradiť kam mám ísť som od ziliny ďakujem veľmi pekne a všetkým kockam držím palce
@rebeka1977 áno mysleny je poplatok za operatera... Len pán docent to už nerobí tak často...
@adaurbanova ja už som mala dva termíny. A ani ja neviem co mam urobiť...
Ahojte babule, môžem poprosiť, ktorá máte chvíľku času, napíšte mi prosím, čo a ako potrebujem a kde a čo mám vybaviť, aby som mohla ísť na túto operáciu(a mala ju hradenú poisťovňou)....Vopred mooooc ďakujem...
@fulmekovaveronika Ahoj ja som z Čadca, tak možno pôjdeme jedným busom do Bb 😂😂😂... Dúfam, že sa to podarí.😉😝
@eliz188 precosi myslis, ze budes zvracat? Ja som nezvracala ani raz po opke.
@tiagospliter a tz už máš po? zvracania sa ani tak neobavám skor mam strach s toho či všetko dobre dopadne nikdy som v narkoze nebola
@mima345 prečo idete do bb túto operáciu robia aj v ziline .
@mima345 ake mate bmi. Ja mám strach ze mi to neschvalia 😬😏😏
@fulmekovaveronika Ahoj. A môžem sa opýtať akú skúsenosť máš zo Zilinou.?
@fulmekovaveronika ja mám bmi 44 a pridruženú cukrovku. K Dr. Kokorákovi idem 30.8. už s výsledkami vyšetrení. Bojím sa že mi to neschváli nakoľko mi na gastroskopii našli 2cm vred na pažeráku, reflux a aby to nebolo len také jednoduché tak aj žlčníkový kameň tiež 2cm 😢
@zuzana3937 no ja zatiaľ žiadnu ale moja znama je tyzden po operaci a povedala ze super aj prístup aj sestričky .v pondelok ju prepustili a ma sa super .
@zuzana3937 dosť som prekvapená že až na november konzultacia, a kým sa dostanem k opke, fúú, to je ešte riadne dlho. Dúfam že v BB to potom bude robiť ten docent, nie niekto iný .
@moni52 no moje bmi je 36 znama mala kamene a pruh a spravili jej to vsetko naraz jej bmi bolo 40 a nemala žiadny problém zo schválením 16.7.To zacala vybavovať a 17.8 mala operáciu
Babule ešte jedna otázka(možno to tu už bolo, ale neviem s k tomu dopracovať) prepláca sleeve v Trnave aj Dôvera???? Ďakujem
@fulmekovaveronika ja mám 40.4 a vy???
@fulmekovaveronika A ako sa tam dá k tomu dopracovať, ak sa smiem spýtať?
@fulmekovaveronika vy máte žiadosť/konzultáciu do ZA???? Tu to tiež prepláca zdravotná (Dôvera)???
@mima345 ja mam 36 bmi no to este neviem ako ale moja znama povedala obvodnemu co chce a ten ju uz poslal za nejakým chirurgom v ziline skúsim sa s nou skontaktovať a dám vedieť len teraz ju nechcem moc otrvaovat ked je po operaci
@fulmekovaveronika joj to by ste dola zlata, chcela by som to mať čím skôr za sebou a začať všetko odznova....Náhodou Vám nespomínala, koľko čakala na operáciu, prípadne koľko to celé trvalo, aj s vybavením?...Ďakujem moc

@veronika4578 tiež sa drž a rýchlo sa zotav.