icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

jelly265
19. aug 2018

@ivanakp kedy odchádza? Lebo ja o ničom neviem a mám ísť k nemu na kontrolu.

beka22
19. aug 2018

@shimsa ďakujem no pekne aj prestanem mať odvahu kým prídem na rad☹️

rebeka1977
19. aug 2018

Ale nevie sa ci v Levoci bude robit toto?

rebeka1977
19. aug 2018

Mam este jednu otazku; su nejake extra rozdiely ( okrem terminov) ci sa da clovek operovat BB, TT alebo BA?

tiagospliter
20. aug 2018

@ivanakp ahoj, nakolko je to overena info, ze Dr. Kokorak odchadza?

tiagospliter
20. aug 2018

@rebeka1977 obrovske

alexkika
20. aug 2018

@zuzana3937 kedy to máš ísť presne?

rebeka1977
20. aug 2018

@tiagospliter skus prosim byt konkretnejsi...najma BA. BB je absolutne topka...i ked teraz ju asi nahrdi Levoca s nasim Lukasom. TT ako take info mam.

rebeka1977
20. aug 2018

@tiagospliter Prijal ponuku primara v NsP Levoca od septembra.

ivanakp
20. aug 2018

@tiagospliter doktor Kokorak mi volal teraz v piatok. Nastupit v Levoci by mal od septembra.

ivanakp
20. aug 2018

@jelly265 od septembra robi v Levoci. Neviem ako je to s tymi co uz chodia len na kontrolu. Ja som uz mala termin opky a pytal sa ma ci chcem zostat v BB ale asi s inym terminom alebo pojdem za nim do Levoce.

tiagospliter
20. aug 2018

@rebeka1977 no podla vyjadreni bab, co absolvovali BA, tak do BA by som nesla a topka isto nie su. Nerobia kontroly, nepoucia pacientky, nejake baby tam mali problem s personálom. Topka je BB, Marko je ok, co sa tyka operacie, Luky je top vseobecne - opka aj po opke.

martinaskubak
20. aug 2018

@rebeka1977 podľa mna nie

zuzana3937
20. aug 2018

@alexkika 14.10.18 mám nástup do nemocnice...

zuzana3937
20. aug 2018

To,že ide pán dr. Kokorak preč nie je bohvie čo... Nerada mením doktorov. Keď začnem veriť jednému tak mám problém ísť k druhému.

ivanakp
20. aug 2018

@zuzana3937 Tebe uz pan Dr. Kokorak volal? Ze odchadza do Levoce? Mas priblizny termin opky ako ja. Ja som mala ist 3.10. Pojdes za nim do Levoce?

zuzana3937
21. aug 2018

@ivanakp To neviem ci za ním pôjdem... Je to trochu ďaleko od nás...Mne volali keď mi posúvali termín op z 21.8 na toho 14.10. Ty pôjdeš do Levoče.?

shimsa
21. aug 2018

Dievcata ahojte🤗 hlasim sa ziva a v postate zdrava 😀 vcera ma operoval pan doktor Kokorak v BB. Nakolko som s nim momentalne v kontakte vyzistim info ohladne Levoce a dam vam potom vediet. Prvy pooperacny den je fakt hrozny 😕 uz som sa 2 krat povracala ale treba vydrzat a pojde to.

veronika4578
21. aug 2018

@shimsa ahoj ja som tiez 1. Den po opp a nevracala som este... davaju ti nieco?

shimsa
21. aug 2018

@veronika4578 rano mi dali taku modro zelenu vodicku vypit asi 1dcl to mohlo byt- to som prvy krat vyzveacala a potom mi na rtg dali vypit kontrastnu latku a ta tiez sla von. vecer mi dali lieky (tobolky) na zaludok a tie sa tiez dlho neohriali takze sa citim ako zbity pes. Ale verim ze to bude lepsie a lepsie 😊 ty si na tom ako?

shimsa
21. aug 2018

Dievcata mam pre vas novy kontakt na pana doktora Kokoraka. Poprosim vas o trosku trpezlivosti kedze mi neni zrovna najlepsie ale zajtra napisem konkretne informacie

ivanakp
21. aug 2018

@zuzana3937 asi nepojdem. Je mi v podstate jedno kam by som za nim isla ale nechcem zase na termin cakat dalsieho pol roka. Uz teraz cakam od februara. Pojdem asi do Trnavy.

zuzana3937
22. aug 2018

@ivanakp ahoj. No to bohvie čo nie je keď od februára čakáš na termín... Ja sa bojím len toho ze keď sa bude blížiť ten môj tak mi zase zavolajú že ma presúvajú... Včera som už mohla mať potom.

veronika4578
22. aug 2018

@shimsa no mne iba infuzky zatial tiekli a od bolesti do infuzok a dake lieky proti kyselinam zaludocnym mi davaju ale tiez cez infuzky .. Inak mi nedali este nic ani vypit ani nic...

zuzana3937
22. aug 2018

@ivanakp ahoj. Už mi volal pán. Dr. Kokorak... Začiatkom októbra mu mám volať a dohodnúť sa.. Ide mi už do plaču zo všetkého... Najskôr mi presunú termín a teraz toto... Neviem co mam urobiť...

adaurbanova
22. aug 2018

Ahojte, včera som si dohodla konzultáciu na 9.októbra, keď doktor Kokorak odchádza, kto bude operovať? Dr.Marko? Ďakujem

shimsa
22. aug 2018

Dievcata pan doktor Kokorak naozaj odchadza. Informaciu mam priamo od neho. Poprosil ma o zverejnenie noveho kontaktu na neho v LE.
NOVY KONTAKT NA PANA DOKTORA KOKORAKA V LE : 053/3332 412 chir.ambulancia LE.
Do 13.9. ho mozete kontaktovat este na starom tel.cisle. po tomto datume uz nie.
Tym ktore mate ist este len na operaciu: pan doktor odkazuje ze vas bude operovat uz v LE a terminy ktore ste dostali sa budu aj posuvat (cize ked ma niekto datum na december je mozne ze ho budu operovat uz v nomebri atd.)

zuzana3937
22. aug 2018

@adaurbanova ahoj. Áno ale on ze operuje len sporadicky a je to u neho platené...

eliz188
22. aug 2018

ahojte dievčatá potvrdzujem informaciu že pán doktor kokorák odchádza do levoče . dnes mi sám osobne volal že či som ochotná sa dať operovať v levoči lebo ako závažnejšiu pacientku by ma rád operval sám ( mám 182kg) mám ho kontaktovať v polovici oktobra s tým že si dohodneme stretnutie na ktorom preberiem skorší dátum operácie. ja som mala byť operovaná 12 decembra...

alexkika
22. aug 2018

@shimsa ahoj tak blahoželám, už to máš za sebou. Rýchlo sa zotav a šup šup štíhlieť 😊. Aj sa už neviem dočkať. Termín mám síce na 16.1.2019, ale ak by sa to posunulo v Levoči skôr tak by som do toho šla. Chcela by som aby ma operoval doktor Kokorak, tak asi iná možnosť nebude. Veľa zdravíčka a daj vedieť ako sa ti darí. Pa