icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

jelly265
25. aug 2018

@mima345 som po opke skoro dva roky ale ešte som nenatrafila na nikoho kto by bol v Žiline, pár dievčat boli v TT, menej v BA a gro sme boli v BB.

mary_enka
26. aug 2018

Babulky a ste tu niektore, kt ste boli tetaz v july na prvu kozultaciu v TT a maju sa vam ozvat cca v septembri?... Viem, ze jedna kocka tu je, ale ci nas je viac ;) dakujem

martinaskubak
26. aug 2018

@mima345 tak treba si to overiť . Je možné že to opäť zmenili

zuzana3937
26. aug 2018

@jelly265 Ahoj. Aj ja som rozmýšľala nad Zilinou, keď mi pán doktor Kokorak oznámil že ide robiť do Levoče...pred sa je to 300km od nás... Na nete som našla že to robia aj v Žiline pan doktor Babiš tuším,ale on to tam robí sám aspoň tak som pochopila sestričku keď som tam volala. Aj ja som sa tu pýtala či náhodou nebola niektorá na opke
v Žiline... Ale asi predsa len pôjdem za pánom doktorom do Levoče... dôverujem mu a nerada menim doktorov..

veronika4578
26. aug 2018

@tamarocka ahoj a nemas to nahodou zeby si mi to poslala?

tamarocka
26. aug 2018

@veronika4578 spytam sa muza kde to odlozil.potom preposlem.

veronika4578
26. aug 2018

@tamarocka ok dakujem 😘

veronika4578
26. aug 2018

@jelly265 a nemas to nahodou este niekde zeby si mi poslala?

mima345
26. aug 2018

@martinaskubak Ďakujem, už som si všetko overila a je to ok. 😉

adaurbanova
26. aug 2018

@zuzana3937 ahoj, a máš už termín op? Alebo sa chystáš ešte len na konzultáciu?

zuzana3937
26. aug 2018

@adaurbanova ahoj. Ja už mám aj druhý termín op 14.10 ale to platí na BB. Mám sa ozvať dr.Kokorakovi zaciatkom októbra..

jelly265
26. aug 2018

@veronika4578 napíš mi do správy mail a pošlem ti to 😉

veronika4578
26. aug 2018

@jelly265 poslala som ss.

sika75
26. aug 2018

@mary_enka ahoj ja som bola v juni v TT a este sa neozvali

mary_enka
26. aug 2018

@sika75 a co ti povedali, ze kedy sa ozvu ?

sika75
27. aug 2018

@mary_enka tak predpokladám, že s ozvú tiež v septembri, keď sa mi po 7 týždňoch neozvali, tak som im písala a povedali mi, že oni ma upozornili na to, že sú dovolenky a že to bude trvať pár týždňov... nečakala som, že 11 a viac ... ale chápem sú dovolenky, len ja som už v takom stave, že neviem ako dlho ešte vydržím vôbec sa hýbať...

veronika4578
27. aug 2018

@sika75 ahoj .. ty si uz bola na opp?

tamarocka
27. aug 2018

@sika75 muz bol na konzultacii v trnave v januari.povedali ze ohlasime sa,to volali po mesiaci ze davame vas do kolecka.na to sme cakali do konca maja.potom bol uz za 10dni zoperovany.

rebeka1977
27. aug 2018

@sika75 len vydrz. Ozvu sa. Ja som mala este termin aj v BB a koli praci som potrebovala vediet ci a kedy asi ma zavolaju v TT na kolecko. Ked so
Spomenula BB tak pan doktor mi v TT zrusil - ostal nahnevany. A pritom keby povie, ze vydrzte my sa urcite ozveme, BB zrusim. No po tomto jednani, som rada, ze som isla do BB.

sika75
27. aug 2018

@veronika4578 ahoj, nie ešte len na konzultácii

sika75
27. aug 2018

@tamarocka no, žial mne nevolali ani po mesiaci ... ani po dvoch ... a za chvíľku bude ani po troch 🙂 ale áno beriem to tak, že sú tie dovolenky, keď sa mi neozvú do 15.9. tak to budem znovu naháňať...

sika75
27. aug 2018

@rebeka1977 u mňa nejde o nedočkavosť ako takú, ale zo dňa na deň sa zhoršujem, tak nech ma do vtedy neklepne ...🙂

mary_enka
27. aug 2018

@sika75 myslim ze sa ti ozvu zaciatkom septembra,kebo mne vraveli ze tak zaciatkom jesene, ale hned mi vraveli ze sa nemam bat, ze sa urcite ozvu ;) a ak je to po kolecku take rychle, ze cca mesiac, tan super ;)

veronika4578
27. aug 2018

@sika75 a preco nejdes do BA? Nie je to tam take zle... ja som bola teraz na opp a podla mna nemocnica jak nemocnica vydrzat v nej musis tak ci tak😊 cize ked si spravis vysetrenia mozes kludne ist do BA tu sj terminy opp tak cca 3. - 4. Tyzdne.. len dr. Vician ma tiez teraz dovcu ale potom by ta podla mna urcite zobral ked do TT cakas tak dlho urcite by som to riesila v BA.

andre8757
28. aug 2018

Potom ako mi v BB zrušili operáciu 7 dní pred termínom, na kt. som čakala pol roka, som hneď išla na konzultáciu k Dr Vicianovi a dal mi termín o 4 týždne. Bol príjemný, odporúčam. Z dovolenky sa vráti 14.9.

mary_enka
28. aug 2018

@andre8757 len keby som do tej ba napr isla ja, tak by som to urcite skor nevybavila, pretoze u nas zohnat terminy u endo... Je nemozne... Uz teraz dava terminy na buduci rok, lebo jedna co tu je je na materskej a on ju zastupuje... Takze cakame na trnavu, ale zase mne to nikam nenahli... Aspon zatial pracujem na pohybe a pravidelnej strave, co mi odporucili 🙂

zuzana3937
28. aug 2018

Ahojte. Dnes idem na konzultáciu do Ziliny. Keď v BB to nevyšlo... Som zvedavá čo mi povie pán doktor tam a aký mi dá termín keďže už mám vyšetrenia podrobené od júna...

mary_enka
28. aug 2018

@zuzana3937 drzim palce a daj vediet ;)

zuzana3937
28. aug 2018

@mary_enka ďakujem určite dám vedieť...

adaurbanova
28. aug 2018

@zuzana3937 prečo ti to v BB nevyšlo?