icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

veronika4578
28. aug 2018

@andre8757 ja som akurat po opp od dr. Viciana .. a zijem 😂 vsetci sa boja ist do BA vraj zla starostlivost ale dalo sa to prezit.. a sestricky boli velmi mile .. doktori tiez .. prednosta ci dokonca na vizite aj srandu robil .. cize za mna v nemocnici v ba len vsetko dobre stazovat sa nemozem az na stravu. Ale tak co som mohla cakat po resekcii 😂😂

veronika4578
28. aug 2018

Ale musim sa aj pochvalit jak som dosla z nemocky domov tak minus 7kg a teraz som sa vazila 2 dni posebe a kazdy den pol kila .. dufam ze aj dalej to takto pojde dole 👍

adaurbanova
28. aug 2018

@veronika4578 ahojky, prosím ťa ty si bola na op v BA? Bola si spokojná?a koľko si platila za lekára? Ja by som chcela ísť k dr.Kokorakovi, ale ak sa mám dostať na op niekedy vo februári alebo až v marci, tak sa mi to zdá nekonečne dlho.

sika75
28. aug 2018

@veronika4578 ďakujem, ale mne vyhovuje TT, hlavne, že si nebudem musieť naháňať nejakých lekárov kvôli vyšetreniam a odbaví sa to za 2 dni... jno, a je ešte x ďalších dôvodov, prečo si radšej počkám na TT 🙂

zuzana3937
28. aug 2018

@adaurbanova Lebo pán doktor Kokorak tam končí a pre mňa je dosť ďaleko ísť za ním do Levoče... Od nás to je 300km.

adaurbanova
28. aug 2018

@zuzana3937 a keď si bola na konzultáciu, tak si bola priamo u dr Kokoraka? Je nejaký kontakt priamo na neho? Ďakujem

moni52
28. aug 2018

Ahoj všetkým čo ste tu. Poraďte mi čo mám robiť, ako sa rozhodnúť? Vo štvrtok idem k Dr. Kokorákovi s výsledkami. Píšete že odchádza do Levoče a ja to mám z Nových Zámkov viac ako na 300 km. Na operáciu v BB by som si možno do marca aj počkala.... ale potom asi výber stehov, pravidelné kontroly...tak to by bola fuška tam chodiť 😔 Už ani spávať neviem, točí sa mi pred očami obraz s otázkou BA-Levoča. Viem, že v BB to prepláca Dôvera ale neviem či aj v Levoči alebo v BA. Som zúfalá 😢 A neviem ani to, že keď vo štvrtok prídem k Dr. Kokorákovi, či mi výsledky vyšetrení zoberie alebo ich dá späť keď neprijmem Levoču... poraďte. Za každú úvahu a radu budem vďačná. Ďakujem

adaurbanova
28. aug 2018

@moni52 ja mám dneska presne takéhoto chrobáka v hlave 🙄,začala ma lákať BA, ale len kvôli termínu. Ja mám mať konzultáciu 9.11.v BB ale to je dlho a ešte kým na op 😑a tiež som chcela ísť k dr.Kokorakovi uvidím ako bude fungovať v Levoči, lebo ja by som to mala najradšej ešte tento rok hotovo 😉

moni52
28. aug 2018

@adaurbanova ale v BB už 9.11. dr. Kokorák nebude. Že?
Ja keď som bola uňho na prvej konzultácii, to bolo v piatok .Mala som termín k primárovi Markovi, lenže vtedy ho zastupoval dr. Kokorák. Opýtal sa ma koho chcem mať operatéra a ja som mu povedala že jeho, lebo ho teraz vidím a počujem. ako som čítala túto diskusiu, som si aj gratulovala že som sa rozhodla dobre... a teraz toto 😔. napriek všetkému do BB 30.8. idem a rozhodnem sa po konzultácii s ním....

adaurbanova
28. aug 2018

@moni52 nie už tam nebude vtedy, on už od 17.9 bude v Levoči. Tak ja som sa chcela objednávať teda do Levoče, ale že musím počkať kým nastúpi. No ale ak by bola tá BA reálna ešte do konca roka, tak by som šla tam. No uvidíme, daj info potom aj ty prosím, že čo a ako 😉

moni52
28. aug 2018

ok, určite napíšem

zuzana3937
28. aug 2018

@adaurbanova áno priamo u pána doktora Kokoraka som bola na konzultácií... Mám len to číslo z ktorého mi volal keď mi oznamoval že ide do Levoče...

zuzana3937
28. aug 2018

@mary_enka Ahoj. Tak konzultáciu mám úspešne za sebou. Bola som v Ziline a ak bude termín tak 20.9 budem operovana... Ešte o mesiac skôr..

mary_enka
28. aug 2018

@zuzana3937 tak to jr mega ty mas uz vysetrenia porobene;)

zuzana3937
28. aug 2018

@mary_enka áno ja ich už mám od júna urobené...

veronika4578
28. aug 2018

@adaurbanova ahoj .. ano bola som v BA na opp.. spokojna som, podla mna naozaj je nemocnica jak nemocnica nemozes ocakavat zazraky od slovenskeho zdravotnictva.. ale sestricky boli mile.. dr. Vician je super chlap a hlavne doktor. cize za mna maju Kramare velke plus...osobne sa priznam ze som to chcela v den opp uz pred operacnou salou vzdat avsak sestricky za mnou poslali dr. Viciana ktory sa so mnou prisiel porozpravat aj spolu s anesteziologickou a opp som nakoniec podstupila.. bala som sa asi ako kazdy ... za lekara som platila 275€ uz som to pisala vyssie.. no ferbuar je nedohladne a v BA mas termin tak do 4tyzdnov cize podla mna fajn.. aj ked dr. ma teraz dovolenku ale myslim ze termin na oktober by si v BA v poho mohla dostat 😏

veronika4578
28. aug 2018

@sika75 rozhodnutie je na tebe.. len ten termin a ako si pisala vyssie ze nevies ci to budes zvladat so sebou potom uz tak preto som ti napisala nijako ta nenutim samozrejme. A drzim prsty

adaurbanova
28. aug 2018

@veronika4578 ďakujem za info, dúfam že platí všade že to dôvera preplaca. Ak budú v Levoči dávať termín tiež až na február, tak bez váhania idem do BA, no uvidím vo štvrtok. Cítiš sa ako po op? Nelutujes teda že si sa na to dala 😉

mima345
28. aug 2018

@zuzana3937 Ahoj, prosím ťa, mohla by si mi napísať ako prebiehala tá konzultácia a aké vyšetrenia si potrebovala,, ja idem na konzultáciu v pondelok, tak sa chcem psychicky pripraviť,, bola by som ti moc vďačná....😘

zuzana3937
28. aug 2018

@mima345 Ahoj. Nemáš sa čoho báť. Doktor tí vysvetlí čo chcete podstúpiť. Povie ti všetko čo potrebuješ vedieť. Dá tí zoznam čo musíš podstúpiť endokrinologiu,diabetologiu, psychológiu,gastro dúfam že som na nič nezabudla. A keď budeš mať toto všetko vybavené objednať sa aj z výsledkami a to už možno dostaneš aj termín..

zuzana3937
28. aug 2018

@mima345 veľa šťastia tí prajem a neboj sa to dáš....

mima345
28. aug 2018

@zuzana3937 Ďakujem moc, držím ti palce, aby ti všetko dopadlo na výbornú a aby si bola spokojná a šťastná.. Ešte raz ďakujem...😉😘

zuzana3937
28. aug 2018

@mima345 ďakujem aj ja ti prajem nech ti všetko vyjde ...

mima345
28. aug 2018

@zuzana3937 prepáč, že ťa ešte otravujem, ale čo bolo u toho psychológa ???

zuzana3937
28. aug 2018

@mima345 chvíľu sa stebou porozpráva a potom ti dá tri testy.jefen obrázkový, potom desať otázok a nakoniec 278 otázok ale tam len robíš krížiky či súhlasíš alebo nie...

mima345
28. aug 2018

@zuzana3937 😵😵😵 ooou,, ako na zbrojný pas 😅😅 dúfam, že prejdem 😂😂

mima345
28. aug 2018

Babule, je tu nejaká, ktorá plánovala po operácii otehotnieť??? Nespomínajú nejaké obmedzenie ohľadom tohto??? Ďakujem

veronika4578
28. aug 2018

@adaurbanova.. co som ja citala tak preplacat by to mali uz vsetky poistovne.. ja mam union a problem nebol... citim sa super po opp... nelutujem vobec ze som sa nato dala.. mne zaroven robil dr. aj zlčnik cize som spojila aj prijemne s uzitocnym 😂 kazdy den pol kila dolu .. modlim sa aby sa to nezastavilo dako skoro 😂

veronika4578
28. aug 2018

@mima345 ahoj.. ja som citala ze tu baby pisali cca od 60strany ze boli aj potom tehotne .. treba to tu prelistovat 😂

mima345
28. aug 2018

@veronika4578 Ďakujem 😉