Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@berta555 tak to mi je veľmi ľúto toto bola riadna smola, ale šťastie, že mali záujem aj keď na prosenie, že sa na to pozreli. Mňa to ešte len čaká a podla toho čo tu žienky písali dr Kokorák je podant tak dúfam že takéto komplikácie nehrozia. Len dúfam že si už v poriadku a máš sa lepšie. A ešte ak môžem tú infekciu spôsobil zle zošitý žalúdok? Keby boli pozreli s kontrastnou látkou bol by sa tvoj problém ukázal? A prišiel ten dr" babrák" aspoň sa opýtať či si už ok?
@berta555 ahoj. tak teraz som sa trochu zľakla lebo aj ja chcem isť do BA na opku. Máš pravdu, pri určitom percente nastanú komplikácie ale toto by som asi nechcela prežiť. Keby sa to stalo mne, tak neviem, som od prvej nemocnice tak na 15 km a od Blavy na 140 km. Prajem ti skoré uzdravenie.
@berta555 Ahoj, je mi luto, co sa Ti stalo a co si musela prezit. Poviem len jedno: v Ba ma to neprekvapuje. Info pre pacientky takmer ziadne, kontolny rtg ziadny, pravidelne kontroly v risi utopie. BA? Nikdy. Prajem Ti skore uzdravenie, co najmensie komplikacie a napriek vsetkemu zdarny koniec v podobe zhodenych kileciek. Drz sa 🙂
@zuzana3937 no super, tak ti držím päste a nech to už máš za sebou. Ja som rozhodnutá ísť do Levoče, snáď to bude o niečo skôr ako pôvodne malo byť v januári. Uvidíme, ako povedal slepý. Pá a drž sa!
@klaudia1351 mne endokrinologicka vravela,že dôvera operáciu preplaca.
@berta555 no tak to je pekný zážitok, ale ako vravíš,, smola" Mne operovali pred tromi rokmi diastazu a pruh a dodnes deň mám ranu na pupku a to mi diastazu ani nespravili. Takže to znamená, že takí babráci sú všade, v každej nemocnici. Tie z nás čo majú viac šťastia sa s nimi nestretnú a my to malé percento si to odsereme. Len dúfam, že pri tejto operácii budem mať viac šťastia. Tebe prajem skoré uzdravenie, nech si pekná štíhla a aby si čím skôr zabudla na ten horor.
Zienky ako to vyzera aktualne? Ma to niekto prezistene? Potrebovala by som poradit, kam ist na operaciu, kde by mi dali najblizzsi termin, takisto ak niekto viete ako to je s poistovnou Union....moc dakujem za informacie
@radulienka2 ja som dnes absolvovala kolecko a 16.9. mam termin opky. To som ani necakala tak skoro. V TT.
@ivanakp no tak to je super. A este sa spytam, ako si sa objednavala na konzultaciu, myslim ci telefonicky alebo staci napisat mail a kolko trvalo kym si tam isla? A nevies ako je to s poistovnou?
Na konzultaciu som sa neobjednavala. Konzultacie robia kazdy stvrtok od 10 do 13. Bola som tam 30.8. doktor mal dovolenku tak ma vybavila len sestricka. Ja mam vseobecnu. Ine neviem ci to preplacaju. Tusim este dovera.
@ivanakp to fakt si tam bola 30.8 a 16.9 uz mas operaciu?😱 a kedy si stihla pobehat tie vysetrenia? Tak to je super, dufam, ze pochodim rovnako....este jedna otazka....co si treba zobrat na konzultaciu?
@radulienka2 na konzultaciu nic netreba 😉 iba seba....
@novaaaa dakujem, asi tam hned zajtra pojdem 🙂