Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Babulky aj vam odporucili na prvej konzultacii pravidelnu stravu 5x denne a pohyb? Mne ano... Ale dopadla som s dlahou na nohe... Tskze predpokladam ze aj tie tri ubohe kilecka co som zhodila, naberiem teraz znova... Bola som na konzultacii v TT a este... Ak to aj vam povedali ,pytali sa potom na to, ci to dodrziavate?
@mary_enka maji ahoj ja som po obke 2roky
@zdenkakarolina vieeeem 🙂 citala som tu a aj to ze si jedna z mala, co to nesplnilo to co mali, aspon tak som vtedy pochopila tu komunikaciu
@mary_enka áno, dá sa tak podedat, chyba 18kg a mam vsetko späť
@zdenkakarolina prepáč že sa pýtam ale čo sa stalo že si znova začala priberať?
Ja som v Holandsku absolvovala minuleho roka gastric sleeve. Zmensenie zaludka o 70%.
@zdenkakarolina keby mne tato opka nepomohla, tak to beriem uz ako osud, ze to tak ma byt....ze som vassia, ale verim, ze bude vsetko tak ako u vacsiny ludi ;)
@mary_enka drzim place moja
@zdenkakarolina dikicko... Inak by sme si mohli niekedy spravit chvilku pre seba a zajt na kavicku ;)
@mary_enka Môžme jasné, daj vedieť
@mary_enka
@zdenkakarolina dievčatá môžem sa pridať?tiež plánujem túto operáciu.mam za sebou všetky vyšetrenia a rada by som sa osobne stretla s niekým kto tým všetkým prešiel 🙂
@monickos
@zdenkakarolina a ako tak pozerám ste z Pb ako aj ja 🙂 ak sa vtieram tak sa vopred ospravedlňujem☺️
@monickos ahoj, nie v pohode, môžme dať babinec pri káve a pokecať
@mary_enka ja mám vyšetrenia urobené už od júna,lenže mi zistili helicobaktera tak som sa musela preliečiť antibiotikami,v októbri ma znovu čaká gastro hadička a potom mám poslať výsledky lekárovi.Mala som už určený dátum do BB ale pán doktor odchádza do Levoče tak mi dá nový dátum.je šanca že ťa operácia bude skôr ako v Bb
Áno je veľmi príjemný,vysvetlil mi čo ma čaká 🙂 už máš nejaké vyšetrenia za sebou?
@mary_enka tak to máš výhodu že tam urobia všetky potrebné vyšetrenia viacmenej naraz.jasom sa na všetko objednávala a termíny som dostala do cca 2 mesiacov.najviac som sa bála psychológa 🙂 ty máš z niečoho strach? Držím palce nech to máš čo najrýchlejšie za sebou 🙂 a hlavne nech všetky vyšetrenia dopadnú dobre
@monickos pokial ide o vysetrenia, tak som akosi na vsetko vnutorne pripravena. Coho sa ale bojim je celkova narkoza... A potom sa uz na vsetko tesim... Ani hadicka do zaludka mi az tak nevadi,verim, ze pokial budem pokojna a dychat nosom, tak to bude mat lahky priebeh... Psycholog... No to je taka tema... Ze ano, viem co som robila zle a dnazim sa uz tetaz vyvarovat veciam ako sladene sytene napoje.. Alebo narazove jedenia... A viem aj co ma caka po opke, takze vsetko fajn.. Mam ciel a idem za nim... Inak uvazujem nad tym, ze by sme mohli zalozit aj klasicku skupinu tu na MK... Kde by sme mohli rozobrat tuto temu do hlbky ;)
@mary_enka z tej narkózy mám strach aj ja..ale moja obvodná ma ubezpečila a svojim spôsobom aj upokojila tým že uspávaju aj oveľa ťažších a rizikovejších pacientov..tak jej verím 🙂 so založením skupiny ti nepomôžem ale súhlasím 🙂 som na MK len dva dni tak sa tu ešte príliš nevyznám ☺️ zaregistrovala som sa sem hlavne kôli tejto skupine

@jelly265 k výsledku gratulujem a teším sa keď sa mi podarí schudnúť 40kg. Budem ako modelka😂😂😂 verím že budem po operácii ok preto idem k dr Kokorákovi. Moc ďakujem za odpoveď a ešte veľa zdaru k vysnívanej postave.