icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

beka22
9. sep 2018

@jelly265 k výsledku gratulujem a teším sa keď sa mi podarí schudnúť 40kg. Budem ako modelka😂😂😂 verím že budem po operácii ok preto idem k dr Kokorákovi. Moc ďakujem za odpoveď a ešte veľa zdaru k vysnívanej postave.

jelly265
9. sep 2018

@beka22 ďakujem pekne a prajem všetko dobré 😉

alexkika
10. sep 2018

@jelly265 ahoj, kedy ideš na operáciu? Ja som mala termín u MuDr Kokoráka na január. Teraz som zvedavá keď budem volať v októbri, či si časovo polepším lebo tiež chcem ísť do Levoče.

jelly265
10. sep 2018

@alexkika ja som už 21 mesiacov po opke 😉

alexkika
11. sep 2018

@jelly265 prepáč, chcela som písať beka22. Tebe gratulujem k úspechu. Už aby som aj ja mala po operácii bola by som happy.

beka22
11. sep 2018

@alexkika ja idem teraz volať o termín lebo chcem ísť do Levoče. Bola som s výsledkami v BB ale termín som už nedostala. Keď zavolám napíšem dátum.

mary_enka
11. sep 2018

Babulky aj vam odporucili na prvej konzultacii pravidelnu stravu 5x denne a pohyb? Mne ano... Ale dopadla som s dlahou na nohe... Tskze predpokladam ze aj tie tri ubohe kilecka co som zhodila, naberiem teraz znova... Bola som na konzultacii v TT a este... Ak to aj vam povedali ,pytali sa potom na to, ci to dodrziavate?

novaaaa
11. sep 2018

@mary_enka ano odporucili 5 x denne jest a spravit 10 000krokov. ale nie vzdy sa mi dalo dodrzat myslim tie kroky .len si ustraz stravu teraz ked sa ti neda chodit a kila pojdu aj tak dole 🙂

mary_enka
11. sep 2018

@novaaaa hej hej.. To som davala raz dva tie kroky, ale klb na nohe to nezvladol ;(.. Strava je u mna problem... Chi chi

zdenkakarolina
11. sep 2018

@mary_enka maji ahoj ja som po obke 2roky

mary_enka
11. sep 2018

@zdenkakarolina vieeeem 🙂 citala som tu a aj to ze si jedna z mala, co to nesplnilo to co mali, aspon tak som vtedy pochopila tu komunikaciu

zdenkakarolina
11. sep 2018

@mary_enka áno, dá sa tak podedat, chyba 18kg a mam vsetko späť

beka22
11. sep 2018

@zdenkakarolina prepáč že sa pýtam ale čo sa stalo že si znova začala priberať?

strakulanikula
11. sep 2018

Ja som v Holandsku absolvovala minuleho roka gastric sleeve. Zmensenie zaludka o 70%.

mary_enka
12. sep 2018

@zdenkakarolina keby mne tato opka nepomohla, tak to beriem uz ako osud, ze to tak ma byt....ze som vassia, ale verim, ze bude vsetko tak ako u vacsiny ludi ;)

zdenkakarolina
12. sep 2018

@mary_enka drzim place moja

mary_enka
12. sep 2018

@zdenkakarolina dikicko... Inak by sme si mohli niekedy spravit chvilku pre seba a zajt na kavicku ;)

zdenkakarolina
12. sep 2018

@mary_enka Môžme jasné, daj vedieť

monickos
12. sep 2018

@mary_enka
@zdenkakarolina dievčatá môžem sa pridať?tiež plánujem túto operáciu.mam za sebou všetky vyšetrenia a rada by som sa osobne stretla s niekým kto tým všetkým prešiel 🙂

monickos
12. sep 2018

@monickos
@zdenkakarolina a ako tak pozerám ste z Pb ako aj ja 🙂 ak sa vtieram tak sa vopred ospravedlňujem☺️

mary_enka
13. sep 2018

@monickos chi chi.... Ja to rozhodnr ako vtieranie nevnimam... Ja ale este nemam po opke ale rada sa stretnem... Kazdopadne velmi verim, ze tak do konca roka by som to mala mat vsetko absolvovaneeeee v tt... Ty ide kde na opku ?

zdenkakarolina
13. sep 2018

@monickos ahoj, nie v pohode, môžme dať babinec pri káve a pokecať

monickos
13. sep 2018

@mary_enka ja mám vyšetrenia urobené už od júna,lenže mi zistili helicobaktera tak som sa musela preliečiť antibiotikami,v októbri ma znovu čaká gastro hadička a potom mám poslať výsledky lekárovi.Mala som už určený dátum do BB ale pán doktor odchádza do Levoče tak mi dá nový dátum.je šanca že ťa operácia bude skôr ako v Bb

mary_enka
13. sep 2018

@monickos tak snad to bude co najskor ;) na na dr. Co ta bude operovat citam iba same dobre recenzie ;)... Oki.. Tak ja idem zajtra na kontrolu, tak uvidim ci mi daju dole dlahu ;)

monickos
13. sep 2018

Áno je veľmi príjemný,vysvetlil mi čo ma čaká 🙂 už máš nejaké vyšetrenia za sebou?

mary_enka
13. sep 2018

@monickos ja mam za sebou prvu konzultaciu tt... Kazdym dnom teraz uz cakam, ze mi budu volst na kolecko a potom ak bude vsetko ok, tak opka... Po tom kolecku davaju termin opky tak do jedneho mesiaca....

monickos
13. sep 2018

@mary_enka tak to máš výhodu že tam urobia všetky potrebné vyšetrenia viacmenej naraz.jasom sa na všetko objednávala a termíny som dostala do cca 2 mesiacov.najviac som sa bála psychológa 🙂 ty máš z niečoho strach? Držím palce nech to máš čo najrýchlejšie za sebou 🙂 a hlavne nech všetky vyšetrenia dopadnú dobre

mary_enka
13. sep 2018

@monickos pokial ide o vysetrenia, tak som akosi na vsetko vnutorne pripravena. Coho sa ale bojim je celkova narkoza... A potom sa uz na vsetko tesim... Ani hadicka do zaludka mi az tak nevadi,verim, ze pokial budem pokojna a dychat nosom, tak to bude mat lahky priebeh... Psycholog... No to je taka tema... Ze ano, viem co som robila zle a dnazim sa uz tetaz vyvarovat veciam ako sladene sytene napoje.. Alebo narazove jedenia... A viem aj co ma caka po opke, takze vsetko fajn.. Mam ciel a idem za nim... Inak uvazujem nad tym, ze by sme mohli zalozit aj klasicku skupinu tu na MK... Kde by sme mohli rozobrat tuto temu do hlbky ;)

monickos
13. sep 2018

@mary_enka z tej narkózy mám strach aj ja..ale moja obvodná ma ubezpečila a svojim spôsobom aj upokojila tým že uspávaju aj oveľa ťažších a rizikovejších pacientov..tak jej verím 🙂 so založením skupiny ti nepomôžem ale súhlasím 🙂 som na MK len dva dni tak sa tu ešte príliš nevyznám ☺️ zaregistrovala som sa sem hlavne kôli tejto skupine

novaaaa
13. sep 2018

@mary_enka tak dievcata ak to beriete tu kavicku ako pokec o opke rada sa k Vam pridam 🙂 tiez uz mam po 4 mesiace a ak niekomu pomoze aj moja skusenost rada sa s vami o tom porozpravam 🙂 ak teda budem mat vtedy volno a napisete tu kedy a kde ,rada pridem zavami aj zo Ziliny 🙂