Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@zuzlicek44 neboj Zuzka ubehne to ako voda ono sa to zdá že je to ďaleko. Ale máš darček na Mikuláša ber to z tej lepšej strany. A možno ťa poteší potom dátum operácie. Možno že nebudeš dlho čakať.
@zuzlicek44 fuha...ja som objednana na konzultaciu v Levoci 25.10..Tiez som to chcela mat za sebou tento rok..Mozem aj ja cakat,ze mi zavolaju :(
@zuzlicek44 ahoj, ja som na 22.10, dúfam, že to tak aj bude. Aj Ti povedali dôvod? Už som mala termín operácie na 16.1.2019v BB , ale rozhodla som sa pre Levoču. Hádam to nebudem ľutovať.
@alexkika že má voľno 2 týždne. A že ona -sestricka musí predobjednať 20 ľudí 😓😓
Ahojte ...aj mne dnes volali z Levoce mala som ist teraz 18.10 na konzultáciu a prelozili ma najprv na 8.11 a tak zasa volali ze az na 22.11 :(
@ozzynka2332 buď rada,ja som až po...a tiež som mala termín konzultácie na 18.10...😕😕😕
@zuzlicek44 ahoj tak sa v Levoči stretneme😉 tiež som objednaná na 6.12 na konzultáciu.uz mi snáď dajú termín operácie
@monickos máš už za sebou vyšetrenia.? Ja idem len na prvú 😔😔😔
@zuzlicek44 áno konečne všetky...na gastro som musela ísť dvakrát,kôli tomu sa to všetko zdržalo.
@zuzlicek44 Dnes mi zasa volali ze mam prist v stvrtok 🙂
@karolinakb Ahoj....aké číslo máš na predaj?.....Ja som tiež objednaná na konzultáciu na 28.10. ale do operácii a chudnutia je to ďaleko, tak ak by si mala veľ.56/58 vzala by som si hlavne tričká na doma.
Je tu prosím niekto aj po 50tke, čo má za sebou túto operáciu? Všetko ste tu mladé baby a ja by som potrebovala popísať s rovesníčkou. Ako to zvláda po operácii, či sa jej darí chudnúť a tak pod. Čo si budeme klamať po 50tke sa ľahko priberá ale ťažko chudne.
Nie nič. Povedal len že moje výsledky vyšetrení sú prekvapivo vynikajúce a protirecia môjmu veku a výzoru 😂😂😂
Ahojte Dievčatá. Prosím Vás je tu niektorá ktorá mala problémy po opke? Začalo ma preháňať, zatiaľ to vyzerá že len z mlieka a mliečnych výrobkov... Viete mi prosím poradiť? Ďakujem
@zuzana3937 Ahoj, kedy si mala operáciu?
@mima345 Ahoj. Operovali ma 25.9.18.
@anickaps Ahoj moja, vacsinou 54 velkost
@karolinakb Ahoj----54 by mi na teraz boli malé, tak Ďakujem
Prosím vás viete mi napísať adresu kde je doktor v Levoči? Ďakujeeeem
Prosím vás kde nájdem v Levoči doktora kokoraka? Ďakujem ,🙄
@zuzlicek44 v nemocnici na chirurgii. Keď prejdeš vratnicou tak je to asi 2 ulička naľavo. Keď pôjdeš pozeraj tabuľky nemáš kde zablúdiť a adresu si daj do googla nemocnica Levoča je tam iba jedna nemocnica.
@beka22 ďakujem našla som adresu. Probnerova 2 či dáko tak 😂😂

Akurát volali z Levoče,taká sklamaná som...na konzultáciu som bola objednaná na 18.10 preložili má na 6.12...az do revu mi je....taká som sklamaná 😓😓