Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Zienky, ktora ste boli na prvej konzultacii u Dr. Kokoraka niekedy nedavno?
Ahojte, tak sa hlasim uz po operacii, robili ma 12.11. v TT a dnes som o -12kg lahsia 😍...zatial som v tekutej faze a vsetko je ok...zajtra mam kontrolu, tak uvidime 😊
Čavko,ja mám termín v Levoči 22.1
@dadulka45 kedy si bola po termín?
@zuzlicek44 nieako koncom septembra,aj ti ideš na operáciu?
@dadulka45 ešte len idem po termín...tak nech viem čo ma čaká
..
Babenky má niekto termín operácie 22.1v Levoči?
@dadulka45 kedy si bola po termin? ja mam konzultaciu poslednu pred opkou mam vsetky vysetrenia absolvovane a ide 6.12. pre termín nevies na kedy teraz planuje opky?
@klaudia1351 ja som bola v septembri ale mne sa to ťahá už od júna vtedy som bola v BB a potom bola dovolenka a nakoniec pán doktor prešiel do Levoče,termín tuším ti niekto písal že dáva už na apríl
@dzenys
@dagmaraa ahojte hlásim sa op opke dnes má doviezli už na izbu. Mám sa dobre už nemám ani nič od bolesti. Primár mi povedal že to išlo ako z knihy opka mi trvala 2,5hodiny. Dnes už môžem piť a dostala som aj bujón na večeru. Aj @siariku mali operovať včera ale na are jej nariadili ešte jednu kontrolu tak ju operovali dnes ráno. Bola som ju pozrieť pred chvíľou na jiske tak je v poriadku. A operoval nás dr Kokorák. Je tu super starostlivosť sestričky milé primár mi bol dnes na kontrole 3x. No a v piatok by som mala ísť domov.
Ahojte aj ja sa hlasim z BA. V pondelok opka, potom trochu ubolena ale už dnes je to dobré. Od zajtra vraj dostanem aj niečo vypiť, tak dúfam že sa s prvým glgom nestretnem ešte raz lebo som po opke 2x vracala. Ale zajtra idú von aj hadičky.
@moni52ahooojj suuuuper ze maas po tom. este si nic nepila?

@zuzlicek44 ďakujeme 😘