Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@novaaaa No aj hadam mne ten hlad prejde ale prosim poraďte ako spestriť alebo co môžem jest v prvej faze stale nemam v tom uplne jasno ci ten vývar je komplet zelenina mäso a ci mozem aj trosku soli niekde som cital ze aj actimel ale neviem ci uz v prvej fáze dakujem za kazdu radu a jedalnicek-recept
@novaaaa no tak ma už prepustaju idem dalej bojovať domov, teda ale mozem na záver zhrnúť že doktori a sestričky na jednicku v TT fakt ochotne a úslużne no mňa ma ju získaného a asi to bude hlavna alebo zastupujuca ta vie cloveka aj povzbudiť hlavne strachosa ako som ja musim im tam napisat ze velka vďaka.... no teraz uz je to na mne tak to uz nejak zvladnem musím a tesim sa domov
A ešte otázka vsetko asi jesť take vlaznejsie však
Ahojte. Volala mi sestrička práve že má musí predobjednať (z 13.12) na 17januar.skoro som odpadla..tak mi prišlo luto,slzy ako hrachy mi padali....mala som ísť s výsledkami pre termín operácie...sklamaná som strašné....úplne...😓😓😓
@zuzlicek44 To mi je ľúto, ale nezúfaj, aspoň si bez stresu užiješ sviatky 😉
@ziva28 úplne som smutná a plačem 🙄😁(naozaj)
@zuzlicek44 mne sa to tiež stali ale už mám termín operácie
@dadulka45 drIm pre nech ti ho nepreložila...
Držím palce nech ti ho nepreložia
@zuzlicek44 To dúfam že u, nie
Prave čítam ze musím vypiť zhruba do 2/5 litra vody boze ledva davam 1 liter vam sa to darí ? A prosím je tu niekto kto je aspon pol roka po opke a obetuje aspon 5minut ze by som zavolal a trosku sa povypytoval este na rozne veci. tel. cislo môžete do sukromnej spravy dakujem moc
@solim59 opravujem nie je to pocit až tak hladu ako chuť na rozne jedlá da sa to ovládať ale predstava že si nikdy uz nedám segedinsky je strašná takže v skutočnosti nemám hlad na velku porciu ale na chuť toho jedla o to skôr u mna ide no o mesiac vsetko môže inak na mne fungovať, som kratko po opke tak nie som asi dobra vzorka na prieskum
@tonio pravdaže môžeš, ide o to aby si schudol a potom si môžeš dopriať na čo budeš mať chuť, pravdaže v malom množstve a ku mastnému a alkoholu by som sa ja už nevrátila, vôbec mi to nechýba, aj keď tomu alkoholu som aj tak moc nedala, ale to tučné mäso to bolo moje... Sú aj zdravšie recepty na ,, nezdravé jedlá,,😝😀ako napríklad chudšie mäso a sójová smotana 😉,,, neboj sa,,tento prvý moment sa to zdá byť ťažké( vlastne to aj je ťažké), ale rýchlo to pominie a čoskoro budeš v pohode. Veľa šťastia...
@tonio podľa mňa máš veľmi málo informácií o to celom procese...preto sa aj bojíš. .(čo bude ďalej)..treba veľa aj googlit..napr.na program TLC dávajú relácie kde ľudia podstúpili zmenšenie žalúdka,možno aj to ti pomôže...😎

No aj hadam mne ten hlad prejde ale prosim poraďte ako spestriť alebo co môžem jest v prvej faze stale nemam v tom uplne jasno ci ten vývar je komplet zelenina mäso a ci mozem aj trosku soli niekde som cital ze aj actimel ale neviem ci uz v prvej fáze dakujem za kazdu radu a jedalnicek-recept