icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

kajustek2007
30. nov 2018

@danii87 ja beriem nolpazu az 2 krat za den a som tristvrte roka od opky

danii87
30. nov 2018

@kajustek2007 dakujem, ukludnila si ma 😀 som sa zlakla, ze mi nieco uslo.

dagmaraa
30. nov 2018

Zienky ktore mate tak pol roka az rok po opke, ak ste mali nejake diagnozy pridruzene, mate ich zlepsene? Ja mam astronomicky tlak, tak ci mate aj niektora s tymto problem...cisto zo zaujimavosti sa pytam...inac uz som sa rozhodla a idem 20.12.2018( v ten den mam 33 🙂 na prvu konzultaciu k Dr. Kokorakovi, s kym sa tam uvidim?

ziva28
30. nov 2018

@danii87 😲😲😲, to myslíš vážne?? Veď mne jasne povedal dr. len mesiac... A mala si nejaké komplikácie?

ziva28
30. nov 2018

@kajustek2007 Môžem sa spýtať prečo ich tak dlho užívaš?? Máš problém s kyselinou, či??

kajustek2007
30. nov 2018

@ziva28 komplikacie nie no mam.vela kyseliny

danii87
30. nov 2018

@ziva28 nemala som ziadne komplikacie, ani ma nikdy nepalila zaha. Na kontrole som bola 3 tyzdne po opke a tam mi nic nepovedali, ze by som mala prestat. A na dalsiu kontrolu idem az v januari,co uz budu vyse 3 mes. No, vidim, ze tam buduci tyzden asi zavolam. Dakujem, baby.

tonio
1. dec 2018

Ahojte, Píšem ako typic. posra.... chlap zajtra mam nástup na prijem a v pondelok operáciu rok som čakal a tesil som sa no zrazu ma dobehla panika a silno premýšľam že nikam nepôjdem, zacinam sa báť prip. komplikacii som otec dvoch dcér a staram sa o ne sám uz 15 rokov teraz sa bojim ze čo ked a tak čo potom... citam som rôzne názory aj negatívne co ma trošku odradzuje alebo to už dopredu používam pre moje vlastné alibi pre mna samého fuuuu som v tom stratený.....

novaaaa
1. dec 2018

@tonio mas Sukromnu spravu

ivanakp
2. dec 2018

@tonio nicoho sa nemusis bat. Je to najlepsie rozhodnutie co som za svoj zivot spravila. Mam 2 mesiace od opky a 20 kg dolu. Citim sa lepsie fyzicky aj zdravotne. Tiez som mala obavy pretoze mam 3 rocneho syna ale bola som pevne rozhodnuta a nic ma nemohlo zastavit. Som rada ze som sa nedala nikym odradit. Negativnych skusenosti je ovela ovela menej ako tych pozitivnych. Tak smelo do toho. Vsetko bude uz len lepsie. Drzim palce.

monickos
2. dec 2018

Ahojte dievčatá🙂 ktoré z vás idú vo štvrtok 6.12 do Levoče?

shimsa
2. dec 2018

@monickos ahoj ja idem tiez🙂 myslim ze by sme tam mali byt tri

tonio
2. dec 2018

Tak ja uz som tu v TT dnes od 15tej teda necakane, sa im uvolnilo miesto na zajtrajsiu opku no fuuuu som na izbe sam a to je gakt desivé zvlášť ked myšlienky mi behaju astro rýchlosťou uz viem že toto bude dlha noc

tonio
2. dec 2018

@ivanakp ďakujem už sa snažím nebat 😕

solim59
2. dec 2018

@tonio Držím moc palce a som s tebou. Ja som na tom rovnako ako ty aj s tými pocitmi . Ja mám plánovanú operáciu v polovici januára v BB.

tonio
2. dec 2018

@solim59 dakujem drzim palce samozrejme aj ja tebe dam vedieť ako som dopadol.....

dadulka45
2. dec 2018

@tonio držím.palce,mňa to čaká v januári

solim59
3. dec 2018

@dadulka45 kam ideš na opku?

dadulka45
3. dec 2018

@solim59 do Levoče

zuzlicek44
3. dec 2018

@tonio no ako?

liviresekcia
4. dec 2018

@tonio Ahoj. Nemáš sa čoho báť. Táto operácia ti zmení život. Jasné prvé dva Max tri dni sú ťažšie, ale potom to je už len na tebe. Ja som mala operáciu 16.10.2018 . Doteraz som schudla 20 kg. Len obézny človek si vie predstaviť aká je to radosť keď schudne. Som veľmi šťastná. A to je ešte len začiatok.
Choď do toho. Nemáš sa čoho báť.

dadulka45
5. dec 2018

@liviresekcia to je super -20kg

solim59
5. dec 2018

@tonio nejako nás stále napínaš. 😕 Si OK?

tonio
5. dec 2018

@solim59 ano som ok a som potom teraz cakam ako dopadne rontgen a teda ci ma pustia zajtra domov snazim sa teraz hľadať ako si dotvorim "jedalnicek"

tonio
5. dec 2018

Prepáčte ze az teraz píšem no vcera som bol este tak trosku ufffff no proste chlap

dadulka45
5. dec 2018

@tonio ako sa cítiš máš aj bolesti?

novaaaa
5. dec 2018

@tonio super paradicka a mas to za sebou 😉

tonio
5. dec 2018

@novaaaa bolesti uz ani moc nemam ale mam hlad ale ozaj veľký

novaaaa
5. dec 2018

@tonio hlad? to je divne ja nepocitujem hlad vobec a to som pol roka po opke ,ani keby som cely den nejedla .

novaaaa
5. dec 2018

@tonio ale vsetko sa upravi neboj ,hlavne ze ux nas bolesti a mas to za sebou 😉