icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

fulmekovaveronika
11. dec 2018

@solim59 ahoj ja som jazdila hneď v ten deň ako má prepustili

veronika4578
11. dec 2018

@dagmaraa ahoj.. na opp som bola 20.8. A dolu mam 21 kg .. vaha mi stoji ale veci mi padaju 😂

solim59
12. dec 2018

@fulmekovaveronika super. Totiž chcem ísť na opku autom, tak chcem vedieť či to zvládnem aj nazad odšoférovať. Prosím, ešte niekto skúsenosti z ihneď jazdou po operácií?

alexkika
12. dec 2018

@zuzlicek44 ahoj, tak tiež som mala termín konzultácie 13.12.a posunutý je na 10.1😢 A to som už v BB mala termín operácie na 15.1.😞. No hádam sa tej opky dožijem.😉

dadulka45
12. dec 2018

@alexkika ako je to možné?

veronika4578
12. dec 2018

@solim59 zalezi kolko ta budu drzat v nemocnici .. ja som sice nebola autom ale zvladla by som cestu domov v pohode.. v nemocnici po opp ma drzali 5 dni

dadulka45
12. dec 2018

@veronika4578 nevieš či bi som mala nárok na sanitku?

zuzlicek44
12. dec 2018

@alexkika 😓😓 kokso...ti verím... Smutná som riadne...

ewusha
12. dec 2018

@solim59 ahoj, ja som sa do nemocnice aj z nemocnice odviezla sama cca 40km ... cesta naspat trosku brutal ale dala som to. Citila som sa ze som ako keby omamena predsa nic som nejedla plus narkoza tu mas v tele aj 2 tyzdne este ... ale tak zvladla som 🙂 spievala som si aby som nezaspala :D

patys67
13. dec 2018

18.2.Levoča,nejde niekto okolo tohto dátumu,s kým sa tam stretnem?Vám všetkým, ktorí už máte po,to úprimne závidím a zároveň veľmi prajem.Dufam,že sa dožijem aj ja.

miriamkelemanova
13. dec 2018

@tonio super

moni52
13. dec 2018

@dadulka45 Ja som bola teraz v nov. v BA. Bola so mnou na izbe pani z Piešťan a nebol problém so sanitkou. Dva dni dopredu oznámila sestričkám že chce ísť sanitkou domov a v sobotu ráno ňou aj odišla.

dadulka45
13. dec 2018

@moni52 nevieš aj sa platí?

miriamkelemanova
13. dec 2018

ahojte chcem sa opýtat či ma niekto skusenost po opke aj s plastikou kože a či to preplati poistovna,v čechach to preplacaju ked je to zo zdravotných problemov

dadulka45
13. dec 2018

@miriamkelemanova čo ja viem v Martine sa dá cez poisťovňu keď sú zdravotne problémy

alexkika
13. dec 2018

@dadulka45 no rozhodla som sa ísť na opku k pánovi doktorovi Kokorákovi do Levoče a asi má toho veľa a dva krát mi už posunuli termín konzultácie, hoci si myslím, že zbytočne keďže som ju u neho absolvovala už v BB. No ale čo už. Rozmýšľam či sa nezačnem obzerať po nejakej inej nemocnici, kde by som nemusela toľko čakať. Uvidím ako to vypáli ten január ☺

dadulka45
13. dec 2018

@alexkika to isté sa aj mne stalo na prvú konzultáciu som bola v BB aj odovzdať vysledki som bola v BB a nakoniec prešiel do Levoče tak som musela tam pre termín operácie a pevné dúfam že mi ju už nezmení.

moni52
13. dec 2018

@dadulka45 tak to nie

moni52
13. dec 2018

@dadulka45 neviem

liviresekcia
13. dec 2018

@alexkika V iných nemocniciach máš také isté čakačky ako tu. Pán Primár MUDr Kokorák je jeden z najlepších a najľudskejších chirurgov akého poznám. Tým, že sa v Levoči otvára nové Bariatricke centrum, tak ma toho viac. No s istotou ti píšem že sa oplatí počkať. Ja som čakala rok a pol. No nikdy to nebudem ľutovať že som bola práve v Levoči. Ale každý má iný názor. Ja som si napísala len to čo mám potvrdené. Bola som v Levoči prvá pacientka na Sleeve resekciu žalúdka. Áno, sestričky neboli pripravené na sto percent, všetko sa len zaučali, ale mne to nevadilo lebo mali veľmi milí prístup. Teraz už mali tých operácii viac, takže to bude na vysokej úrovni.

eliz188
14. dec 2018

@tonio ahoj a chcem sa spýtať pocitueš pri tejto tekutej diete hlad alebo je to len chuť na niečo?

dadulka45
14. dec 2018

@liviresekcia práve preto som aj ja išla do Levoče a čakala som lebo som počula veľa dobrého na pána doktora a zatiaľ môžem povedať že klobúk dolu za jeho prístup k pacientom

alexkika
14. dec 2018

@liviresekcia tak si ma presvedčila. To, že je super odborník a super človek je 100% pravda. No tie čakačky nie sú inde tak hrozné. Kočka, ktorá riešila operáciu v BB zhruba v tom čase ako ja a potom chcela isť do Levoče, no nakoniec išla inde a už je aj po operácii. No uvidím v januári, ak ma už nepresunú, tak hádam sa dočkám 😉

tonio
14. dec 2018

Ahojte, tak moj 11deň po opke som na total fakt zničený mam neustalu debku ja zabávač včera som bol na prvej kontrole a išiel som vlakom pretoze skoro 400km som si netrufal autom, no myslel som ze po ceste to nedam fakt som si musel lahnut po sedadlách, tak ako som bol po opke asi 5 dni v pohode na prechádzku tak teraz som rad ked prejdem do kúpeľne zoslabol som úplne musim skusit nieco nove asi zjesť ale zvláštnosť je ze ked stojim,kracam,sedim je mi na figu ked si lahnem vsetko je ok omnoho lepsie mal to este niekto podobne ?

dadulka45
14. dec 2018

@tonio a kontrola ako dopadla?

tonio
14. dec 2018

@dadulka45 no asi ok ale ked som sa stazoval ze energia fuc tak mi pani doktorka povedala ze treba viac jest tot vsetko no myslim ze mala pravdu

dadulka45
14. dec 2018

@tonio a nepociťujem hlad?koľko si schudol

tonio
15. dec 2018

@dadulka45 hlad ani nie len chut mam na vsetko schudol som k dnesnemu ranu cca 15kg

novaaaa
15. dec 2018

@tonio super gratulujem parada 15 kil 🙂 neboj aj energia sa dostane do normalu .

tonio
15. dec 2018

@novaaaa dnes ju mam vstal som s usmevom konecne je mi fajn dobre sa citim a pospevujem si ako pako no a nech tesim sa na prechadzku a dnes sa vobec tesim moja zachrana omacka zo svieckovej ved vies 😉