Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@dadulka45 v Košiciach Šatci
Napíšte prosím, ako dlho ste boli na PN-ke po opke?
Ahojte. Bola som na konzultácii 10.1 a termin operacie mam az 27.8.2019 v Levoci .......
@nelibaba ahoj, tak to dúfam, že mi to ubehne rýchlo. Budem mať kolotoč okolo detí a ani sa nenazdám a je tu september. Len na figu je to, že deti pôjdu do školy 😞. Môžem sa spýtať, kedy ťa operovali a z akej váhy si išla dolu? Som rada, že som videla kočku, ktorá to absolvovala na živo 😉 Ak ti nebude vadiť, môžem sa ťa ešte čo - to opýtať? Kľudne aj v ss ak ti bude viac vyhovovať. Ďakujem a pekný víkend ☺
@kajustek2007 super vypadáš,kočka .Mňa to čaka22.1
@kajustek2007 Blahoželám 😉 veľmi ti to svedčí (y) 😉

@kajustek2007 možem sa opytat kolko maš rokov
@kajustek2007 nechce sa mi veriť ze nemáš foto pred operáciou... Aši si bola celý život obežná. Ci? Super vyzeráš teraz 🙏
@miriamkelemanova 35 budem mat vo februari
@zuzlicek44 vazne nemam keby som mala tak dam mozno moja dcera ma no ja nie.
@ozzynka2332 čože to prečo tak neskoro🤔
Dievcataa som zufala.. par dni pred mojimi dnami a ja by som zedla aj cele 🐖 .... slane sladke kysele aaa ako sa tych chuti zbavit ☹
Ahojte dievčence, prosím Vás aké sú termíny na operáciu Bystrica, Levoča?
@veronika4578 keď máš rada pečeň tak si ju daj restovanu, malo by to pomôcť 😉😉
@salke no ano uz su take neskore terminy 7 a pol mesiaca
@ozzynka2332 aj ja som toľko čakala za týždeň idem na operáciu
'Bratislavčanky ' operovne u doktora Viciana ozvi te sa ako po opke? Co nove .Ja sa chystam tento piatok pre termin opky ale furt to odkladam pri styroch detoch nestiham.Dufam ze mi uzna termin vysetreni asi pred 3mesiacmi niektore.
@ozzynka2332 tak to si ma teraz prekvapila viem ze sa čakalo cca3 mesiace, ja idem 24teho tak som zvedavá ci sa dostanem tento rok😬
Ahojte.......som tu nova.........mam zopar otazok ......co sa tyka tej operacii......

@eliz188 to isté aj mne povedal,že nebude riskovať že nevie ako je tam ten kameň uložený aby neboli potom komplikácie