Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@ozzynka2332 Ahojte aj ja idem 24.1.2019 na konzultáciu do Levoče, to toľko treba čakať - do septembra?
Ahojte môžete mi napísať tie z vás ktoré majú fyzicky náročnú prácu,kde dvihate aj ťažké veci ako dlho ste marodovali po operácii?
Ahojte dnes urobené ARO a v nedeľu sa ide na opku
@miriamkelemanova držím palce ja nastupujem v pondelok
@dadulka45 a kde
@olitucko ja som v Košiciach čakala 2 mesiace na opku
@olitucko Ano, tak dlho sa caka cize teraaz kto pojde na konzultaciu taký september oktober .... mal upne plny notes
@miriamkelemanova do Levoče
@miriamkelemanova a kto ta operoval?
@dagmaraa ešte len budem v pondelok operovana
@miriamkelemanova aha, tak to silno drzim prsty 🙂
@liviresekcia ako sa má v Levoči prvá pacientka na resekciu
@olitucko Ahoj. Ja sa mám úžasne. Kilogrami idú presne tak dole ako majú. Napíšem správu. Ale veľmi pekne ďakujem za opýtanie
@olitucko Jednoznačne všetkým čo sú na tejto stránke a ešte nepodstupili resekciu, to odporúčam. Som maximálne šťastná a úplne inak rozmýšľajúci človek
@liviresekcia aj mne sa to už blíži
Aj mne sa to blíži, vlastne je to už tu! Pondelok nastupujem - útorok opka. Všetko v BB.
@liviresekcia Cauko moja,ako kg padaju??? 😉 kolko je to od opky a kolko kg? Môzes,aj sukromne 😉 dakujem...
ahojte, potrebujem vediet od tych, ktore uz maju po opke: boli ste aj po operacii stale rovnako hladne??

@lauritania ahoj .....mozem sa spytat na tvoju nebohu svokru......co sa vlastne stalo.......