Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Juchuuuuuuuuuu.. 4.2.2019 termin opky v TT schvaleny
@liviresekcia máš ss
@berta555 moja zlatá 😉 určite nás tu je viacej hladových 😉 a verím,že každá premýšľa prečo,keď sa slubovalo,že pocit hladu (hormóny) pôjdu fuč a tým pádom budeme viacej v poho a chudnutie bude jednoduchšie 😉 No nie je,keď je človek hladný,ale my to dáme aj tak,však? 😉 ....a klamať tu iné babulky,veď na čo je to dobré 😉 nech vedia,že je tu aj takýto problém a bohvie aký ešte sa časom dostaví. Sme len ľudia a chvála bohu každý iný 😀

@liviresekcia ahoj......mozem ta poprosit o presny priebeh pred a po operacii......dakujem
@bounties Môžem odprisahat že ja hlad absolútne necítim. Jem len preto lebo musím. Pred operáciou som jedla pre potešenie a tešila som sa vlastne na každé jedno jedlo. Teraz? Jedlo mi naozaj nič nehovorí. Niekedy zabúdam jesť aj pol dňa, ale to jasné že nieje dobre.
Vieš, veľa záleží od doktora ktorý ťa bude operovať. Ja na Primár MUDr Kokorák nedám dopustiť. Stále budem tvrdiť že je to jeden z najlepších profesionálov na Slovensku. Takže veľmi dobre si najprv zistí o Tom kto ťa bude operovať
@liviresekcia Aj mňa operoval primár Kokorák,mám ho za naj odborníka na bariatriu !!! No,ja som hladná 😉 vravím,nie je telo,ako telo 😉 a nie je to o tom kto koho operoval 😉 Je to o jedincovi 😉
@mary_enka prosimta kedy si bola na konzultaciu?
@siarika Ahoj. Tak za tri mesiace som zhodila 25 kg. A ako sa cítim? Tak ako ešte nikdy pred tým. Konečne chodím na prechádzky a snažím sa chodiť všade pešo lebo ma to veľmi baví. To že sa nezadycham a že vládzem je perfektný pocit. A krasne na tom sú pohľady ľudí ktorý má poznajú a vidia ako chudnem.A najkrajšie je kupovať si už nie veľkosť 56 ale 48.
@lubka313 ja som mala cievku, infuzku a hadičku z drenu v bruchu. To sú už dva roky. Čo viem od kočiek cievku už nedávajú. Každá nemocnica asi inak. V BA napr. kamoška nemala dren z brucha. Tam jej nerobili ani skúšku s modrou tekutinou ktorú nám v BB a v TT robili okrem rentgenu.
@liviresekcia Ahoj moja,teším sa s tebou,že sa cítiš super 😉 že kg ubúdajú,že si užívaš obdivné pohľady okolia 😉 aj keď tie sú určite až druhoradé. Zo srdiečka ti Livinka prajem ďalšie úspešné a zdravšie obdobie 😉 Hádam sa niekedy v Levoči stretneme 😉
@bounties ja za seba ti môžem povedať že hlad naozaj necítim. Jem len preto lebo to tak musí byť nadstavujem si budík aby som nezabudla. Operáciu môžem len doporučiť som spokojná a veľmi šťastná. Zmenila sa mi chuť na sladké už ho nemusím teraz mi chutí slané inak žiadne chute ako kedysi keď som snorila že by som si dačo dala nemám tak som spokojná. Operáciu určite odporúčam.
@mary_enka prosim ta aku mas poistovnu? Ja idem na konzultaciu 28.2 v tt.. budu ti to preplacat? Dakujem
Žienky ako to prebieha po operácii myslím v nemocnici? Boli ste na jyske?
@radulienka2 v juni, ale mala som ist na kolecko v novembri, len som bola chora. Vcera som ukoncila kolecko a musim povedat, maju tam vela ludi, kt. Na to cakaju. Na konzultacie sausi u iba objednavat
@luckalaura v trnave preplaca vszp. Platit budem 250 izbu nadstandart a 250 igora kehera
@mary_enka no ja som bola na konzultaciu 6. septembra a odvtedy sa nikto nic neozyva, takze sa obavam, ze to bude fakt dost dlho trvat 🙄
@radulienka2 akú konzultáciu? Co myslite tým kolečko?
@zuzlicek44 no najskor idete na konzultaciu, kde sa dozviete, ci ste vhodny kandidat na operaciu. A potom, ked na Vas snad po polroku pride rad, tak idete na seriu predoperacnych vysetreni takzvane kolecko. Ak bude vsetko v poriadku, daju Vam termin samotnej operacie....
@radulienka2 jedna, tam akurat vtedy volala a je povedla ze nech sa ozve o mesiac. Tiez bola na konzultacii v septembri.. Hlavne si tam volaj, samy sa moc neozvu
@zuzlicek44 kolecko vysetreni, kt. Absolvujea u nech... 2x odbery krvy 2x ekg, endokrinologia, psychologia, interne, dietologicke, gastro, spiromeria, rengen pluc, echo srdca a anestiziologicke na koniec... To je asi vsetko
Ja mam termín operácie. A je potrebné zájsť len na predoperacne... Tam nikde nepíšu že treba znova absolvovať endo, sono brucha, diabetologiu... Nejaké to je. do pletené..
@zuzlicek44 už keď si absolvovala ostatné výš.tak netreba len pred operáciou interné a anestéziológicke
@mary_enka aha.. takze ked mam doveru tak mi to nepreplatia :(
@luckalaura ja mám dôveru a prepláca mi to