icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

martinaskubak
28. feb 2019

@jelly265 Kafemlynky

miriamkelemanova
28. feb 2019

@siarika sa mi zdá 26 mesiacov je po opke

dagmaraa
28. feb 2019

@erikasadek zdravim, ako zakladatelky tohto fora ma zaujima, ci si na opke nakoniec bola, ak ano, ako dopadla?

anickaps
1. mar 2019

@martinaskubak Kafemlynky má byť názov tej súkromnej skupiny ľudí čo sú po operácii žalúdka?....dobre som to pochopila?

siarika
1. mar 2019

@miriamkelemanova Čauko,po opke môže byť 26 mesiacov,ale tie kg určite dala dole za pomerne kratší čas (polrok...rok)a to ma zaujíma ....

jelly265
1. mar 2019

@siarika ahoj tie kilá som dala dolu za 8 mesiacov a odvtedy stojím resp. mi váha skáče hore dolu 1-2 kilá v závislosti od menštruačného cyklu. Keď som sa spýtala lekára či ešte schudnem povedal ze mám mať trpezlivosť, že telo si teraz všetko po takej strate kíl drží a časom ešte pustí. Tak uvidím. Išla som dolu z veľkosti 54 na 42-44 tak som relatívne spokojná. Ale pevne dúfam že časom ešte dám dolu aspoň 10-15 kíl. Podstatné je že som zdravá, tlak a všetky výsledky mám ako modelka 😂

jelly265
1. mar 2019

@martinaskubak tá skupina je na FB či tu na koníku?

kaijin
1. mar 2019

@jelly265 na FB, už som to tam nasiel

siarika
1. mar 2019

@jelly265 Ahoj,ďakujem krásne za odpoveď 😉 a blahoželám k peknému úbytku na váhe (y) Verím,že ti kg pôjdu ešte dole,len čo sa s tou zmenou tvoje telo popasuje 😉 Teším sa s tebou,že sa ti zdravíčko upravilo 😉 veď preto sme každá jedna do toho išli,aby sme boli hlavne zdravšie a krása príde automaticky ruka v ruke s tým zdravíčkom!!! Takže more zdravíčka a úspešne zhodené ďalšie kilečka ti prajem 😉 bojuj ......

sticker
martinaskubak
1. mar 2019

@anickaps áno 😊 na FB

martinaskubak
1. mar 2019

@jelly265 na FB

jelly265
2. mar 2019

@siarika ďakujem 😘

anickaps
2. mar 2019

@kaijin ...ja som to teda nenašla.....

liviresekcia
2. mar 2019

@anickaps ... Nové kafemlýnky..... Tak sa to volá na FB. Bez problémov to nájdeš

dadulka45
2. mar 2019

@liviresekcia dala som žiadost o prijatie a zatial nic

siarika
2. mar 2019

@jelly265 Nie je za čo 😉 len nech sa ti darí,tak ako si praješ 😉

zuzlicek44
3. mar 2019

@liviresekcia ja som nenašla 😫😫😫

liviresekcia
3. mar 2019

@dadulka45 mňa už prijala a už som tam aj písala. Celkom dobrá stránka. Je tam video z operácie , ktorú už mám zasebou. Žasla som z toho ako to operovali

dadulka45
3. mar 2019

@liviresekcia uz aj mna prijali.

zuzlicek44
3. mar 2019

@liviresekcia prepáč ja som asi debil ale ja aj keď kliknem na odkaz mi nič neotvorí ani neukáže 😫😫😫😫

miriamkelemanova
4. mar 2019

@zuzlicek44 ani mne

olitucko
4. mar 2019

@miriamkelemanova treba dať žiadosť o prijatie do skupiny

zuzlicek44
4. mar 2019

@olitucko
@olitucko ale nám nejde ani vyhľadať tu skupinu, 😫😫 pomoooc 😁

zuzlicek44
4. mar 2019