Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Ahojte som tu 1krat a tiez si robim vysetrenia a uz mi chyba iba psycholog a endokrinolog,ale zaujima ma ako je to u psychloga,ake dava otazky a podobne dakujem
ahojte tak sa hlásim som 5 týždňou po opracii a mám - 21 kíl a s velkosti 60 som na 54 jupiii

@katarinahoppanova super drzim palce aj mne doktor povedal ze vacsinu zien co idu na operaciu je poruceny prijem a vydaj rovnovaha.cize vacsi prijem a spomaleny metabolizmus. Ja som po porode pribrala 20kg. A snazim sa ist na operaciu mam teraz 111kg vyska 169 a stale mi to nevychadza bmi 40.v bratislave Vician mi uz isiel davat termin opky co som mu odovzdala vsetky papiere od lekarov co ma poslal bolo toho dost co obehat.A potom hovori vsak vam nevychadza bmi kontrola o pol roka. Isla som minuly tyzden aj do trnavy tam by ma zoperovala urobila sleevku ale nemaju zmluvu s doverou iba so vseobecnou.Predtym som este bola v Breclav ale tam by som si to musela cele hradit okolo 5000eur.
A vobec ani trosku schudnut sa mi nedariii mam dvojrocnu dceru a stale ju kojim a po kojeni som taka hladnaa vzdy.
Ahojte este som chcela nema daktora nejake sik veci nohavice,tricka vo velkosti 48predat,co ste schudli dievcata
@berta555 ja mam 135kg 172 cm a veľkosť nosím 50/52...
@berta555kolko si po opke?
@berta555 ja mam 168 cm vaha 77 a velkost 42.1 rok od opky.
Žienky zaujímalo by ma čím presne sa naštartuje Diabetes.Ja ho zatiaľ nemám a dúfam že ho do opky ani nedostanem....ale pre istotu....čoho sa mám vystríhať...
@kajustek2007 ked sa mozem opytat aku si mala vahu pred opkou a kde ta operovali?
S tymi velkostami je to zaujimave, aka sme kazda ina 🙂 ja mam teraz 93kg a 165 cm a nosim velkost 44,uz ale obleciem aj 42 vpohode, len mam rada volne veci.
@eliz188 Ahojky.Ja som Katka.Tak to je uzastny vysledok drzim palceky.Mna to caka o 2 tyzdne.
@dzenys Ahoj.Nerozumiem tomu ako ti nemoze vychadzat BMI nepomylil sa lekar nahodou?Ja mam vysku 165cm a moja vaha vaha je 110kg a BMI mam 40,4 tak to nejakoi nechapem.Ja si myslim,ze lekar sa zmylil.Mne to plne hradi poistovna mam Vseobecnu.
@katarinahoppanova cauky to ta vyska robi 38,39 Bmi mi vychadza a kde ides na opku drzime palce a zavidim
@katarinahoppanova dakujem tak to ti prajem nech všetko dobre dopadne najťažších je asi prvých 14 dni( teda pre mňa bolo) a potom to už ide 🙂
@dzenys a máš nejaké komplikácie cukrovka ,tlak alebo tá bolia kĺby?

@anickaps Ahoj takze teba bude tiez operovat Mudr.Stiasny?Nemusi byt obezita,len s prejedania sa moze to,byt aj dedicne napr u mna.Ja som velmi pribrala pocas tehotenstva 35 kil.Skusala som mozne nemozne.Aj ked som schudla nejakych 15 kil,vzdy som pribrala naspät a este viac.Metabolicku poruchu mi lekar povedal,ze je to velmi pomale spalovanie tukov.Ja som sa nikdy neprejedala,ale zase som si ani neodoprela.Moje diety spocivali v cviceni jeden obed proteinova tycinka ovocie.Ked som mala nejake kila dolu uz som zacinala mala cokoladka,kusok zakusku a uz to bolo cele zle.Chodila som 3krat do tyzdna do posilky no nezvladala som to nakolko chodim do prace na 3 smeny.A cela dieta sa mi zacala rucat.Od operacie ocakavam nakopnutie jest viac krat a malo.A udrziavat sa.