Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@dzenys 130 kil
@miriamkelemanov ahoj praveze vsetky vysetrenia v poriadku,co jedine chrbat ma bolieva niekedy ale to mi neuznar dr.Vician pocitala som si to muselaa by som len 2kg pribrat aby som mala 40bmi
@dzenys Ahojky.Ja idem na opku do BB.Bude ma operovet taky mlady lekar Matej Stiasny.Uz sa velmi tesim,ale sa aj dost bojim hlavne tych pooperacnych bolesti,ale lekar mi povedal,ze urcite to nebude horsie ako cisarsky,lebo ja som ho mala,Potesi nie?Je mi to velmi luto,ze ti to nevychadza.Dakujem za podporu.
@eliz188 Ahoj.Prosim ta mala si velke bolesti po opke?
@katarinahoppanova ahoj no po prebratí áno ale na to hned nasadili infulzie a potom to bolo super ani som nezvracala nič len som podriemkávala a večer sme sa už rehotali aj s ošetrovatelom a sestičkami 🙂)
@katarinahoppanova a ešte niečo cisárky je o dosť horší mala som dva... tuto som už na druhý deň poobede behala po chodbe ako srnka
@eliz188 Takze nieje to az take strasne ako si myslim?Vies ja som taka bojka rojka,ale ked pises,ze daju infuzky tak by to malo byt v pohode.Prosim ta a kde ta operovali?
@katarinahoppanova mňa v levoči dr Kokorák som velmi spokojná a aj ja som taký bojko najme ked ma v narkeze nikdy pred tým neoperovali
Dievčatá. Tie čo budete mat operáciu august september október mate to už schválené poisťovňou?
@katarinahoppanova ja som bolesti vôbec nemala. Ani po prebratí z narkozi. V podstate som prestala celý deň. Na chvíľu som sa prebrala čo prišiel manžel a sestrička ho nechala pri mne iba chvíľku že mi dala lieky od bolesti a potrebujem oddychovať a už zas neviem ako a kedy odišiel. Potom bolo nepríjemné iba vstávanie z postele.
@zuzlicek44 pacientov do Dôvery nahadzujú sestričky a robieva sa to par týždňov až dní pred operáciou, podľa zvyklosti oddelenia
@zuzlicek44 ahoj neviem kam ides ale ja u kokoráka som dostala termín a cca o týždeň som aj mala schválený zákrok a tiež mám dvôveru
@zuzlicek44 Ahoj chcela,by som sa spytat na tuto poistovnu.Ja mam VsZp.Mne lekar povedal,ze mi to plne hradi poistovna.Pri druhej konzultacii som sa bola zahlasit na info v poliklinike,a oni nasledne posielaju papiere do poist.Chcela,by som sa teda spytat vas,ze ci tam mam aj osobne este zavolat,alebo sa spoliehat na nemocnicu?Dakujem
@katarinahoppanova Operovat ma budu v BB.
@katarinahoppanova kati kludne sa spolahni na nemocnicu aj ja som mala prvý termín v bb a všetko bolo ok prídeti sms alebo papier o tom že ti operáciu schvalujú
@katarinahoppanova Ahoj!Ja ked som si bola pre termin operacie to bol štvrtok a už v pondelom mi poslali sms o schvaleni operacie mam Dôveru.
@eliz188 idem k nemu. Ty si mala dosť skoro termín. Ja mam až o polroka...
Pekný deň. Mám otázku na tie, ktoré sú po opke už pár mesiacov (4 a viac). Prosím Vás začali ste sa stravovať zdravo a racionálne, alebo sa stravujete tak ako predtým, len v menších dávkach? Ako Vám išlo chudnutie v tom čase? Stalo sa, že ste aj tri týždne neschudli? Každá z nás je iná, ale zaujíma ma to. Som po opke skoro 4 mesiace, na kontrole po 3 mesiacoch dole 27 kg, od vtedy na váhe stojím. Ďakujem Vám za odpovede.
Ahojte babulky.. nemate nahodou cislo na doktora Marka do Banskej Bystrice? Nasla som ich niekolko.. 😏 a mozem tam volat kazdy den? Ci je urceny?
@marsilm Ahoj. Som 5 mesiacov po operácii. Teraz je chudnutie pomalšie ako na začiatku. Ale to je , aspoň podľa mňa, normalne. Radšej pomalšie chudnúť, Hlavné je nepribrat. Ja nedokážem jesť mäso. Je mi ťažko, a nedobre mi trávi. Preto mäso vôbec nejem. No snažím sa jesť hlavne tekutú alebo mixovanu stravu.
@liviresekcia
Ahoj Livka. Ďakujem za odpoveď. Mäso nemusím ani ja 🙂 a polievky milujem. Prosím Ťa, čo u Teba znamená pomalšie chudnutie, vieš mi to povedať v číslach, napríklad úbytok váhy za posledný mesiac? Pekný deň.
@zuzlicek44 ano viem ja ked som tam bola v january som bola prekvapená kolko vela žien tam je niektoré na prvej konzutácii niektoré si už išli po termín niektoré už po op ale tak nečudujem sa lebo to operuje len jeden deň v týždni
Caute baby,intenzívne Vás čítam .Rozmýšlam aj ja nad tou operáciou ,kedže mám okolo 135 kg a 160 cm .Roky sa mi nedarí chudnúť,začínam mať rôzne iné komplikácie z obezity .Chcela by som sa objednať k Mudr .Korkorákovi ,ako dlho ste čakali na termín a potom nechcem sa dať operovať doma ,vlastne ani nechcem aby to doma vedeli ,lebo mi ma všetci odhovárali a ja už skutočne nevládzem ,všetko ma bolí ,som nespokojná sama so sebou .Len sa chcem, opýtať tie čo ste boli v Levoči či ste boli spokojné a koľko ste boli hospitalizované,nechcela by som byť pn. Dakujem za odpovede
@anickaps ďakujem za odpoveď sú tu aj staršie príspevky táto téma je otvorená dlho a preto som chcela čerstvejšie informácie a isto nejdem čítať 171 strán je toho veľa a čítala som tam aj zlé skúsenosti a ja som bojko ako vela žien tu ,chcela som sa len navodiť na tú operáciu ,aby som sa tak nebála ...tak sorry ,že som napísala
@luckalaura 048/4413015...volať teraz neviem, ale myslím že po 13,30 hod, zdvihne sestrička a tá ti dá termín. Je tam ťažšie sa dovolať, ale musíš skúšať, alebo tam ženy chodili aj na blink, a potom ak bol voľný termín ich sestrička zapísala v ten deň do poradia a čakali.